واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون سواد آموزی آموزشوپرورش لرستان: در حال حاضر 44 هزار نفر بیسواد در لرستان وجود دارد خبر نگار پانا:معاون سوادآموزی آموزشوپرورش لرستان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: اجرای طرح شتاببخشی به سوادآموزی در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس این طرح ، ظرف مدت ۳ سال بیسوادی در لرستان ریشهکن خواهد شد
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۰ خرداد ساعت 07:04
به گزارش حبرنگار پانا،علی اشرف حیدری خاطر نشان کرد : اقدامات بسیار خوبی در این خصوص انجام شده و انتظار می رود با مساعدت و همدلی سایر دستگاهها روند شتاب بخشی به بی سوادی با سرعت بیشتری طی شود. حیدری افزود: در حال حاضر 44 هزار نفر بیسواد در لرستان وجود دارد که از این تعداد 62 درصد زن و 38 درصد مرد هستند.وی ادامه داد : 39 درصد افراد بیسواد ساکن شهرهای استان هستند و 61 درصد در روستاها زندگی میکنند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان در ادامه سخنان خود گفت :اجرای طرح شتاببخشی به سوادآموزی در دستور کار قرار گرفته که بر اساس آن ظرف مدت ۳ سال، بیسوادی در لرستان ریشهکن می شود و یا حداقل به حد میانگین کشوری می رسد.
وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح شتاب بخشی سوادآموزی افراد محروم از نعمت سواد که سن آنها بین 10 تا 49 سال است تحت پوشش قرار می گیرند ،گفت: افراد کمتر از 10 سال در مدارس عادی تحصیل میکنند و بیشتر از 50 سال هم از پوشش حمایتی سوادآموزی خارج می شوند وی اضافه کرد: در سال جاری صدور گواهینامه برای افراد زیر 30 سال منوط به ارائه مدرک خواندن و نوشتن است و نیروی انتظامی از صدور و تمدید گواهینامه برای افراد بیسواد امتناع میکند.
حیدری ادامه داد: در سال گذشته، در دورههای سوادآموزی برای افراد بیسواد مطلق و یا دارای مدرک کمتر از دوم ابتدایی، هشت هزار و 500 نفر آموزش دیدند و در دوره انتقال که مدرک آن برابر با ششم ابتدایی است، یازده هزار و 500 نفر و در دوره تحکیم سواد،دو هزار نفر آموزش دیدند.
معاون سوادآموزی آموزشوپرورش لرستان با اشاره به نقش و تاثیر رسانه ها در تبلیغ و ترویج فعالیتهای سوادآموزی گفت: باید زمینه را برای تبلیغات وسیع و گسترده طرح شتاببخشی سواد آموزی فراهم کرد.
حیدری تاکید کرد : امروز نقش سوادبعنوان سرمایه ای ضروری در تلاش برای واقعیت بخشیدن به آرمانهای صلح،آزادی،عدالت وکاهش فقر،محرومیت،جهل،ظلم وجنگ برهمگان روشن و واضح است .
وی بر این نکته تاکید کرد که آسیب های اجتماعی بعنوان یکی از عوامل تهدید کننده جوانان وکانون های گرم خانواده است و بیشتر گریبانگیر افراد وخانواده های کم سوادوبی سواد می گردد که نسبت به خطرات وآینده این آسیب ها آگاهی مناسب ندارند.
معاون سوادآموزی ادامه داد:امروز با توجه به ورود تکنولوژی به زندگی فردی واجتماعی افراد ولزوم بهره گیری آحاد جامعه از این علم متاسفانه افراد محروم ازنعمت سواد از این فرصت ها محروم هستند. وی همچنین در این جلسه به تشریح مصوبه مهم هیات دولت در خصوص مشوق ها و ایجاد محدودیت های جدید برای افراد بی سواد پرداخت.
حیدری در پایان با اعلام حجم ابلاغی به استان در سال جاری گفت: در سال جاری با همکاری ادارات ودستگاههای اجرایی استان تعداد22هزار نفر در دوره های مختلف سوادآموزی تحت پوشش قرار خواهند گرفت .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]