تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867610296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاخ سفیدِ اردوغان، غیرقانونی شد!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کاخ سفیدِ اردوغان، غیرقانونی شد!




دیوان عالی اداری ترکیه اعلام کرد کاخ جدید ریاست جمهوری ترکیه غیر قانونی است. این خبر باعث شد تا برخی ساخت این کاخ را با آرزوهای اردوغان و هم‌فکرانش برای احیای امپراتوری عثمانی مرتبط بدانند.





مجله مهر: دیوان عالی اداری ترکیه اعلام کرد کاخ جدید ریاست جمهوری ترکیه غیر قانونی است. این خبر باعث شد تا برخی ساخت این کاخ را با آرزوهای اردوغان و هم‌فکرانش برای احیای امپراتوری عثمانی مرتبط بدانند.

چند ماه پیش «رجب طیب اردوغان» به اتفاق خانواده به کاخ سفید ریاست جمهوری نقل مکان کرد، پیش از این گمانه زنی هایی پیرامون مجوز ساخت این ساختمان وجود داشت و منتقدان رئیس جمهور احداث آن را غیر قانونی می دانستند.


«کاخ سفید» اردوغان غیرقانونی شد



مخالفان این کاخ معتقدند این اقدام دولت «هدر دادن منابع»  است و این کار نادرست به اسم «حفظ شأن رئیس جمهور» توجیه شده است. اکنون دیوان عالی این کشور نیز با منتقدان موافق است و ساخت این کاخ را غیرقانونی می داند.

ماجرا از آنجا آغاز شد که انجمن معماران ترکیه اعلام کرد که این ساختمان در منطقه ای حفاظت شده قرار دارد و این مشکل پیش از این نیز به دولت گفته شده اما مورد بی توجهی دولتی ها قرار گرفت. بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی انجمن معماران ترکیه، سال ۲۰۱۱ چندین دادگاه ساخت این کاخ را غیر قانونی دانسته و به توقف آن حکم داده اند، اما دولت اردوغان به این احکام بی‌اعتنا بود و به ساخت آن ادامه داد.

ساخت این کاخ که در زمینی به مساحت ۲۰۰ هزار مترمربع واقع شده، ۵۰۰ میلیون یورو هزینه داشته که تمامی آن از محل مالیات‌های مردمی پرداخت شده است.

منتقدان اردوغان ساخت این کاخ را که «آق‌سرای» (کاخ سفید) خوانده می شود، به جاه طلبی وی مرتبط می دانند. آنها معتقدند او به دنبال احیای امپراتوری عثمانی است و این با عنوان «جمهوری ترکیه» در تعارض است.


«کاخ سفید» اردوغان غیرقانونی شد



سیرک عثمانی در کاخ ریاست جمهوری

 پیش از این نیز دولت ترکیه در یک اقدام عجیب، با سربازانی با کلاه‌خود و لباس های شبیه فیلم‌های تاریخی از محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین استقبال کرد. در توضیح این اتفاق  گفته شد که این ۱۶ سرباز هرکدام نماد یکی از دولت‌های تاریخی ترکیه بودند؛ از هون‌ها در ۲۰۰ سال پیش از میلاد، تا امپراطوری عثمانی که دوره‌اش با تولد جمهوری ترکیه پایان یافت.

«کادری گورزل»  خبرنگار شناخته شده ترکیه در این باره در توییتر خود نوشت «سیرک عثمانی در کاخ ریاست جمهوری.»


«کاخ سفید» اردوغان غیرقانونی شد



هزینه بالای یک رئیس جمهور

چندی پیش نیز روزنامه پرتیراژ «حریت» از وجود تیم پزشکی و آزمایشگاهی ویژه ای در کاخ سفید ترکیه گزارش داد.  قرار شد مسئول آزمایشگاه غذای رئیس‌‌جمهور را پیش از تناول مورد آزمایش قرار دهد. به گفته این روزنامه ۵ پزشک متخصص و یک آزمایشگاه پزشکی اختصاصی از جمله تجهیزاتی هستند که رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه به کاخ محل اقامتش اضافه کرده است.

تمامی آشامیدنی‌ها و مواد غذایی رییس جمهور نیز از قبل برای تأیید صحت سلامت آنان و آلوده نبودنشان به مواد رادیو اکتیو، سموم شیمیایی، فلزات سنگین و باکتری‌ها در آزمایشگاه اختصاصی توسط پزشکان به دقت آزمایش می شود.

انتقادات به اردوغان در رسانه های ترکیه در آستانه انتخابات مجلس در این کشور،  او را به یک رئیس جمهور پر هزینه تبدیل کرده است.






تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن