تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845953287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرداخت سپرده 130 درصدي بازرگانان عادي براي گشايش LC


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ خرداد ۱۳۹۴ (۹:۴۵ق.ظ)
رئيس شوراي بازرگاني ايران و هند مطرح کرد: پرداخت سپرده 130 درصدي بازرگانان عادي براي گشايش LC موج- با توجه به اين که در تکاليف بودجه، بانک ها ملزم به دريافت 10 درصد سپرده براي گشايش LC از بازرگانان هستند؛ اما شاهد بوديم که اين رقم توسط بانک ها، از بازرگانان و مشتريان خاص به ميزان 30 درصد و از بازرگانان عادي معادل 130 درصد سپرده گشايش LC دريافت مي شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، در نشست چند جانبه اعضاي شوراي بازرگاني اتاق ايران و هند با موضوع بررسي راهکارهاي توسعه تجارت ايران و هند، ابراهيم جميلي، رئيس شوراي بازرگاني اتاق ايران و هند با تاکيد بر امتيازات تازه کشور هند به منظور افزايش نرخ صادرات کالاي ايراني اعلام کرد: بعد از چين، کشور هند بالاترين نرخ رشد اقتصادي يعني 8درصد را به خود اختصاص داده است و اين نشان از آينده مطلوب اقتصادي براي توسعه تجارت ايران با هند خواهد بود.
وي ادامه داد: زماني که نرخ رشد اقتصادي کشوري افزايش يابد؛ مي توان انتظار افزايش قدرت خريد مردم آن کشور را پيش بيني کرد. به طوري که نياز آنان به کالاهايي تازه احساس مي شود. از اين رو ايران مي تواند کالاهاي خود را به اين کشور صادر کند.

هند، بازار ثانويه آمريکا
رئيس خانه اقتصاد ايران با اشاره به شناسايي فرصت هاي اقتصادي و تجاري هند براي ايران يادآور شد: بايد در اين مسير چگونگي سرمايه گذاري را شناسايي کرد. امروزه کشور آمريکا خواهان آن است که هند را به بازار ثانويه خود تبديل کند، به طوري که اين روش را نزديک به 20 سال در کشور چين اجرايي کرده و موفق هم شد.
وي توسعه تجاري هند و ايران را بسيار سهل الوصول تر از تجارت با چين دانست و افزود: ايران و هند از نظر فرهنگي و تاريخي، نزديکي بسياري با يکديگر دارند؛ به طوري که زبان چيني بسيار سخت بوده و يکي از مشکلات تجار ايراني به شمار مي رود. اما اين مشکل در تجارت با هند ديده نمي شود.
جميلي با اشاره به جمعيت يک ميليارد و 200 ميليون نفري هندوستان يادآور شد: اين جمعيت به مثابه يک بازار بزرگ به اندازه بازار اروپا به شمار مي رود که مي تواند در رشد نرخ صادرات ايران بسيار اثرگذار باشد.
رئيس خانه اقتصاد ايران عمده مشکلات بازرگانان ايراني براي تجارت با هند را حمل و نقل دانست و گفت: با توجه به کوتاهي مسير و همچنين راه هاي ارتباطي موجود ماننده راه هاي آبي، هوايي و ترانزيت، باز هم حمل و نقل بيشترين مانع و هزينه را در مسير توسعه تجارت ايران و هند ايجاد مي کند.
وي با تاکيد بر امتياز بندر چابهار در جنوب ايران اعلام کرد: اين بندر مي تواند موانع ذکر شده را از ميان بردارد و چابهار را به منطقه اي تجاري، ترانزيتي تبديل کند.
رئيس شوراي بازرگاني اتاق ايران و هند با انتقاد از عملکرد بانک ها به منظور ايجاد و پرداخت تسهيلات به بازرگانان ادامه داد: تعجب مي کنم؛ چرا بانک ها قوانيني را که مجلس تصويب مي کند، را به جهت درخطر افتادن منافع شان اجرا نمي کنند و از اين قوانين برداشت سليقه اي دارند؟
وي افزود:در تکاليف بودجه تاکيد شده تا هر بازرگاني براي گشايش LCمعادل 10 درصد سرمايه را سپرده گذاري کند؛ اما شاهد هستيم که بانک ها از بازرگانان خاص معادل 30 درصد و از بازرگانان عادي معادل 130 درصد طلب سپرده گذاري مي کنند.
اين عضو اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران اعلام کرد: نبود نظارت و مديريت صحيح بانک مرکزي منجر به ايجاد اين نوع عملکرد بانک ها شده است.
وي با مد نظر قرار دادن سخنان اخير فعالان و مسوولان بانکي کشور گفت: زماني که به اين نوع برخورد بانک ها انتقاد مي شود؛ پاسخ مي دهند که ما در شرايط تحريم به سر مي بريم. اکنون اين خواسته براي بخش خصوص ايجاد شده است؛ زمان برداشته شدن ترحيم ها نيز مي رسد و در آن زمان است که فعالان بخش خصوصي انتظار رفتار رقابتي را از بانک ها خواهند داشت.

