تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860430158




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگ خطری برای بروز یک بحران عاطفی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
زنگ خطری برای بروز یک بحران عاطفی
در یک طلاق عاطفی زن و مرد فکر می‌کنند که دیگر نسبت به یکدیگر تعهدی ندارند و آنها بر اساس یک توافق گفته شده یا گفته نشده سعی می‌کنند فقط به خاطر فرزندانشان یکدیگر را تحمل کنند که اثرات این امر روی بچه‌ها نیز تأثیرات مخربی دارد.

خبرگزاری فارس: زنگ خطری برای بروز یک بحران عاطفی



به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس «محمدرضا هادیلو» در روزنامه «جوان» نوشت: بی‌مهری در خانواده و به تبع آن کم شدن ارتباط، پایین آمدن ساعات صحبت زوجین با یکدیگر و تقلیل انرژی‌های مثبت در این کانون یکی از بزرگ‌ترین ضربات را بر پیکره کوچک‌ترین نهاد اجتماعی وارد می‌کند. طلاق دارای انواع گوناگونی است که به جرئت می‌توان گفت طلاق عاطفی بدترین و سخت‌ترین آنهاست. طلاقی که در آن زوج‌ها در بیگانگی دنیای یکدیگر گم شده‌ و فقط برای هم حکم یک هم‌خانه را دارند که به رسم عادت با هم زندگی می‌کنند.
با اینکه بارها و بارها در مورد طلاق عاطفی گفته و شنیده‌ایم اما این بار آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که طلاق عاطفی در بین تحصیلکرده‌ها سه برابر خانواده‌های عادی است؛ مسئله‌ای که پای تکنولوژی و فرورفتن سرها در دنیای مجازی و گذراندن وقت اعضای خانواده با دوست‌های شیشه‌ای را نیز به میان باز می‌کند.
کارشناسان جدایی عاطفی میان زن و شوهر را به شکل زندگی در یک خانه بدون هیچ ارتباطی به غیر از مکالمات ضروری، طلاق عاطفی می‌نامند.
در این نوع از جدایی‌ها تنها مسائل فرهنگی یا خانوادگی، وجود فرزندان و شرایط اجتماعی مانع طلاق می‌شود و زوجین به اجبار در کنار هم زندگی می‌کنند و یکی از عوارض این نوع با هم بودن‌ها ایجاد روابط فراخانوادگی و فرازناشویی است. تحقیقات نشان می‌دهد 70 درصد از موارد طلاق، به صورت عاطفی است و در این نوع جدایی‌، روابط به صورت فراخانوادگی و فرازناشویی ادامه می‌یابد که خطر جدی برای پاکی خانواده و صداقت اجتماعی به همراه دارد و تنها 30 درصد از زوجین قبول می‌کنند واقعاً از یکدیگر جدا شده و به طلاق فیزیکی تن می‌دهند.
زمانی که آمارها از افزایش طلاق عاطفی در بین تحصیلکرده‌ها حکایت می‌کند، مشخص می‌شود که تغییر سبک زندگی‌ها بر بروز این مسئله تأثیر مستقیمی دارند. بی‌شک زندگی به سبک ایرانی – اسلامی بر اساس اصول و قواعدی پیش می‌رود که حرف اول را مهربانی، تعامل و صحبت‌های درون خانوادگی می‌زند. ولی با تغییر سبک زندگی‌ها و رواج زندگی‌های غربی و ماشینی شرایط کاملاً فرق می‌کند. البته در بین تحصیلکرده‌ها نوعی خود‌بزرگ‌بینی و غرور کاذب نیز وجود دارد که اجازه نمی‌دهد نظریات یکدیگر را بپذیرند یا به صورت منطقی به بحث و تبادل نظر بپردازند.
در یک طلاق عاطفی زن و مرد فکر می‌کنند که دیگر نسبت به یکدیگر تعهدی ندارند و آنها بر اساس یک توافق گفته شده یا گفته نشده سعی می‌کنند فقط به خاطر فرزندانشان یکدیگر را تحمل کنند که اثرات این امر روی بچه‌ها نیز تأثیرات مخربی دارد.
اما در مقابل این نظرات، گروهی از روانشناسان هم معتقدند که نگاه‌های نادرست و برچسب زنی به زنانی که مطلقه هستند و همچنین سوء‌استفاده‌هایی که از آنان می‌شود موجب شده تا بخش عظیمی از زنان ترجیح دهند زندگی مشترک زیر یک سقف با همسرانشان را بدون هیچ ارتباط عاطفی و تعهد و صحبت و مراوده‌ای تحمل کنند اما طلاق فیزیکی نگیرند. غافل از اینکه این‌گونه زندگی کردن الگوی بدی برای کودک به همراه داشته و طلاق عاطفی منجر به افسردگی، اضطراب، تنش و عصبانیت در خودشان می‌شود.
تحصیلکرده‌ها فکر می‌کنند که خیلی می‌دانند. آنها نمی‌دانند که داشتن اطلاعات در مورد یک رشته تحصیلی هیچ ارتباطی به روابط خانوادگی و به خصوص روابط زوجین با یکدیگر ندارد. به همین دلیل به ندرت راهنمایی و کمک بزرگترها را می‌پذیرند و جالب اینکه اعتقادی هم به مشاوره ندارند. متأسفانه باید گفت اشتغال زوجین، مشکلات جنسی و اختلافات مالی از دیگر مواردی است که حاصلی جز طلاق عاطفی ندارند.
به هر حال طلاق عاطفی، آن هم در میان تحصیلکرده‌ها زنگ خطری است که اگر قرار باشد مثل مشکلات و معضلات دیگر، بی‌تفاوت از کنار آن بگذریم به یک بحران اجتماعی تبدیل خواهد شد. انتهای پیام/ز

94/03/09 - 05:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن