واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حاج علي اكبري: ازدواج جوانان از اولويتهاي سازمان ملي جوانان در سال جاري است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ملي جوانان گفت: ازدواج جوانان از اولويتهاي برنامههاي سازمان در سال جاري است.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، حاج علي اكبري امروز در جلسه ستاد ساماندهي امور جوانان كه در محل سازمان ملي جوانان با حضور اكثر اعضا برگزار شد، گفت : سازمانها و دستگاهها بايد ارائه گزارش را به طور جديتري دنبال كنند ، ضمن اين كه اين گزارشها باعث مي شود كه دستگاهها به همگرايي برسند و ارائه گزارش به طور دقيق و منظم ميتواند اثرگذار باشد.
وي با تأكيد بر برنامهريزي در رابطه با ازدواج جوانان گفت: ازدواج جوانان از اولويتهاي برنامه در سال جاري است و كنار ديگر بحثها در ساير جلسات ستاد ساماندهي امور جوانان مطرح خواهد شد.
وي ضمن اميدواري از ارائه برنامهها در سال 87 گفت: در سال جاري بايد بتوانيم تصميمات و برنامههايي كه در نظر گرفته شده را به مرحله اجرا دربياوريم.
علي اكبري گفت: بايد ذيل مصوبات ستاد ساماندهي امور جوانان دستگاهها ارائه گزارش كنند تا بعد از آن اين ستاد بتواند به جمع بندي و ارائه گزارش نهايي دست يابد.
در ادامه اين جلسه مجيد يارمند معاون برنامه ريزي وزارت فرهنگ و ارشاد تأكيد كرد: جلسات ستاد ساماندهي امور جوانان بسيار منظم و دقيق برگزار مي شود و اين امر يكي از ويژگيهاي اين ستاد است ضمن اينكه به صورت فرابخشي در زمينههاي مختلف عمل كرده است.
ترقي نماينده كميته امداد در ادامه به ارائه گزارش پرداخت و گفت: آمار طلاق در بين خانوادههاي كميته امداد به زير يك درصد نسبت به آمار طلاق 12 درصدي در كشور رسيده است.
ترقي در رابطه با دورههاي برگزاري قبل از ازدواج و پس از ازدواج گفت: برگزاري اين دورهها 50هزار نفر را در برميگيرد و آموزشهاي قبل از شروع زندگي را در اين كلاسها آموزش ميدهند و گواهينامههايي كه به دختران داده ميشود مبنايي است براي گرفتن جهيزه از كميته امداد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه در صورت عدم حمايت سازمان ملي جوانان در خصوص بودجه درخواستي كداميك از برنامههاي خود را در اولويت قرار خواهيد داد؟ گفت: با توجه به اينكه كمكهاي مردمي رقم قابل ملاحظهاي است، به مشكلي برخورد نميكنيم.
مدير كانون هاي فرهنگي و ورزشي نيروي مقاومت بسيج در رابطه با برنامههاي اين سازمان توضيح داد: 10 جلسه ستاد به صورت اصلي و در كميسيونهاي تخصصي برگزار شده است.
وي گفت: اولين بار در رابطه با ايجاد تحول در برنامه نيروي مقاومت بسيج در سال 87 تغيير نام طرح از ميثاق به نام نشاط و تعالي بوده است.
وي در ادامه با بيان اينكه 10 هزار پايگاه بسيج فعال در كشور داريم، گفت: 500 پايگاه درآينده فعال خواهند شد و 36 هزار پايگاه بسيج در رابطه با اوقات فراغت جوانان به فعاليت ميپردازند.
مشايخي در ادامه به 76 مركز مشاوره اشاره كرد و گفت: اين مراكز به برگزاري آموزش پيش از ازدواج خواهند پرداخت و در 76 شهرستان در كانون بسيج مستقر خواهند شد.
وي همچنين به طرح جوان ياور اشاره كرد و گفت: آموزشهاي 2 روزهاي را در نظر داريم تا در دو حوزه جوان و بلوغ جنسي و مهارتهاي زندگي برگزار شود.
انتهاي پيام/ز
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 367]