خروج از تجارت سنتي
در ادامه نشست چند جانبه اعضاي شوراي بازرگاني ايران و هند، طباطبايي گفت: تجار ايراني تا به اکنون در بازار هند، به صورت سنتي و نيمه ورود پيدا کرده اند. اما لازم است که براي توسعه تجارت و شيوه هاي آن برنامه ريزي تازه اي داشت.
خزانه دار شوراي بازرگاني ايران و هند در اتاق بازرگاني ايران با اشاره به اولويت هاي اقتصادي دولت يازدهم ادامه داد: کابينه دولت آقاي روحاني به منظور رشد اقتصادي کشورمان درصدد افزايش نرخ صادرات و توسعه تجاري با کشورهاي مختلف هستند.
وي افزود: از اين رو مي توان هند را يکي از کشورهايي دانست که توسعه تجارت با آن مي تواند در رشد نرخ اقتصاد موثر باشد.
طباطبايي با مد نظر قرار دادن وجود رقباي قدرتمند تجاري در بازار هند اعلام کرد: نبايد اين انتظار را داشت که تنها بازرگانان ايراني هستند که بازار هند را کشف کرده اند؛ بلکه کشورهاي اروپايي و امريکايي از مدت ها قبل براي حضور خود در اين بازار يک ميليارد و 200 ميليون نفري برنامه ريزي هاي مدوني داشته اند که تا حد زيادي نيز به مرحله اجرا رسيده است.
اين عضو خانه اقتصاد ايران با اشاراه به رشد نرخ اقتصادي کشور هند گفت: زماني که اقتصاد کشوري رشد پيدا مي کند؛ قدرت خريد مردم نيز افزايش مي يابد. بنابراين سليقه مصرفي نيز بالا مي رود و مصرف کالاي لوکس نيز رونق مي گيرد. اين فرصتي است تا با توليد کالاهاي مورد نيز و همسو با سليقه مردم هند، براي تصاحب اين بازار لوکس برنامه ريزي داشته و نرخ واردات کالاي ايراني به هند را افزايش داد.

شراکت 70 درصدي اروپا و امريکا
نايب رئيس شوراي بازرگاني ايران و هند گفت: حدود 70درصد از شرکت هاي هندي، با تجار اروپايي و آمريکايي شراکت دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، ناظري عضو اتاق صنايع و معادن ايران با تاکيد بر تدوين استراتژي هاي منظم و عملي توسعه تجاري ايران در هند اعلام کرد: با وجود امتيازات مطلوب کشور هند براي واردات کالاي ايراني، اين مسير بسيار پيچيده بوده و مشکلات بسياري بر سر راه وجود دارد.
وي افزود: تاسيس يک شرکت در هند بسيار آسان است؛ به طوري که يک فرد با در اختيار داشتن تنها يک صندوق پستي مي تواند شرکتي را تاسيس کند. از اين رو شرکت هاي بسياري در هند وجود دارد که مي توان با آن ها رايزني تجاري داشت.
ناظري به سابقه تجاري اروپا و امريکا با هند اشاره کرد و گفت: هند با اين کشورها، به جهت زبان استعماري، نزديکي دارند به همين منظور شرکت هايي با سابقه 180 سال در هند وجود دارد که به امريکايي و اروپايي هستند.
نايب رئيس شوراي بازرگاني ايران و هند ارزان بودن نيروي کار را از جذابيت هاي هند براي ايجاد بازارهاي ثانويه دانست و افزود: رشد اقتصادي چين يک حباب است که توسط دستمزد نيروي کار از بين خواهد رفت؛ اما اين مشکل در کشور هند ديده نمي شود و شرکت هاي امريکايي از هم اکنون به فکر ايجاد بازار ثانويه خود در هند هستند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن