تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804318214




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت تقویت روح منطقه گرایی |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ضرورت تقویت روح منطقه گرایی
کد خبر: ۵۰۳۹۹۳
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۹ - 27 May 2015


این کارشناس مسایل بین الملل گفت: درصورتیکه وزرای خارجه در این اجلاس در قالب دیپلماسی عمومی اعلام مواضع کنندچالش جدی شکل می گیرد اما اگر عمل گرایانه تر عمل کنند و به جای اعلام مواضع نشست های دو یا چند جانبه برگزار شود میتوان به تعدیل شدن بخشی از بحران ها به واسطه راهکارهای دیپلماتیک امید داشت.

حشمت الله فلاحت پیشه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خانه ملت، با اشاره به اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی که قرار است امروز و فردا در کویت برگزار شود گفت:‌در شرایط امروز فقط دنیای اسلام هزینه تغییرو تحولات در نظم نوین جهانی را می پردازد.شاید در طول چند سال اخیربه طور میانگین روزانه هزار مسلمان کشته شده است به خصوص از زمانی که عملا لشکر کشی آمریکا به منطقه شروع شده و از 2001 میلادی کشتار هر روزه مسلمانان یکی از اخبار عادی و طبیعی رسانه های دنیا است.

وی ادامه داد: از سال گذشته که با پیشروی بشدت مشکوک داعش در سوریه و عراق مواجه شدیم،با اقدامات انتحاری این گروه در منطقه روزانه دهها مسلمان کشته شدند در چنین شرایطی طبیعتا نقد اصلی به همین کشورهای اسلامی است که نمی توانند راهکار دیپلماتیک برای مقابله با تحولات پیدا کنند.

به گفته فلاحت پیشه برگزاری چنین اجلاس هایی در چنین شرایطی می تواند این امکان را فراهم کند که حداقل به صورت شفاف وزرای خارجه کشورهای اسلامی مواضعشان را اعلام کنند.

وی این اجلاس را پرفراز و نشیب میان وزرای خارجه کشورهای اسلامی دانست و درعین حال گفت: همین چالش ها نیز جزو دیپلماسی است و بهتر از نظاره خاموش کشتار مسلمانان در منطقه است.

این کارشناس مسایل بین الملل درباره دستور کارهای مهم برای این اجلاس گفت:  اولین کاری که باید در دستور کار قرار بگیرد تقویت روح منطقه گرایی در دنیای اسلام است، کشورهای اسلامی برای مقابله با ناآرمی ها باید فعال شوند،مسئله بعدی تقویت دیپلماسی در این رابطه است به دلیل اینکه کشورهای اسلامی بشدت از هم دور شده اند و حتی برخی از این کشورها برای تقابل با هم با دشمان سنتی مسلمانان همدست شده اند.

فلاحت پیشه گفت: در شرایط کنونی که مردم مسلمان در منطقه در نوعی ناامنی ذهنی هستند و بسیاری از مسلمانان هنوز با فجیع ترین کشتارهای حال حاضر دنیا مواجه هستند،وزرای خارجه به گونه ای با ناامیدی به اجلاس روی می آورند اما امیدواریم به رغم نومیدی شرایطی فراهم شود تا وزرای  خارجه تا حدی ی تنش را کاهش دهند و امکان حل مذاکره بر سر اختلافات موجود را فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه چالش هایی که در این اجلاس به وجود خواهد آمد به خاطر مسایل منطقه ای خواهد بود افزود: مواضع این کشورها تا کنون از هم دور بوده و در نشست های دوجانبه قبلی نیز به نتیجه نرسیدند.

این کارشناس مسایل بین الملل تصریح کرد: درصورتیکه وزرای خارجه در این اجلاس  در قالب دیپلماسی عمومی اعلام مواضع کنند با اعلام مواضع چالش جدی شکل می گیرد اما اگر عمل گرایانه تر عمل کنند و به جای اعلام مواضع نشست های دو یا چند جانبه برای رسیدن به راهکار کاهش بحران های منطقه ای فراهم شود می توان به تعدیل شدن بخشی از بحران ها به واسطه راهکارهای دیپلماتیک امید داشت.

گفتنی است وزیر امورخارجه کشورمان بعد از سفر به عمان، برای شرکت در چهل و دومین اجلاس وزیران خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی که سه شنبه وچهارشنبه (پنجم و ششم خرداد) درکویت برگزار می شود راهی این کشور می شد.

علاوه بر وزیران خارجه و مقامات کشورهای عضو، مسئولانی از کشورها و سازمان های ناظر در این اجلاس 2 روزه حضور خواهند داشت.

سازمان همکاری اسلامی، دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد است که 57 کشور از چهار قاره جهان عضو آن هستند.

 سال گذشته این اجلاس در ریاض برگزار شد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن