تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834256370
پاسخ سیف به انتقادات افزایش بدهی بانک ها
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
پاسخ سیف به انتقادات افزایش بدهی بانک ها
رییس کل بانک مرکزی با اشاره به انتقادات مطرح شده در خصوص افزایش بدهی بانک ها، گفت: این بدهی ها به دلیل اقتضائات سال 93 و تنگناهای مالی و همچنین برخوردهای انضباطی بانک مرکزی با برخی از بانک ها افزایش یافته است.
روز نو : رییس کل بانک مرکزی با اشاره به انتقادات مطرح شده در خصوص افزایش بدهی بانک ها، گفت: این بدهی ها به دلیل اقتضائات سال 93 و تنگناهای مالی و همچنین برخوردهای انضباطی بانک مرکزی با برخی از بانک ها افزایش یافته است.
به گزارش روز نو، ولی الله سیف روز یکشنبه در بیست و پنجمین همایش سالانه سیاست های پولی و ارزی که با حضور علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی و جمعی از مسئولان ارشد اقتصادی کشور در سالن اجلاس سران برگزار شد، افزود: این بدهی ها به دلیل ماهیت شان با تزریق های بلند مدت و مسکن مهر متفاوت است.
به گزارش ایرنا، وی در این همایش که با محور تورم تک رقمی پایدار، الزامات سیاستی و نهادی تشکیل شده بود، گزارشی از عملکرد بانک مرکزی ارایه کرد و با اشاره به کنترل تورم در دولت یازدهم، اظهار داشت: دستاوردهای بانک مرکزی عبارتند از هدایت منابع به سمت تولید و تقویت رشد اقتصادی چرا که طبق آمار رشد اقتصادی پس از 8 فصل نزول از رکود خارج شد.
وی با بیان اینکه طی 9 ماهه سال 93 رشد اقتصاد به 3.6 رسید، افزود: همچنین طبق آمار ارزش افزوده تمام گروه های اقتصادی مثبت بوده و این در حالی است که در سال 92 به جز رشد بخش کشاورزی ارزش افزوده برای سایر بخش ها منفی بوده است.
رئیس کل بانک مرکزی رشد سرمایه گذاری کشور طی 9 ماهه 93 را 13.8 درصد ذکر و تصریح کرد: این در حالی است که این نرخ در سال 92، 11.3- بوده، کما اینکه رشد سرمایه گذاری ماشین آلات در 9 ماهه 93 معادل 11.1 درصد گزارش شده در حالی که این نرخ در مدت مشابه سال قبل 20.1- درصد بوده است.
سیف با اعلام آنکه حجم نقدینگی در پایان سال گذشته 783 هزار میلیارد تومان بوده، افزود: از این میزان 60 هزار میلیارد تومان مربوط به بانک قوامین، موسسه کوثر و عسکریه می باشد، ضمن آنکه رشد نقدینگی در سال 93 معادل 22.3 درصد بوده است.
وی حجم پایه پولی در سال 93 را 131 هزار میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: این آمار نسبت به سال قبل 118 هزار میلیارد تومان معادل 10.6 درصد اضافه شده است.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان آنکه افزایش بدهی بانک ها به بانک مرکزی نقش مهمی در پایه پولی داشته، اضافه کرد: همین امر باعث شد که برخی منتقدین عملکرد دولت یازدهم را مشابه دولت قبل بدانند و این افزایش پایه پولی را مشابه سیاست های اعمال شده در طرح مسکن مهر اعلام کنند.
سیف افزود: ولی برای ارزیابی اقتصاد باید تمام شاخص های اقتصادی از جمله رشد اقتصادی، ثبات نرخ ارز، رشد سرمایه گذاری و غیره سنجید نه آنکه بدهی بانک ها به بانک مرکزی را معیار قضاوت برای عملکرد اقتصادی دولت اعلام کرد.
به گفته رئیس کل بانک مرکزی بدهی بانک ها به این بانک به خاطر تنگناهای مالی نظام بانکی و مطالبات انباشته مالی دولتی افزایش یافته است. هرچند این افزایش در ماه نخست امسال بسیار کم شد.
افزایش سه درصدی ارزش برابری دلار در سال 93
سیف با بیان اینکه بانک مرکزی در آینده آمار متغیرهای پولی سال 93 را منتشر خواهد کرد، گفت: متوسط نرخ اسمی برابری دلار در سال 93 به 3 هزار و 280 تومان رسید که در مقایسه با سال قبل معادل 3 درصد رشد داشته اما در مجموع باید توجه داشت که تحولات بازار ارز به لحاظ ثبات بازار بسیار کم شده است.
وی انحراف معیار نرخ ارز را بیانگر 42.4 درصد کاهش دانست و افزود: نرخ تورم با 19.1 درصد کاهش به 15.5 درصد در اردیبهشت ماه رسیده ضمن آنکه حجم مطالبات غیرجاری بانک ها در پایان سال 93، 851 هزار میلیارد ریال گزارش شده است.
رئیس کل بانک مرکزی حجم تسهیلات پرداختی بانک ها طی 12 ماهه سال 1393 به بخش های اقتصادی بالغ بر 3414.2 هزار میلیارد ریال ذکر و اضافه کرد: با 1051.9 هزار میلیارد ریال افزایش نسبت به سال 1392، رشد 44.5 درصدی را در این مقطع تجربه نمود. در این میان، سهم بخش های تولیدی (کشاورزی، ساختمان و مسکن، صنعت و معدن) از تسهیلات پرداختی بانکها در سال 1393 معادل 50.5 درصد بوده که بیش از سهم آنها از تولید ناخالص داخلی غیرنفتی کشور در 9 ماهه سال 1393 (40.1 درصد) بوده است.
به گفته وی، بخش های "خدمات" و "صنعت و معدن" به ترتیب با 36.6 و 31.2 درصد بیشترین سهم از تسهیلات پرداختی بانکها در سال 1393 را به خود اختصاص داده اند و سهم بخشهای "بازرگانی"، "مسکن و ساختمان" و "کشاورزی" از کل تسهیلات پرداختی نیز به ترتیب معادل 12.7، 11.8 و 7.5 درصد بوده است.
سیف با بیان اینکه ثبات و پایداری اقتصاد کلان یکی از ستون های اقتصاد مقاومتی است، گفت: بدین معنا که ثبات اقتصادی ایجادکننده چشم انداز کلان اقتصادی بوده و در نتیجه، زمینه ساز تسهیل هدف گذاری کلان است. اقتصاد کشور بایستی از ثبات لازم برخوردار باشد تا به تبع آن پیش بینی پذیر شده، دچار تلاطم نشده و در عین حال چنانچه با شوکی مواجه شود، سریعاً آثار شوک را محدود کرده و بتواند به بازیابی و ادامه مسیر، حتی با شیب تندتر، بپردازد.
وی ادامه داد: در این راستا یکی از اهداف بانک مرکزی به عنوان سیاستگذار پولی، ایجاد ثبات اقتصادی بوده که نه تنها برای سرمایه گذاری و تولید از اهمیت بالایی برخوردار است، بلکه از منظر اقتصاد مقاومتی نیز یک راهبرد کلیدی محسوب می شود. بانک مرکزی در سال گذشته اقدامات گسترده ای در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی با همدلی و همزبانی تیم اقتصادی دولت انجام داده و تمام سیاست های آن بر پایه اجرایی کردن مفاهیم واقعی اقتصاد مقاومتی در کشور بوده است.
سیف گفت: اگرچه اقتصاد ایران در سال 1393 برای سه فصل متوالی رشد اقتصادی مثبت داشته است، لیکن هنوز سطح تولید کشور در 9 ماهه سال 1393 از رقم مشابه سال 1390 حدود 7.1 درصد پایین تر است لذا رویکرد بانک مرکزی در سال 1394 تداوم سیاست فعال سازی ظرفیت های خالی اقتصاد از مجرای هدایت منابع به سمت بخش های مولد و با اولویت سرمایه در گردش خواهد بود. بدیهی است جبران بیشتر و سریع تر لطمات وارد شده بر رشد اقتصادی تاکید ویژه ای در تشکیل سرمایه خواهد بود.
یکسان سازی نرخ ارز بعد از حذف تحریم ها
رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: یکی از مقولات مهمی که بانک مرکزی قصد دارد بعد از عادی شدن روابط بانکی بین المللی و رفع محدودیت های وضع شده ناشی از تحریم های ظالمانه غرب علیه کشورمان اجرا نماید، یکسان سازی نرخ ارز است.
به گفته وی، در این زمینه بانک مرکزی با اتخاذ تمهیدات لازم در پی آن است تا یکسان سازی نرخ ارز را به نحو مطلوب و کاملاً مدیریت شده و در زمان مناسب به اجرا در آورد که البته پس از مهیا شدن شرایط اجرای این سیاست، بانک مرکزی به نحو مقتضی در خصوص ترتیبات اجرایی این سیاست اطلاع رسانی خواهد کرد.
وی اظهار داشت: برهمین اساس، بانک مرکزی اصلاح محیطی، نهادی و مقرراتی بازار ارز و حذف رانت از بازار رسمی ارز و همگرا نمودن تدریجی نرخ ارز در بازارهای رسمی و غیررسمی را به منظور جلوگیری از انباشت ناترازی نرخ ارز در چارچوب تنظیم سیاست های ارزی سازگار و هماهنگ، با لحاظ اقتضائات اقتصاد کلان و وضعیت ذخایر ارزی و دسترسی به آن، پی گیری خواهد کرد.
سیف با بیان اینکه مقوله دیگر در مجموعه اقدمات بانک مرکزی، ساماندهی موسسات اعتباری غیرمجاز است، گفت: در این زمینه بانک مرکزی همواره هشدار های لازم را به هموطنان داده و در حال حاضر هم میان دستگاه های مسئول و قوای سه گانه همدلی و عزم جدی در برخورد با فعالیت این گونه موسسات وجود دارد و حتی اخیرا این موضوع در شورای عالی امنیت ملی کشور مطرح و مصوبه مناسبی مبنی بر تاکید بر ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی صادر گردید و لذا در این زمینه کلیه قوای نظام به جدیت موضوع را پیگیری کرده و عزم راسخ برای برخورد با آنها وجود دارد.
برهمین اساس، بانک مرکزی تلاش خواهد کرد با هماهنگی و همکاری سایر نهادهای ذ یربط نظیر قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی، چتر نظارتی خود بر بازار غیررسمی پول را گسترش داده و از این معبر کنترل کاملی بر بازار پول داشته باشد.
سیف گفت: از سوی دیگر، به بانک ها و موسسات اعتباری مجاز هم بطور مؤکد گوشزد شده که دنباله رو سیاست های موسسات غیرمجاز نبوده و از ارایه خدمات به آنها جداً خودداری نمایند؛ چرا که دنباله روی از این موسسات در نهایت باعث ایجاد ریسک و مخاطره برای خود آنها خواهد شد. در این زمینه نقش مردم هم بسیار مهم است، برای سپرده گذاری در موسسات غیرمجاز باید ریسک و مخاطرات آنها را در نظر بگیرند تا با مشکل از بین رفتن سپرده خود مواجه نشوند. لازم است تاکید نمایم که در حال حاضر نرخ سود سپرده ها در بانک ها و موسسات اعتباری مجاز، جذاب و دارای ارزش واقعی مثبت است، لذا افرادی که برای کسب نرخ سود بیشتر به موسسات غیرمجاز مراجعه می کنند باید بدانند که به خاطر درصدی سود بیشتر، اصل سرمایه خود را به خطر می اندازند.
وی ادامه داد: علاوه بر این از هموطنان می خواهم به منظور تسریع در توقف فعالیت موسسات غیرمجاز در بازار پولی و مساعدت با بانک مرکزی در انجام مسئولیتی که برعهده دارد و با توجه به اینکه فهرست موسسات مجاز در وب سایت بانک مرکزی وجود دارد به محض اطلاع از هرگونه فعالیت غیرمجاز، مراتب را در اسرع وقت از طریق ایمیل و یا پیام گیر روابط عمومی بانک مرکزی اطلاع دهند البته علاوه بر این نیز واحد اماکن نیروی انتظامی همراهی لازم را خواهد داشت. در مجموع با استفاده از این امکانات امید داریم به سرعت شاهد توقف کامل اینگونه موسسات که باعث هرج و مرج در بازار می شوند باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]
صفحات پیشنهادی
پاسخ سیف به منتقدان اقتصادی/ دلایل رشد بدهی بانکها به بانک مرکزی
مدیریت نرخ ارز تورم را کاهش داد پاسخ سیف به منتقدان اقتصادی دلایل رشد بدهی بانکها به بانک مرکزی شناسهٔ خبر 2764539 - یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۱ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس رئیس کل بانک مرکزی به منتقدان سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی پاسخ داد و با ذکر دلایل افزایش بدهی نظامسیف مطرح کرد لزوم ورود اوراق بدهی به عرصه اقتصاد/سهم ۸۹ درصدی بانک از تامین مالی کشور
سیف مطرح کردلزوم ورود اوراق بدهی به عرصه اقتصاد سهم ۸۹ درصدی بانک از تامین مالی کشوررئیس کل بانک مرکزی در همایش هم دلی و هم زبانی رونق اقتصادی و اشتغال با تشریح منابع مختلف در تامین مالی اقتصاد کشور تاکید کرد اوراق بدهی باید به عنوان یک منبع جدید وارد اقتصاد شود به گزارش خبردلایل افزایش بدهی بانکها به بانک مرکزی در سال 1393 تشریح شد / لزوم معرفی ریشه مشکلات برای رفع آن
دلایل افزایش بدهی بانکها به بانک مرکزی در سال 1393 تشریح شد لزوم معرفی ریشه مشکلات برای رفع آن اقتصاد > اقتصاد کلان - در پی انتقاد برخی رسانه ها از افزایش رقم کل بدهی بانکها به بانک مرکزی در سال 93 که به 849 7 هزار میلیارد ریال رسید روابط عمومی این نهاد حاکمیتی تتوضیح بانک مرکزی پیرامون افزایش بدهی بانک ها در سال 1393
توضیح بانک مرکزی پیرامون افزایش بدهی بانک ها در سال 1393 خبرگزاری پانا بانک مرکزی در توضیحی به انتقاد برخی از رسانه ها که فعالیت این مرکز در دولت یازدهم را به نوعی به ادامه مسیر گذشته متهم کرده اند پاسخ داد در پی انتشار ارقام عمده پولی و اعتباری 11ماهه سال 1393 توسط بانک مرکزیک کارشناس بانکی در گفتوگو با فارس مطرح کرد دو دلیل افزایش ۸۳۰ درصدی بدهی بانکهای غیردولتی به بانک مرکزی/ کا
یک کارشناس بانکی در گفتوگو با فارس مطرح کرددو دلیل افزایش ۸۳۰ درصدی بدهی بانکهای غیردولتی به بانک مرکزی کاهش بدهیها در ماههای اخیریک کارشناس بانکی کاهش منابع بانکهای دولتی در بازار بین بانکی و ممنوعیت جذب سپرده موسسات غیرمجاز را دو عامل اصلی اضافه برداشت 830 درصدی بانکهایتوضیحاتی پیرامون افزايش بدهي بانکها به بانک مرکزي در سال 1393
از سوی بانک مرکزی اعلام شد توضیحاتی پیرامون افزايش بدهي بانکها به بانک مرکزي در سال 1393 در پي انتشار ارقام عمده پولي و اعتباري يازده ماهه سال 1393 توسط اين بانک و اعلام رقم کل بدهي بانکها به بانک مرکزي در حد849 7 هزار ميليارد ريال در پايان بهمن ماه 1393 برخي از خبرگزاريها ودلایل افزایش بدهی بانکها به بانک مرکزی
پایه پولی ۱۴درصد رشد کرد دلایل افزایش بدهی بانکها به بانک مرکزی شناسهٔ خبر 2763175 - جمعه ۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۳۲ اقتصاد > بانک و بیمه وبورس بانک مرکزی با تاکید بر دلایل افزایش بدهی بانکها به بانک مرکزی رقم پایه پولی را ۱۳۱۰ ۵ هزارمیلیارد ریال در سال ۹۳ با رشد ۱۴ درصد اعلامدو دلیل افزایش بدهی بانکهای غیردولتی
تراز یک کارشناس بانکی کاهش منابع بانکهای دولتی در بازار بین بانکی و ممنوعیت جذب سپرده موسسات غیرمجاز را دو عامل اصلی اضافه برداشت ۸۳۰ درصدی بانکهای غیردولتی از منابع بانک مرکزی عنوان کرد به گزارش تراز سید کمال سیدعلی در گفتوگو با فارس درخصوص دلیل رشد ۸۳۰ درصدی بدهی ب90 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به بانک مرکزی
رییس کل بانک مرکزی 90 هزار میلیارد تومان بدهی دولت به بانک مرکزی تهران - ایرنا - رییس کل بانک مرکزی و عضو شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی از بدهی بیش از 90 هزار میلیارد تومانی دولت به بانک مرکزی خبر داد به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا ولی الله سیف روز دوشنبه در همایش همدلی و هروایت سیف از دلایل برجسازی بانکها /بانکها باید نسبت به پذیرش ریسک خود حساسیت بیشتری به خرج دهند
روایت سیف از دلایل برجسازی بانکها بانکها باید نسبت به پذیرش ریسک خود حساسیت بیشتری به خرج دهند رئیس کل بانک مرکزی با بیان دلایل ورود بانکها به برجسازی و ارایه سود بیشتر به مردم برای جذب سپردههایشان گفت ریشه اصلی این چنین برخوردهایی ریسکپذیری بی حساب و کتاب بانکها استسودانی: بنزین تک نرخی به عدالت اجتماعی نزدیکتر است اما.../دولت پاسخگوی گرانیهای بعد از افزایش قیمت بنزین باشد
سودانی بنزین تک نرخی به عدالت اجتماعی نزدیکتر است اما دولت پاسخگوی گرانیهای بعد از افزایش قیمت بنزین باشد نایب ریس کمیسیون انرِِژی می گوید با تک نرخی شدن بنزین امکان فساد و قاچاق کمتر می شود اما به دلیل استراتژیک بودن کالای بنزین قطعا این وضعیت باعث گرانی خواهد شد ناصر سوداپاسخ بانک ملی ایران در خصوص کسر آبونمان ارسال پیامک به مشتریان
پاسخ بانک ملی ایران در خصوص کسر آبونمان ارسال پیامک به مشتریان با توجه به کسر مبلغ 50000 ریال تحت عنوان آبونمان ساپتا از حساب برخی از مشتریان دریافت کننده سرویس پیامکی بانک ملی ایران در چند روز اخیر بانک ملی ایران به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداخت به گزارش گروه اقتصادی باشگاهدولت باید در مجلس پاسخگوی افزایش قیمت ها باشد
فیاضی دولت باید در مجلس پاسخگوی افزایش قیمت ها باشد شناسهٔ خبر 2763416 - شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸ ۲۳ استانها > مازندران نور - نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی گفت دولت باید در مجلس پاسخگوی افزایش قیمت های بنزین و گاز باشد عبدالوحید فیاضی در گفتگو با خبرنگارروایت سیف از دلایل برجسازی بانکها
روایت سیف از دلایل برجسازی بانکهاتاریخ انتشار جمعه ۱ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۴ ۰۱ رئیس کل بانک مرکزی با بیان دلایل ورود بانکها به برجسازی و ارایه سود بیشتر به مردم برای جذب سپردههایشان گفت ریشه اصلی این چنین برخوردهایی ریسکپذیری بی حساب و کتاب بانکهاوام مسکن افزایش یافت/ خانهاولیهای تهرانی ۸۰میلیون و شهرهای بزرگ ۶۰ میلیون تومان/ انحصار بانک مسکن از بین رفت
وام مسکن افزایش یافت خانهاولیهای تهرانی ۸۰میلیون و شهرهای بزرگ ۶۰ میلیون تومان انحصار بانک مسکن از بین رفت شورای پول و اعتبار در نشست عصر امروز خود مصوب کرد که از این پس وام مسکن برای خانهاولیهای تهرانی ۸۰میلیون تومانی شهرهای بزرگ ۶۰میلیون تومان و شهرهای کوچک ۴۰میلیون توماصف تولیدکنندگان برای افزایش قیمت پشت در پاستور/ دو روی سکه موسسات غیرمجاز بانکی + صوت
در پیک بامدادی مطرح شد صف تولیدکنندگان برای افزایش قیمت پشت در پاستور دو روی سکه موسسات غیرمجاز بانکی صوت در پیک بامدادی ضميمه تحليلی خبر ساعت 8 صبح راديو ايران را میشنوید به گزارش گروه صوت و فیلم باشگاه خبرنگاران در پیک بامدادی ضميمه تحليلی خبر ساعت 8 صبح راديو اپاسخ روابط عمومی بانک ملی ایران در خصوص کسر آبونمان ارسال پیامک
پاسخ روابط عمومی بانک ملی ایران در خصوص کسر آبونمان ارسال پیامک خبرگزاری پانا روابط عمومی بانک ملی ایران دراطلاعیه ای درمورد علت کسر پنج هزار تومان تحت عنوان آبونمان ساپتا از حساب برخی از مشتریان این بانک اعلام کرد که برای ارائه خدمات پیامکی به مشتریان مبلغ ده هزار تومان در سال-
گوناگون
پربازدیدترینها