تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826338127




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کری: مذاکرات بسیار خوب بود/ بی بی سی: توافق بعید است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


در پایان نشست یک‌روزه وزرای خارجه ایران و آمریکا در ژنو؛
کری: مذاکرات "بسیار خوب" بود/ بی بی سی: توافق بعید است
مذاکرات یک‌روزه ژنو میان وزرای خارجه ایران و آمریکا در حالی پایان یافت که خبرها حکایت دارند که اختلافات اساسی همچنان باقی مانده‌اند. البته جان کری می‌گوید مذاکرات "بسیار خوب و مثبت" بوده است.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، وزرای خارجه ایران و آمریکا روز گذشته در ژنو دیدار کردند تا شاید بتوانند برای حل اختلافات باقی‌مانده درباره برنامه هسته‌ای ایران به راهکاری برسند.   عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد ایران که در این دیدارها حضور داشت پس از پایان این نشست دو جانبه به خبرنگاران گفت: «یک بار دیگر به طور کامل همه موضوعات مرور شد با این شرایط همچنان اختلافات و تفاوت‌ها باقی است.»   آقای عراقچی تأکید کرد: «بسیاری از تصمیم‌های باقیمانده سیاسی است، به همین دلیل کری باید بیشتر در مذاکرات حضور داشته باشد و ممکن است از این پس، نشست‌های بیشتری در وین برگزار شود.»   به نوشته بی بی سی، در این جلسه علاوه بر معاونان وزرای خارجه، ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا و هلگا اشمید، نماینده کشورهای ۱+۵ از اتحادیه اروپا هم حضور داشتند.   قرار است دور بعدی مذاکرات اتمی میان معاونان وزرای خارجه پنجشنبه این هفته در وین از سر گرفته شود.    

  مراکز نظامی

علاوه بر چگونگی رفع تحریم‌های ایران، اختلاف بر سر بازرسی از مراکز نظامی مشکوک در ایران هم در هفته‌های اخیر پررنگ شده است.   عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد ایران قبل از جلسه امروز صبح به خبرنگاران گفته بود: «بحث مصاحبه با دانشمندان و بازرسی از مراکز نظامی به طور کامل منتفی است ولی در چارچوب رویه‌هایی که پروتکل الحاقی پیش‌بینی کرده گفتگوهای ما ادامه دارد". او نحوه اجرای پروتکل الحاقی را از موارد اختلاف عنوان کرد.   سایت بی بی سی در ادامه آورده است: رهبر ایران به صراحت گفته است که اجازه بازدید از مراکز نظامی ایران را نمی‌دهد. در مقابل قدرت‌های غربی طرف مذاکره ایران خواهان بازدید از مراکز نظامی 'مشکوک به فعالیت‌های هسته‌ای' و به طور مشخص سایت نظامی پارچین هستند.    

    لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، روز چهارشنبه گذشته تاکید کرد که کشورش بدون گنجاندن دسترسی بازرسان به همه تاسیسات ایران، از جمله تاسیسات نظامی در توافق هسته‌ای با ایران، آن را نخواهد پذیرفت.   عباس عراقچی، مذاکره‌کننده ارشد ایران دیروز، جمعه گفت که آژانس می‌خواسته به شماری از افراد و مراکز مشخص "دسترسی مدیریت‌شده" داشته باشد به ترتیبی که "اجازه کسب اطلاعاتی از محیط پیرامونی" به بازرس داده نشود، اما تهران با این ایده مخالفت کرده است.   سایت بی بی سی فارسی (BBCPERSIAN) با انتشار گزارشی از پایان دیدار ظریف و کری با عنوان "کار سخت تیم ایرانی" نوشته است:   «تیم مذاکره کننده ایران که در وضعیت سختی قرار گرفته از یک سو بر اجرای آنچه دستورات رهبر می‌خواند تاکید می‌کند، و از سویی می‌گوید که اساس کار بر قواعد و مقررات بین‌المللی است. حالا دیپلمات های ارشد ایران در دیدار امروز به دنبال یافتن راه حلی برای این تنگناها هستند تا شاید گشایشی حاصل شود. برخی معتقدند که حجم اختلافات آنقدر بالاست که نه تنها در مهلت تیرماه به توافقی نخواهند رسید، بلکه شاید هیچگاه توافقی بدست نیاید. اما تیم ایرانی همچنان به تلاش خود ادامه می‌دهد. رئیس این تیم، یعنی محمد جواد ظریف از طرف مذاکره‌کنندگان خواسته تا به تفاهم لوزان احترام بگذارند. آقای ظریف گفته اگر طرف‌های مقابل ایران در مذاکرات هسته‌ای "به آنچه که در لوزان بر سر آن توافق شده است، احترام بگذارند، آنگاه می‌توان در مهلت پیش‌بینی شده، هر کاری را انجام داد."»    

    از سویی دیگر سایت رادیو فردا (RADIOFARDA) نوشته که جان کری پس از نشست با ظریف گفته است: «اين مذاکرات بسيار خوب و مثبت بود.»   به گزارش رويترز، يک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمريکا گفته است که پيشرفت‌های اساسی در جريان مذاکرات وين در هفته‌های اخير در زمينه تهيه پيش نويس توافق سياسی و سه ضمیمه در خصوص برنامه هسته‌ای ايران به دست آمده است.   آمريکا پيشتر اعلام کرده بود که تمايلی به تمديد مهلت مذاکرات هسته ای با ايران پس از ۳۰ ژوئن ندارد.
اما عباس عراقچی گفته است: هنوز هيچ توافقی نه قبلا به دست امده بود و نه الان به دست امده ، گفتگو ها و بحث ها ادامه دارد. نحوه اجرای پروتکل الحاقی از موارد مورد اختلاف است که در حال صحبت درباره ان هستيم.   به نوشته سایت آمریکایی رادیو فردا، محمدجواد ظريف و عباس عراقچی در هفته‌های گذشته بارها از «دسترسی مديريت شده» به مراکز نظامی ايران بر اساس پروتکل الحاقی سخن گفته و اعلام کرده بودند که منظور از «دسترسی» نه بازرسی، بلکه «نمونه‌‌‌برداری محيطی» است.    

    سایت فارسی زبان صدای آمریکا (VOA) که متعلق به وزارت خارجه آمریکاست، از مذاکرات یک‌روزه ژنو نشت: در پایان این دور از گفت و گوها جان کری گفت و گو با همتای ایرانی خود را «بسیار خوب» توصیف کرد. عباس عراقچی، معاون وزارتخارجه ایران نیز مذاکرات را فشرده خواند و گفت که اختلاف‌ها همچان پابرجاست.   این سایت آمریکایی در ادامه گریزی هم به سخنان دیروز رئیس جمهور ایران و تنش هفته گذشته در مجلس زد و آورد: دور اخیر مذاکرات ایران و آمریکا در حالی برگزار شد که همزمان، حسن روحانی از انتقادات تند مطرح شده در مجلس نسبت به محمد جواد ظریف، به شدت انتقاد کرد.   رئیس جمهوری ایران روز شنبه نهم خرداد در سخنرانی خود در جمع فرمانداران گفت: «چه کسی حق دارد با لحن بی ادبانه نسبت به سردار مقدم جبهه دیپلماتیک حرف بزند؟ چه کسی حق دارد؟ از کجا این بی ادبی نازل شده است؟»   اشاره او به درگیری لفظی مهدی کوچک‌زاده، نماینده منتقد دولت با محمد جواد ظریف در صحن مجلس بود. کوچک‌زاده با انتقاد از موضع وزیر امور خارجه ایران در مذاکرات هسته‌ای، ظریف را متهم خیانت کرده بود. این جلسه با بالا گرفتن بحث کوچک‌زاده و ظریف به تنش کشیده شد.   مهلت تعیین شده برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای با ایران یک ماه دیگر (۳۰ ژوئن، ۹ تیر) به پایان می‌رسد.      

444  



۱۰/۰۳/۱۳۹۴ - ۰۸:۰۸




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن