تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860334249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون وزیر بهداشت: ابتلای ۱۵هزار نفر به تب مالت/افزایش مصرف لبنیات فله خطر تب مالت را بالا برد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: معاون وزیر بهداشت: ابتلای ۱۵هزار نفر به تب مالت/افزایش مصرف لبنیات فله خطر تب مالت را بالا برد
معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: شیوع تب مالت طی سالهای گذشته از ۹۰ هزار نفر به ۱۲ هزار نفر کاهش یافت اما طی چند سال اخیر ضعف واکسیناسیون دامها و نیز گرایش بیشتر مردم به مصرف لبنیات فله این آمار را به حدود ۱۵ هزار نفر افزایش داد.
محمود نبوی ، درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری تب مالت توضیح داد:‌ به طور قطع امکان آلودگی شیرهای فله و غیر پاستوریزه به تب مالت نسبت به لبنیات پاستوریزه بیشتر است اما تمایل برخی از مردم به مصرف لبنیات به اصطلاح ارگانیک که غیر پاستوریزه است به این مسئله دامن زده است.

وی گفت: در سالهای گذشته که مسئله تحریم ها پررنگ تر بود، به علت مشکلاتی که در تأمین واکسن و واکسیناسیون دامها داشتیم، افزایش نسبی موارد ابتلا به بیماری تب مالت را شاهد بودیم اما اخیراً مشکل تأمین واکسن تب مالت دامها پر طرف شده و شیوع این بیماری در دامها تحت کاهش یافته است.

معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: کاهش بیماری تب مالت به دو عامل بستگی دارد یکی احداث کارخانه‌های شیر و لبنیات پاستوریزه که خوشبختانه اکنون در اکثر استانها و شهرستانها راه اندازی شده است و دیگری واکسیناسیون به موقع دامهاست که در گذشته مشکلاتی داشت و اکنون حل شده است.

وی گفت:‌ متأسفانه از چند سال پیش مشکلاتی در تولید واکسن دامی تب مالت ایجاد شده بود اما خوشبختانه این مشکل از سال گذشته حل شد و اکنون پوشش واکسیناسیون دامی در سطح قابل قبولی است.

نبوی افزود: مسئله مهم دیگر گرایش بیشتر مردم به مصرف لبنیات فله است که باید فرهنگ سازی شود که مردم بیشتر به سمت لبنیات پاستوریزه هدایت شوند و البته مرکز بهداشت محیط نیز باید نظارت بیشتری به مراکز عرضه لبنیات فله داشته باشد.

وی درباره میزان شیوع بیماری تب مالت گفت: شیوع این بیماری در گذشته بالا و حدود سالانه 90 هزار نفر بود اما بعد از اقداماتی که برای واکسیناسیون دامها و گسترش تولید لبنیات پاستوریزه انجام شد به حدود 12 هزار نفر در اواخر دهه 80 رسید اما طی سالهای گذشته به علت مشکلاتی که در واکسیناسیون دامی داشتیم اندکی افزایش یافت به حدود 14 تا 15 هزار نفر رسید که دوباره شاهد روند نزولی آن هستیم.

معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا اخباری که درباره روغن پالم در لبینات منتشر شد، در افزایش مصرف لبنیات فله موثر نبوده است،‌گفت: روغن پالم یک نوع روغن دارای اسید چرب اشباع است که در دوره گذشته برای اینکه قبمت لبنیات کارخانه‌ها پایین باید، دولت مجوز استفاده از آن را در لبنیات پرچرب داده بود.

وی افزود:‌ روغن پالم هرگز در لبنیات کم چرب استفاده نشد، ضمن اینکه در دولت جدید نیز استفاده از روغن پالم در لبنیات پر چرب نیز ممنوع شد و اکنون فقط در برخی اقلام مانند خامه قنادی استفاده می شود و اگر در این مورد اطلاع رسانی بهتری به مردم بشود، حتماً گرایش مردم به مصرف لبنیات فله که امکان آلودگی آن بیشتر است، کم می‌شود.


منبع: فارس


۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن