واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ابطحي: آبروريزي بيستوسي براي ضرغامي!
محمدعلي ابطحي نوشت:
چندي پيش، تصادفي برنامهاي درباره ايران از تلويزيون «العربيه» ميديدم. موضوع برنامه سياستهاي تبليغاتي كشورهاي عربي در مورد ايران بود. آقاي نوريزاده معروف هم در برنامه شركت داشت. وي اصرار داشت كه ثابت كند به خبرنگارهاي بيطرف اجازه ورود به ايران نميدهند و خبرنگاران رسانههاي عربي هم به خاطر اينكه يا جزو معاودين عراقي بودهاند و يا زن و فرزند و مصالحي در ايران دارند، در دوران آقاي احمدينژاد حقايق را گزارش نميدهند.
در اين ميان، مجري اشاره به نماينده تلويزيون Fox News آمريكا كرد كه ايشان گفت: من چند ماه پيش در دوران همين آقاي احمدينژاد در ايران بودم. مصاحبههاي فراواني با مسئولان داشتم. به خبرنگار فاكسنيوز گفتند تلويزيون شما ديگر با اصلاحطلبان صحبت نميكند و با محافظهكاران ساخت و پاخت كرده است و به همين دليل، فقط به شما به عنوان خبرنگار تلويزيون فاكسنيوز اجازه ديدار از ايران دادهاند.
خبرنگار فاكسنيوز براي دفاع از خودش گفت: نه، ما از اصلاحطلبان هم مصاحبه ميگيريم. همين ديشب با يكي از آنان مصاحبه تلفني كردم. شب در منزل بودم. باز تصادفي اخبار 30و20 را گوش كردم. از اين خبر بالا چيزي در اين مايهها گزارش داد كه: تلويزيون فاكسنيوز وابسته به سازمان سيا و وزارت دفاع آمريكا اعتراف كرد كه با دومخرداديها ارتباط دارد و همين ديشب با يكي از آنها تماس داشته است. اين شيوه خبررساني، مدتهاست در 30و20 رواج پيدا كرده است.
اشاره فوق، تنها يك نمونه بود. بخش ويژه آن مدتهاست «كينهنامه پردروغ» شده است. اين كينهورزي و دروغپردازي در انتخابات مجلس خيلي اوج گرفت. روزي اين شيوه خبرسازي در كشور به شيوه كيهاني معروف بود. 30و20 فعلي در اين شيوه چنان سرعتي گرفته است كه گمان كنم كيهانيها با حسرت به اين سرعت نگاه ميكنند. اين روش پركينه و دروغ در انتخابات خيلي به كار گرفته شد. روش 30و20 براي پيدا كردن يك خبر و يا جعل و يا تقطيع آن براي ضربه زدن و اختلاف افكني در جبهه اصلاحات كاملاً غيرحرفهاي و بر پايه كينهتوزي تندي بود كه نميتوانستند حتي براي آن ظاهرسازي كنند. در مورد شخص آقاي خاتمي هم خيلي تابلو خبرسازي ميكنند. همانگونه كه تمام تلاش خود را ميكنند كه اختلافات جناح محافظهكار هرگز علني نشود و حسابي براي دولت تبليغات كنند، تصميم هم گرفتهاند به جاي اصلاحات از كلمه دوم خرداد استفاده كنند. فكر ميكنند اگر آن روز تاريخي را خراب كنند، ديگر امكان تكرار آن وجود نخواهد داشت.
البته دوم خرداد، روزي بود كه آنقدر بعضيها را سوزاند كه هنوز جا دارد چنين جلز و ولزي بكنند، اما چرا از رسانه ملي و امكانات عمومي متعلق به مردم؟ آقاي ضرغامي تلاشهاي بسياري براي كار حرفهاي در صدا وسيما انجام داده است. در بسياري از موارد، نتيجه كارآمدي تلاش فرهنگي و هنري و حتي سياسياش مشهود است. اين جمع اندكي كه ظاهرا وقتي به آنها گفته شده بايد كلاه بياورند، چندين سر ميآورند، همه تلاشهاي ايشان را خنثي ميكند. آقاي ضرغامي بايد جلوي اين شيوه خبررساني را بگيرد.
در خانواده بزرگ و پر تلاش صدا و سيما، اينها البته جمع اندكي هستند، ولي چون خيلي بيپروا هستند، هم به آن خانواده پراحترام و زحمتكش و نيز خانواده خوب 30و20 كه بايد اين چند نفر را تحمل كنند، آسيب ميرسانند و هم تلويزيون را در اذهان مردم خراب ميكنند.
سه شنبه 31 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 312]