محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827069023
خطرات جبران ناپذیر غذاهای فستفودی در کودکان
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: خطرات جبران ناپذیر غذاهای فستفودی در کودکان
فستفودها از نظر مواد مغذی بسیار ضعیف هستند و فقط کالری بالایی دارند و از طرف دیگر زیادهروی در مصرف آنها به کبد آسیب میرساند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از تبیان، فستفودها نظیر پیتزا، ساندویچهای سرد و گرم، سوسیس، کالباس و ... از نظر محتوای کالری، چربی، قند و نمک بسیار بالاتر از حد استاندارد قرار دارند.
١- مصرف مکرر فستفود در کودکی، افزایش بیماری در بزرگسالی
یوسف نقیایی، کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف مکرر فستفودها میتواند زمینه را برای بیماریهای قلبی و عروقی فراهم کرده و کودکان را نیز با عادات غذایی ناسالم هر چه بیشتر به سمت مصرف اینگونه غذاها سوق دهد.
نقیایی اظهار داشت: فستفودها نظیر پیتزا، ساندویچهای سرد و گرم، سوسیس، کالباس و ... از نظر محتوای کالری، چربی، قند و نمک بسیار بالاتر از حد استاندارد قرار دارند و ازآنجاییکه این غذاها عمدتاً به شکل سرخکردنی و با مصرف روغن زیاد تهیه میشوند، علاوه بر کالری زیاد میتوانند به علت مصرف روغنهای نامناسب با اسیدهای چرب اشباع و ترانس بالا، زمینه بروز بیماریهای قلبی و عروقی را نیز در فرد ایجاد کرده و سلامت فرد را به خطر بیندازند. استفاده از این غذاها در کودکان، عادات ناسالم غذایی را به دنبال دارد و به دلیل استفاده زیاد از طعمدهندهها و یا مواد قندی و نمکهای طعام، ذائقه کودکان را تغییر داده و آنها را به سمت مصرف هرچه بیشتر فستفودها سوق میدهد.
نقیایی تصریح کرد: وجود مشکلات بهداشتی در تهیه مواد اولیه فستفودها از بحثهای دیگری است که میتواند سبب بیماری در افراد شود و این مشکلات بهداشتی خصوصاً در ایام گرمتر سال با شیوع بیشتری موجب بروز بیماریهای گوارشی در فرد مصرفکننده میشود.
وی گفت: نکته کلی در مصرف این قبیل غذاها، علاوه بر اطمینان از مواد اولیه بهداشتی و سالم، رعایت تعداد دفعات مصرف فستفودهاست؛ چراکه استفاده مکرر آنها منجر به چاقی، اضافهوزن و مشکلات ناشی از آن همچون فشارخون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی و ... میشود.
٢- فستفودها به کبد کودکان آسیب میرسانند
علیاکبر کمالی، کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با تأکید بر عدم مصرف فستفودها در کودکان بیان داشت: فستفودها از نظر مواد مغذی بسیار ضعیف هستند و فقط کالری بالایی دارند و از طرف دیگر؛ زیادهروی در مصرف آنها به کبد آسیب میرساند.
علیاکبر کمالی اظهار داشت: غذاهای فرآوری شده از دسته غذاهایی هستند که به هیچ عنوان نباید کودکان مصرف کنند؛ اغلب غذاهای فرآوری شده که از سوپرمارکتها خریداری میکنید، حاوی نمک، چربی و شکر زیاد بوده و جزء غذاهای ضعیف هستند. این نوع غذاها، طعم طبیعی ندارند و حتی گاهی اوقات حاوی ترکیباتی هستند که روی برچسبشان عنوان نمیشود.
وی گفت: طی سالهای اخیر تعداد رستورانهای فستفود در سطح دنیا چند برابر شده و به همین ترتیب تعداد کودکانی که فستفود میخورند نیز بسیار افزایش یافته است. فستفودها از نظر مواد مغذی بسیار ضعیف هستند و فقط کالری بالایی دارند. در ضمن زیادهروی در مصرف آنها به کبد آسیب میرساند.
این کارشناس صنایع غذایی در ادامه خاطرنشان کرد: کافئین نوعی محرک موجود در قهوه، چای و نوشیدنیهای کولا است که سبب تحرک بیش از اندازه کودکان میشود و مصرف آنها باید برای کودکان محدود شود، بنابراین میتوان نوشیدنیهایی سالمتر مثل آب، شیر و دوغ را جایگزین کرد.
٣- فستفود باعث کاهش عملکرد مغز کودکان میشود
محققان دانشگاه ایلینویز در پژوهش جدید خود نشان دادهاند که مصرف غذاهای چرب و فستفود میتواند سرعت عملکرد مغزی کودکان را کاهش دهد.
به گفته محققان، کودکانی که رژیم دارای چربیهای اشباعشده و کلسترول زیاد دارند، از زمان عکسالعمل کندتر و حافظه کارآمد ضعیفتر برخوردارند.
