تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818849321




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت کاهش هزينه حمل‌ونقل در مناسبات ايران و اوکراين


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۹ خرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۵۸ق.ظ)
در ديدار رئيس شوراي مشترک ايران و اوکراين با هيات تجاري اين کشور مطرح شد؛ ضرورت کاهش هزينه حمل‌ونقل در مناسبات ايران و اوکراين موج - رئيس شوراي مشترک ايران و اوکراين به پيمان خواهرخواندگي بين ايالت خارتوف و استان اصفهان اشاره کرد و گفت که بايد اين نوع روابط بين ساير استان‌هاي دو کشور برقرار شود.
به گزارش خبرگزاري موج، رئيس اتاق بازرگاني و صنعت «خرسون يکي از ايالت‌هاي اوکراين» در ديدار با رئيس شوراي مشترک ايران و اوکراين بر تمايل بخش خصوصي اين کشور در توسعه مناسبات اقتصادي خود به‌ويژه درزمينهٔ کشاورزي تاکيد کرد.
سادينا آبايي، رئيس شوراي مشترک ايران و اوکراين با اشاره به‌ضرورت حرکت منسجم‌تر براي ارتقاي سطح مناسبات بين دو کشور، يادآور شد: يکي از راه‌هاي توسعه روابط اقتصادي بين کشورهاي مختلف در قدم نخست انجام فعاليت‌هاي فرهنگي و آشنايي دو کشور باهنر و فرهنگ يکديگر است. حتي برگزاري مسابقات ورزشي در کنار روابط تجاري مي‌تواند بر عمق فعاليت‌ها و روابط بي افزايد.
وي در ادامه بر مناسبات سه‌جانبه و حتي چهارجانبه بين ايران- ترکمنستان-اوکراين، ايران -گرجستان-ترکيه-اوکراين تاکيد و تصريح کرد: ترانزيت کالا بين اين کشورها به دليل وضعيت قرار گرفتن اين کشورها، يکي ديگر از موضوعاتي است که بايد براي آن برنامه‌ريزي کنيم. از طرف ديگر مي‌توانيم به دليل روابط خاصي که بين ايران و ترکمنستان وجود دارد، از اين طريق فعاليت‌هاي مالي خود با اوکراين را دنبال کنيم.
اين فعال اقتصادي ادامه داد: البته هرچه آشنايي و شناخت دو کشور از يکديگر بيشتر شود، امکان انجام کارهاي مشترک و همکاري‌هاي تجاري هم بيشتر مي‌شود. بنابراين در اين برهه زماني اعزام و پذيرش هيات، نقش بسزايي در تقويت روابط دارد و کشت فرا سرزميني موضوع ديگري بود که در اين ديدار موردتوجه دو طرف قرار گرفت. بر اساس اظهارات آبايي، دولت ايران آمادگي لازم براي آغاز اين فعاليت در اوکراين را دارد.
رئيس شوراي مشترک ايران و اوکراين در ادامه به پيمان خواهرخواندگي بين ايالت خارتوف و استان اصفهان اشاره و تصريح کرد: بايد اين نوع روابط بين ساير استان‌هاي دو کشور برقرار شود.
وي همچنين عدم استقبال شرکت‌هاي هاي تک اوکراين براي حضور در نمايشگاه فنّاوري‌هاي جديد که 19 تا 22 خرداد در ايران برگزار خواهد شد را موردانتقاد قرارداد و گفت: علي‌رغم تلاش‌هاي بسيار براي حضور شرکت‌هاي اوکرايني در اين نمايشگاه، متاسفانه هيچ‌کدام از اين شرکت‌ها اعلام آمادگي نکردند.
آبايي در بخش ديگري از سخنان خود آماده شدن شرايط براي استفاده از تعرفه‌هاي ترجيحي را مربوط به دولت‌هاي دو کشور دانست و تشريح کرد: اين موضوع بسيار مهم است، اما بخش خصوص مي‌تواند تنها موضوع را در کميسيون مشترک مطرح و بررسي کند.
در ادامه بحث مربوط به نقل و انتقالات پولي و هزينه‌هاي بالاي حمل‌ونقل به‌عنوان دو چالش جدي در ارتباط بين دو کشور تاکيد شد. همچنين اعضاي هيات‌مديره شوراي مشترک ايران و اوکراين خواستار حذف بروکراسي‌هاي طولاني براي دريافت ويزاي تجاري از اين کشور شدند.

علاقه‌مندي اوکراين بر استفاده از صنعت پتروشيمي ايران
ويکتوريا اوستروموا، رئيس اتاق بازرگاني و صنعت خرسون، پتروشيمي را از اولويت‌هاي موردنياز اوکراين در ارتباط با ايران برشمرد و عنوان کرد: خرسون در جنوب اوکراين قرارگرفته و اقتصاد آن معطوف به کشاورزي است. سالانه بالغ‌بر دو ميليون تن گندم در اين استان توليد مي‌شود و براي همين ايران مي‌تواند در تامين غلات و گندم خود از اين موقعيت استفاده کند.
وي افزود: قرار است بين ترکمنستان و اوکراين اتاق مشترکي ايجاد شود، در همين رابطه ايران مي‌تواند از شرايط به وجود آمده بهترين استفاده را بکند.
رئيس اتاق بازرگاني و صنعت خرسون همچنين در واکنش به تاکيد طرف ايراني بر لزوم حل مشکل حمل‌ونقل، توضيح داد: اوکراين در حال حل اين چالش جدي است هرچند اين مسئله بايد توسط دو طرف موردبررسي و چاره‌جويي قرار گيرد.
اوستروموا نيز موضوع ارتباط بين استان‌هاي دو کشور و تشکيل شرکت‌هاي مشترک را ضروري و مفيد ارزيابي کرد و افزود: اگر استان‌هاي هر دو کشور متناسب با توانمندي‌ها و امکانات خود با يکديگر ارتباط تجاري برقرار کنند، مي‌تواند در کل به ارتقاي سطح روابط دو کشور کمک قابل‌توجهي کند.
طبق گفته‌هاي وي در حال حاضر بين آذربايجان شرقي و اصفهان با چند ايالت اوکراين، روابط خوبي وجود دارد.
به گزارش روابط عمومي اتاق بازرگان، صنايع و معادن و کشاورزي ايران، رئيس اتاق بازرگاني و صنعت خرسون در بخش پاياني سخنان خود به بازديد هيات اوکرايني از بيست و دومين نمايشگاه بين‌المللي صنايع کشاورزي، مواد غذايي و ماشين‌آلات وابسته در ايران اشاره و تاکيد کرد: آنچه بايد موردتوجه قرار گيرد، استفاده صنعت کشاورزي ايران از فنّاوري‌هاي روز و بهره‌گيري آن از استاندارهاي بين‌المللي است. خوشبختانه اين موضوع مي‌تواند به توسعه روابط دو کشور کمک کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن