واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ خرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۵۱ب.ظ)
امام جمعه قم: افراط گرايي چهره مسيحيت و اسلام را مخدوش کرده است موج - قم- مدير حوزه هاي علميه گفت: امروز آسيبي که جهان مي بيند از افراط گرايي است که هم اسلام و هم مسيحيت هر دو با هم از آن آسيب مي بينند؛ لذا بايد هرچه زود تر شاهد اقدام عملي در جهت مبارزه با اين تفکرات باشيم.
به گزارش خبرگزاري موج از قم به نقل از مركز خبر حوزه، امام جمعه قم در ديدار لئو بوکاردي سفير واتيکان در ايران که در دفتر مدير حوزه هاي علميه در قم برگزار شد، به تبيين اهميت گفتگو و تعامل رهبران اديان و ضرورت اتحاد و همدلي آنان در مقابله با استکبار پرداخت.
وي در ابتدا با اشاره به وضعيت حوزه علميه قم به عنوان بزرگترين مرکز ديني جهان اسلام گفت: امروز در کشور ما هزاران نفر مرد و زن مشغول تحصيل علوم ديني هستند و اين سابقه هزار ساله دارد؛ و درس هايي که طلاب مي آموزند در راستاي انجام رسالت الهي خود مي باشد تا بتوانند هم خود بياموزند و هم جوابگوي مشکلات جامعه باشند.
آيت الله حسيني بوشهري با تاکيد بر آمادگي همه جانبه حوزه هاي علميه در جهت گفتگوي بين اديان خاطر نشان ساخت: حوزه هاي علميه داراي ظرفيت علمي فراواني است و همواره در طول تاريخ اين آمادگي وجود داشته است که با روساي مکاتب ، اديان و مذاهب گوناگون به گفتگو و تعامل بنشيند.
وي افزود: ما نيز با شما هم عقيده ايم که اگر بخواهيم در دنيا کاري کنيم و در جهت صلح ، امنيت و معنويت در سراسر جهان قدم برداريم، بايد مسئولين اديان و مذاهب با يکديگر همکاري و تعامل داشته باشند و با هم مشکلات فراروي بشريت را چاره انديشي کنند؛ چرا که امروز با دوجبهه خطرناک رو برو هستيم که اين دوجبهه صلح و آرامش بشريت را نشانه گرفته است، نخست الحاد و دوم جبهه افراط گرايي که هم اسلام و هم چهره مسيحيت را مخدوش مي کند.
عضو خبرگان رهبري ادامه داد: امروز آسيبي که جهان مي بيند از افراط گرايي است که هم اسلام و هم مسيحيت هر دو با هم از آن آسيب مي بينند؛ لذا بايد هرچه زود تر شاهد اقدام عملي در جهت مبارزه با اين تفکرات باشيم.
مدير حوزه هاي علميه صلح و عدالت را دو شعار اسلام و مسيحيت دانست و تاکيد کرد: خوشبختانه هم اسلام و هم مسيحيت به دنبال صلح و عدالت هستند و مردم دنيا امروز به دنبال تحقق اين دو شعار هستند؛ هم پيامبر اسلام دعوت به صلح ، عدالت و آرامش مي کنند و هم حضرت مسيح(ع) چرا که اساسا پيامبران الهي مکمل يکديگرند نه مقابل يکديگر و ما به خاطر اين ضرورت است که ساليان سال است بعد از پيروزي انقلاب اسلامي در سطح دولت و در سطح حوزه هاي علميه شاهد گفتگوهاي بين ادياني هستيم و تاکنون5گفتگوي بين شيعه و کاتوليک وجود داشته که توسط علماي حوزه در 5جلد کتاب به صورت انگليسي چاپ شده است.
امام جمعه قم با اشاره به آموزه هاي قرآن مجيد در دعوت اهل کتاب به کلمه توحيد ابراز داشت:قرآن کريم حدود1400سال پيش فرموده،(اي اهل کتاب همه به گرد يک کلمه که توحيد مي باشد جمع شويد) و ما امروز نيز همان نداي قرآني را مجددا تکرار مي کنيم و اميدوارم ديدار امروز با شما مقدمه اي باشد جهت انجام ديدار هاي بعدي با بزرگان مسيحيت.
آيت الله حسيني بوشهري پاسخگويي به نسل جوان را مهم دانست و گفت: امروزه نسل جوان در جوامع گوناگون هم از ما مطالبه جواب مي کنند و هم از شما؛ لذا بايد به گونه اي در جهت ترويج ايمان و اخلاق عمل کنيم که آنچه در کشور ايرلند و تجويز همجنسگرايي اتفاق افتاد در جاي ديگر نيفتد و ما معتقديم که بايد تجديد نظر کلي در تبليغ معارف ديني انجام دهيم؛ چرا که آنگونه که شايسته است در جهت ترويج و تبليغ معارف الهي و ديني در جوامع توجه نشده است.
معاون جامعه مدرسين حوزه علميه قم، عملکرد بد دولت هاي غربي در دوري مردم دنيا از معارف ديني و ايماني را يک نقش مهم و برجسته عنوان کرد و افزود: عملکرد دولت هاي غربي باعث شده است که مردم گرايش کمتري به مسيحيت و معارف ديني داشته باشند و وظيفه پاپ به عنوان يک رهبر ديني در مقابله با دولت هاي زورگو و سکولار بسيار مهم و اثر گذار است؛ چرا که اگر پاپ و ساير رهبران ديني به سکوت خود در قبال جنايات جنگي و کشتار مردم بي دفاع ادامه دهند شاهد سقوط ايمان و معنويت در جامعه خواهيم بود.
وي تاکيد کرد:پاپ به عنوان رهبر ديني مسيحيت بايد نهيب بزند و مانع سکولاريزه کردن ملت ها توسط دولت هاي استکباري شود؛ چرا دولت ها منافع خود را در سکولار بودن جامعه و دوري آنان از معنويت و دين مي دانند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]