واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار لردگان خبر داد
کم آبی حاصلخیزترین دشتهای لردگان
فرماندار لردگان با اشاره به وجود دشتهای حاصلخیز در این شهرستان گفت: این دشتها که از حاصلخیزترین دشتها هستند متاسفانه با بحران کم آبی مواجهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، ابوالقاسم کریمی صبح امروز در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان لردگان اظهار کرد: هدف از تشکیل این شورا، حفظ و حراست از منابع و ذخایر آب شهرستان است. وی افزود: از آنجایی که بهرهبرداری پایدار از منابع آب با حفاظت از آنها میسر میشود لذا بدون حفاظت امکان آبرسانی و تامین آب وجود ندارد.
فرماندار شهرستان لردگان همچنین به وجود دشتهای حاصلخیز در این شهرستان اشاره کرد و افزود: این دشتها که از حاصلخیزترین دشتها در این شهرستان هستند متاسفانه با بحران کم آبی مواجهاند. کریمی تصریح کرد: با تعادل بخشی، ایجاد سدهای تغذیه مصنوعی، حفظ و مهار آبهای جاری و با بهرهگیری از تخصیصهایی که در سال گذشته داده شده اما هیچ اقدامی روی آنها انجام نشده است قصد داریم تا مشکلات آب شهرستان را برطرف کنیم.
وی همچنین این نوید را به مردم منطقه سردشت که با مشکل کم آبی مواجه هستند داد که طرح مطالعاتی آبرسانی به این منطقه انجام شده است.
فرماندار شهرستان لردگان افزود: مقرر شده است که آب مورد نیاز مردم این منطقه را از چشمههای پرآبی که در آتشگاه وجود دارد به صورت پمپاژ در مخزن جمعآوری کنند تا به روش سقلی بتوان مشکل آب سردشت را برطرف کرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان چهارمحال و بختیاری هم در این نشست با اشاره به تدابیری که تاکنون برای رفع مشکل کم آبی و بحران خشکسالی در شهرستان لردگان اندیشیده شده است، گفت: تاکنون اقدامات کوتاه مدت و بلندمدتی در راستای رفع مشکلات کم آبی این شهرستان انجام شده است.
صمدی افزود: اقدامات کوتاه مدت شامل عملیات آبرسانی توسط آب و فاضلاب روستایی و شهری و همچنین کنترل و مهار آبهای سطحی میباشد. وی همچنین با اشاره به اقدامات بلندمدت که در جهت رفع مشکل کم آبی این شهرستان انجام شده است، بیان کرد: یکی از مهمترین این اقدامات طرح انتقال آب ونک است که با سرمایهگذاری بخش خصوصی پیشبینی میشود تا سه سال آینده به پایان برسد.
این مسئول خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از آن مشکل عمده آب در شهرستان لردگان برطرف میشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان چهارمحال و بختیاری افزود: طرح انتقال آب ونک در قسمت آب شرب و صنعت، 17 میلیون متر مکعب و در قسمت کشاورزی نیز 84 میلیون متر مکعب تخصیص آب دارد.
صمدی تاکید کرد: با اجرای طرح انتقال آب ونک وابستگی دشتهایی همچون خانمیرزا به آب زیرزمینی کاهش پیدا میکند و در نتیجه دشت به مرور زمان به حالت اولیه خود برمیگردد. انتهای پیام/3145/ر30
94/03/06 - 10:53
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]