تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860287727




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: اگر غربی‌ها به تفاهم لوزان پایبند باشند توافق امکانپذیر است /ایران در پرونده هسته‌ای مرعوب نمی‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ظریف: اگر غربی‌ها به تفاهم لوزان پایبند باشند توافق امکانپذیر است /ایران در پرونده هسته‌ای مرعوب نمی‌شود
وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: اگر طرف‌های مقابل به تفاهمی که در لوزان به دست آمده پایبند باشند و به آن احترام بگذارند و به برداشت‌ها و تفسیرهای خاص خود تاکید نکنند، بدون شک توافق در دسترس است.
به گزارش نامه نیوز  وزیران امور خارجه ایران و یونان در آتن درباره ارائه تسهیلات در بخش روادید، برقراری پرواز مستقیم تهران و آتن و توسعه تبادلات اقتصادی گفتگو کردند.


در این دیدار، محمدجواد ظریف با اشاره به ظرفیت های متنوع ایران در بخش انرژی به ویژه در بخش نفت و پتروشیمی گفت: در بخش اقتصادی مناسبات دو کشور از سطح قابل قبول و رضایتی برخوردار نیست و باید تلاش کرد تا مناسبات اقتصادی هم به سطح مناسبات سیاسی میان ایران و یونان برسد.


در این دیدار، همچنین «نیکوس کوجیاس» وزیر امور خارجه یونان هم با ابراز علاقه‌مندی برای توسعه همکاری های دوجانبه با ایران در همه زمینه‌ها اظهار داشت: ایران کشوری کلیدی برای برقرای امنیت منطقه ای، فرامنطقه ای و جهانی است و این اراده در دو طرف وجود دارد تا روابط خود را در زمینه‌های مورد علاقه گسترش دهند.


بررسی آخرین شرایط و بحران‌ها در منطقه خاورمیانه و عزم جدی برای مبارزه با رشد تروریسم در منطقه از دیگر مباحث گفتگوهای دو طرف بود.پیش از این دیدار، دو طرف حدود نیم ساعت پشت درهای بسته به صورت دو جانبه گفتکو کردند .شرکت در نشست مشترک مطبوعاتی آخرین برنامه محمدجواد ظریف در وزارت امور خارجه یونان بود.


در این نشست مطبوعاتی، وزیر خارجه یونان در پاسخ به سوالی درباره سفر اخیر نخست وزیر یونان به مسکو و گفتگو با روسیه درباره انرژی و نظر یونان درباره همکاری در بخش انرژی با ایران گفت: ایران یکی از بزرگترین دارندگان ذخایر نفت و گاز در جهان است و با نیازی که به انرژی داریم، ایران می‌تواند منبع مطمئنی برای تامین انرژی ما باشد .


وی افزود: یونان هم ظرفیت های بی‌نظیری در بخش حمل و نقل دریایی و نفت و گاز دارد و ما می‌توانیم با توجه به اینکه یونان گذرگاه انتقال انرژی به اروپاست، در این بخش همکاری کنیم .نیکوس کوجیاس تصریح کرد: ما از همکاری ها با ایران در بخش انرژی استقبال می‌کنیم .


ایران در پرونده هسته‌ای مرعوب نمی‌شود/ طرف مقابل واقع‌بین باشد


وزیر امور خارجه کشورمان نیز دراین نشست خبری تأکید کرد: ایران در پرونده هسته ای با پشتوانه چندین هزار سال سابقه تاریخی، مرعوب نخواهد شد.


ظریف افزود: جمهوری اسلامی ایران مواضع خود را در بحث هسته ای با شفافیت اعلام کرده و طرف مقابل باید در این باره تصمیم‌گیری کند.وی ادامه داد: من امیدوارم ما ظرف یک بازه زمانی معقول، به یک نتیجه نهایی دست یابیم.


وزیر امور خارجه تصریح کرد: برای این کار، کشورهای طرف مذاکره باید واقع‌بین باشند، آنها باید واقعیت را ببینند نه این که دچار توهم باشند.ظریف با تاکید بر اینکه ایران نمی تواند هیچ راه حل غیر محترمانه‌ای را بپذیرد، گفت: تفاهم لوزان مسیر را مشخص کرد؛ اگر طرف مقابل به آن احترام بگذارد و از برداشت های خاص دست بردارد، به نتیجه می‌رسیم.وی در عین حال خاطرنشان کرد: اگر طرف مقابل بر زیاده‌خواهی پافشاری کند، کار دشوار خواهد بود.


وزیر امور خارجه اظهار داشت: ما فقط می‌توانیم توافقاتی را داشته باشیم که در آن، دو طرف بتوانند مدعی شوند که به نتایج مثبت دست یافته اند؛ یا باید با هم پیروز شد، یا باید با هم باخت.ظریف تأکید کرد: ایران مواضع خود را شفاف اعلام کرده و بر این اساس، اگر توافقی شکل بگیرد، پایبند خواهد بود.






۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن