تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820655935




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمبود کارشناسان آموزش کودکان کم شنوا/95 درصد نوزادان کم شنوا از والدین سالم هستند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران بررسی می‌کند؛
کمبود کارشناسان آموزش کودکان کم شنوا/95 درصد نوزادان کم شنوا از والدین سالم هستند
95 درصد تولد نوزادان کم شنوا از والدین سالم می‌باشد که با تربیت کارشناسان مخصوص نوزادان کم شنوا می‌توان در درمان اختلالات گفتاری آنها مفید واقع شود.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، طبق تحقیقات، تشخیص کم شنوایی از آغاز تولد با استفاده از تکنولوژی‌های موجود قابل انجام است و اگر مداخله زود هنگام زیر سه ماه در کنار تجویز سمعک باشد، کودک از معلولیت دور می‌ماند و هزینه‌های درمان نیز کاهش می‌یابد.


با در نظر داشتن سن طلایی مداخله بهنگام و تجویز سمعک کودکان کم شنوا در پنج سالگی از لحاظ زبان و گفتار مشابه همسالان عادی خود هستند.


در همین راستا دکتر گیتا موللی عضو انجمن شنوایی شناسی ایران، روانشناس کودکان استثنایی می‌گوید: با مداخله توانبخشی بهنگام و آموزش مستمر والدین می‌توان به کودک کم شنوا زندگی بخشید.
تجویز سمعک را تنها به شنوایی شناس بسپارید
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در ادامه خاطر نشان می‌کند: دغدغه‌ خرید سمعک از مراکز فروش در سطح شهر تهران و توسط افراد نامعتبر هشدار جدی است و این موضوعی علمی-تخصصی و بر عهده شنوایی شناسان است و در صورت عدم توجه زنجیره درمان به نتیجه نخواهد رسید.


موللی در ادامه از شوک بزرگ کم شنوایی در خانواده‌ها خبر می‌دهد و می‌گوید: والدین وقتی با کم شنوایی نوزاد مواجه می‌شوند خود را درگیر پزشکان متعدد می‌کنند و با آگاهی از کم شنوایی نوزاد فرصت طلایی توانبخشی و تجویز سمعک را از دست می‌دهند و بعد از یک سال دوباره رجوع می‌کنند که هزینه‌ها بالا رفته و شانس درمان کمتر شده است.


وی در پایان می‌گوید: کم شنوایی شایعترین نقص مادرزادی است که به هزینه پایین قابل شناسایی و با تربیت کارشناسان مخصوص است که خانواده‌ها نیز باید ارزیابی و روند درمان را فعالانه در مراکز تخصصی پشت سر بگذرانند تا شاهد توانمندی فرزندشان باشند.


تشخیص و مداخله بهنگام را جدی بگیریم
با توجه به اینکه از 1000 نوزاد یک تا سه کم شنوایی عمیق دو طرفه در کشور داریم و 95 درصد موارد تولد نوزاد کم شنوا از پدر و مادر سالم است، باید سهم تشخیص و مداخله بموقع را  جدی بگیریم. با توجه به غربالگری کم شنوایی در اکثر مراکز درمانی هنوز بعضی‌ بیمارستان‌ها در تشخیص ورودنکرده‌اند و هنوز هم آموزش کافی به کارشناسان در زمینه تشخیص و مداخله کم شنوایی نوزادان دیده می‌شود که نیازمند توجه مسئولان است.






گزارش از فاطمه گلرخ 








انتهای پیام/





اخبار مرتبط

استفاده از الکتروفیزیولوژی در درمان پارکینسون، صرع و اعتیاد
منطقه 9 تهران بیشترین آلودگی صوتی را دارد/پیرگوشی سومین عامل ناتوانی
عامل وزوز گوش چیست؟
موسیقی به گسترش توانایی کلامی کودکان کمک می‌کند
درمان ضعف عصبی گوش و عدم درک کلمات




۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن