واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۲۱ب.ظ)
مديرکل استاندارد لرستان: فعاليت مراکز تفريحي با وسايل بازي غيراستاندارد متوقف شود موج - مديرکل استاندارد گفت: 29 مرکز تفريحي با 196 وسيله بازي مستقر در آنها مورد بازرسي قرار گرفت که هيچکدام استاندارد نبود و بايد از فعاليت آنها جلوگيري شود.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، مرضيه قنبريان در جلسه شوراي عالي استاندارد که در سالن جلسات استانداري برگزار شد، اظهار کرد: اداره کل استاندارد لرستان با هزينهکرد 132 ميليون ريال، 10 مورد از آسانسورهاي دستگاههاي اجرايي و 147 مورد از آسانسورهاي مسکن مهر را بازديد و بازرسي کرده است.
وي ادامه داد: متاسفانه هيچيک از آسانسورهاي دستگاههاي اجرايي و مسکن مهر استاندارد نبود، بنابراين ميطلبد که صدور پايانکار براي پروژههاي مسکن مهر منوط به استانداردسازي آسانسورها باشد.
قنبريان عنوان کرد: امسال، اداره کل استاندارد لرستان با صرف 230 ميليون ريال در هفت شهرستان استان، اقدام به بازرسي فني از وسايل بازي و سرگرمي مستقر در مراکز تفريحي کرده است.
وي افزود: در دو ماهه اول سال، 29 مرکز تفريحي با 196 وسيله بازي مستقر در آنها مورد بازرسي قرار گرفتند و 16 زمين بازي، چهار پارک بازي، هشت شهربازي و يک پارک که شامل 59 وسيله ورزشي بود، مورد بازرسي قرار گرفت که عمده اين وسايل مطابق با استاندارد نبود و نقصهايي در آنها مشاهده شد که بايد هر چه سريعتر دستور توقف آنها صادر شود.
مديرکل استاندارد لرستان با اشاره به بررسي جايگاههاي «سي.ان.جي» سطح استان، عنوان کرد: در تمام کشور هزار و 107 جايگاه «سي.ان.جي» وجود دارد که از اين تعداد 65 درصد آنها نشتي گاز دارند و 82 درصد فاقد تجهيزات ايمني هستند و بايد به اين نکته توجه کرد که اگر در يک جايگاه گاز فشرده، انفجار رخ دهد تا شعاع 500 متر اطراف خود را تحت تاثير قرار ميدهد.
وي تصريح کرد: از سال گذشته تاکنون 12 جايگاه «سي.ان.جي» در استان مورد بررسي قرار گرفته که متاسفانه منطبق با اصول استاندارد نبودند و اشکالاتي از قبيل بالا بودن فشار و دماي گاز نسبت به شرايط استاندارد، ضدانفجار نبودن ادوات کنترلي و الکتريکي در منطقه، وجود قطعات غيراستاندارد در جايگاهها و بهره برداري و يا تعمير و نگهداري توسط افراد يا شرکتهاي فاقد صلاحيت به وفور در اين جايگاهها ديده شد.
قنبريان بيان کرد: وجود نشتي گاز در تجهيزاتي که خط آتش سوزي دارند، عدم وجود شير اطمينان و عدم نصب کپسولهاي اطفاي حريق از ديگر ايرادات موجود در جايگاههاي عرضه سوخت«سي.ان.جي» در لرستان بوده است.
وي خاطرنشان کرد: با اعتباري معادل 16 ميليون تومان، 640 مورد بازرسي از مخازن سوخت «سي.ان.جي» خودروهاي گازسوز و دوگانه سوز عمومي استان بهعمل آمده که بر اساس آن 240 خودرو با سطح آسيب يک شناسايي شده است.
مديرکل استاندارد لرستان تصريح کرد: وي گفت: وضعيت واحدهاي توليدي مصالح ساختماني در استان از لحاظ رعايت استانداردهاي لازم، رضايتبخش نيست و اين مصالح و فرآوردههاي ساختماني بايد توسط استاندارد تأييد صلاحيت شوند.
قنبريان افزود: همه دستگاههاي اجرايي مکلفاند که در اجراي پروژههاي فني و عمراني خود، ضوابط، مقررات و معيارهاي فني و استانداردهاي ملي را رعايت کنند و خريد هرگونه کالا و خدمات مشمول استاندارد اجباري که فاقد علامت استاندارد ملي ايران باشد توسط دستگاههاي اجرايي ممنوع است.
وي عنوان کرد: پيشنهاد ميشود تأييد صورت وضعيت مالي پيمانکاران در پروژههاي دولتي، منوط به ارائه مستنداتي مبنيبر استفاده از مصالح داراي پروانه استاندارد شود.
مديرکل استاندارد لرستان تصريح کرد: با توجه به اهميت مقوله تدوين استاندارد، همه مراکز دانشگاهي بايد نسبت به مشارکت فعال در رابطه با اين مهم اقدام کنند و پيشنهاد ميشود موضوعات تدوين استاندارد بهعنوان پاياننامههاي مقاطع تحصيلي به دانشجويان واگذار شود.
وي خاطرنشان کرد: لازم است که صداوسيما در بحث فرهنگسازي اهميت استاندارد تا جايي که به يک مطالبه عمومي در جامعه تبديل شود، با اداره کل استاندارد لرستان همکاري کند.
قنبريان گفت: همه شهرداران و بهرهبرداران پارکهاي بازي و شهربازيها بايد ملزم به استانداردسازي تجهيزات تفريحي شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]