آنها در این پژوهش به ارائه یک بازی الگویی به 150 کودک بین 7 تا 10 سال پرداختند که برای آزمایش انعطاف شناختی آنها طراحی شده بود. این قابلیت به انسان در تغییر تمرکز و انتخاب اطلاعات متناسب با نیازهای متغیر یک کار کمک میکند. بازی مذکور شامل یادگیری یک تاگو بین مجموعهای از اشکال و رنگها بود.
آنها با مقایسه نتایج این آزمایش با رژیم غذایی کودکان دریافتند که آن دسته از کودکانی که دارای رژیم غذایی پرچرب و فستفود هستند، از عملکرد ضعیفی در تکمیل بازی برخوردار بودند.
به گفته محققان، انعطاف شناختی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا شامل قابلیت تغییر دیدگاه در زندگی روزمره مانند مشاهده یک مشکل از نقطه نظر دیگران است و فرد باید بهاندازه کافی برای سازگاری با خواستهها و الویتهای متغیر، منعطف باشد.
٤- خوردن فستفود احتمال ابتلا به آسم و آلرژی را افزایش میدهد
در یک بررسی جدید معلوم شد کودکان سراسر جهان که بیشتر فستفود میخورند بیشتر در معرض ابتلا به آسم شدید و انواع آلرژیها هستند.
این مطالعه بزرگ که روی 400 هزار کودک از 51 کشور مختلف انجام گرفته نشان میدهد که خوردن فستفود در بروز آلرژی و آسم موثر است. در این مطالعه آشکار شد نوجوانانی که بیشترین مقدار فستفود را مصرف میکنند، 39 درصد بیشتر به آسم شدید مبتلا میشوند.
به گزارشان بی سی، همچنین کودکان کمسنتری که بالاترین میزان مصرف فستفود را دارند، 27 درصد بیشتر در معرض ابتلا به آسم شدید هستند.
شرح این مطالعه در مجله "Thorax" منتشر شده است. این بررسی در عین حال نشان داد کودکانی که در عوض بیشترین مقدار میوه را در مقایسه با سایر همسالان خود مصرف میکنند، کمتر با خطر ابتلا به آسم و آلرژی مواجهاند.
متخصصان دانشگاه اوکلند در نیوزلند و کارشناسان سلامت مرکز هیول ویلیامز در دانشگاه ناتینگهام انگلیس در این مطالعه دریافتند: کودکانی که در هفته سه نوبت یا بیشتر میوه میخورند، 11 تا 14 درصد کمتر با خطر ابتلا به آسم و آلرژی مواجه میشوند.
٥- فستفودها و خطر سکته در کودکان
یک مطالعه جدید نشان داد کودکان خردسال در حدود سن 6 سالگی که مانند والدینشان اغلب از غذاهای فستفود استفاده میکنند در معرض خطر سکته مغزی بر اثر چاقی قرار دارند.
پزشکان میگویند مادرانی که نوزادان خود را در سنین پایین از شیر میگیرند و به آنها غذاهای نامناسب و غیرسالم میدهند باعث بروز مشکلات بیشتری میشوند.
این پزشکان تأکید دارند که والدین باید درباره تغذیه صحیح و سالم برای کودکان و نوزادانشان آموزش ببینند و در این باره توصیههای پزشکی و تغذیهای مناسب را دریافت کنند.
به گزارش روزنامه دیلی میل، این مطالعه روی کمتر از نیمی از بیمارستانهای انگلیس انجام گرفت و معلوم شد که بیش از 5500 کودک زیر 16 سال طی 5 سال گذشته برای مشکل چاقی تحت درمان قرار گرفتند و از هر سه کودک یک نفر به چاقی بالینی (بیمارگونه) مبتلا بوده است.
متخصصان تأکید کردند که گاهی این مشکل حتی در کودکانی که در سن یک سالگی هستند مشاهده میشود.
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]
صفحات پیشنهادی
خطرات جبران ناپذیر استفاده از وای فای عمومی
سترسی هکرها به اطلاعات خصوصی خطرات جبران ناپذیر استفاده از وای فای عمومی استفاده از وای فای عمومی می تواند زمینه دسترسی هکرها به اطلاعات خصوصی افراد را ایجاد کند به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از جام جم اگر چه وای فای رایگان در اماکن عمومی برای خیلی ها خوشایند استعواقب جبران ناپذیر دروغ گفتن به کودکان
تربیت کودک عواقب جبران ناپذیر دروغ گفتن به کودکان اگر احساس امنیت کنند صادق خواهند بود پس با آنها با ملایمت رفتار کرده و بر صداقتشان تاکید کنید رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرزند شايسته و خوب گلى از گلهاى بهشت است به گزارش سرویسفقدان مهران دوستی ضایعهای جبرانناپذیر برای رادیو است
محمدحسین صوفی در گفتگو با مهر فقدان مهران دوستی ضایعهای جبرانناپذیر برای رادیو است شناسهٔ خبر 2756800 - شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۱۱ هنر > رادیو و تلویزیون معاون سابق صدا با برشمردن ویژگیهای حرفهای مهران دوستی درگذشت او را ضایعهای جبران ناپذیر برای رادیو دانست محمدحسین صتاثیرات جبران ناپذیر مصرف مسکن ها بر بدن
توصیه فوق تخصص گوارش تاثیرات جبران ناپذیر مصرف مسکن ها بر بدن شایعترین علت خونریزی معده مصرف مسکنها است به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا رییس بخش گوارش بیمارستان امام خمینی ره با تاکید بر اینکه شایعترین علت خونریزی معده مصرف مسکنها است گفت خطر خونغذاهایی برای سلامت مغزی کودکان
غذاهایی برای سلامت مغزی کودکان بِری ها به دلیل داشتن ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در بهبود حافظه دارند بنابراین توصیه می شود میوه های این گروه مثل توت فرنگی تمشک و شاه توت در رژیم غذایی کودکان گنجانده شود هر چقدر این میوه ها پر رنگ تر باشند مواد مغذی بیشتری دارندآثار منفی بی توجهی به نهاد روابط عمومی جبران ناپذیراست
دبیر آیین نکوداشت روز روابط عمومی و جشنواره ستارگان آثار منفی بی توجهی به نهاد روابط عمومی جبران ناپذیراست تهران- ایرنا- دبیر آیین نکوداشت روز روابط عمومی و جشنواره ستارگان با تاکید براینکه آثار منفی بی توجهی به نهاد روابط عمومی جبران ناپذیر است گفت کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماشایعترین غذاهای آلرژی زا برای کودکان چیست؟
بیماری کودکان شایعترین غذاهای آلرژی زا برای کودکان چیست با درک نحوه عمل آلرژیها شما ممکن است بتوانید علامتهای اولیه آن را بطور صحیح شناسایی کنید همچنین اگر کودک شما واکنش آلرژیک داشته است مهم است بدانید که باید چه کار کنید رسول اكرم صلى الله عليه و آلهامام جمعه گرگان: هدررفت محصولات کشاورزی ضربه جبران ناپذیر به اقتصاد کشور است
امام جمعه گرگان هدررفت محصولات کشاورزی ضربه جبران ناپذیر به اقتصاد کشور است گرگان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت هدررفت محصولات کشاورزی بویژه در این استان ضربه جبران ناپذیری به اقتصاد کشورمان میزند به گزارش خبرنگار ایرنا آیتالله سیدکاظم نورمفیاثرات جبران ناپذیر استرس مادر بر جنین را بدانید
اثرات جبران ناپذیر استرس مادر بر جنین را بدانید حاملگی با تغییرات عمده ای در عملكرد غددی - عصبی همراه است jpg src http www niksalehi com new khabar 652656547870 jpg width 130 height 100 از آنجا که سه ماهه اول بارداری سن پایه ای و حساس برای شکل گیری ارگان های حیاتی جاحمدی در نطق میان دستور: معضلات از طریق تعامل با دشمنان حل نمیشود/ کوچکترین خوشخیالی موجب خسارات جبرانناپذ
احمدی در نطق میان دستور معضلات از طریق تعامل با دشمنان حل نمیشود کوچکترین خوشخیالی موجب خسارات جبرانناپذیر میشودنماینده مردم کنگاور در مجلس گفت نباید تصور کرد که حل معضلاتی که امروز جوامع اسلامی با آن روبه رو هستند با تکیه و تعامل با دشمنان به دست میآید به گزارش حوزه پارفقدان مهران دوستی؛ ضایعهای جبرانناپذیر برای رادیو
محمدحسین صوفی فقدان مهران دوستی ضایعهای جبرانناپذیر برای رادیو تاریخ انتشار شنبه 2 خرداد 1394 ساعت 11 05 | شماره خبر 1953167295536552684 تعداد بازدید 15 پ پ معاون سابق صدا با برشمردن ویژگیهای حرفهای مهران دوستی درگذشت او را ضایعهای جبران ناپذیر برای رادیو دانست محمدغذاهای آلرژی زا برای کودکان را بشناسید
كودك شما ممكن است استعداد ابتلا به آلرژی را به ارث ببرد اما لزوما یك آلرژی خاص را به ارث نمیبرد اگرچه این موضوع معمول نیست اما امكان دارد رخ بدهد هرچند بسیاری از والدین حدس میزنند كه كودكشان نسبت به برخی غذاهای خاص آلرژی دارد اما تنها حدود 6 درصد از كودكان كمسن و 3 تا 4 درمصرف بیش از حد آنتی بیوتیک در نوزادان چه خطراتی دارد؟
جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۲ بررسیهای جدید حاکی از آن است مصرف بیش از حد آنتی بیوتیک در نوزادان میتواند زمینه ابتلای آنان به بیماریها را در بزرگسالی فراهم کند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا افزایش بیماریهای مقاوم به آنتی بیوتیک پزشکان را نسبت به بیشاهنامه خوانی سفیران صلح ودوستی ایران درجمع کودکان سرطانی تاجیکستان
به مناسبت روز فردوسی شاهنامه خوانی سفیران صلح ودوستی ایران درجمع کودکان سرطانی تاجیکستان دوشنبه – ایرنا – سفیران صلح و دوستی ایران که برای گرامیداشت روز فردوسی به تاجیکستان آمده اند با حضور در بیمارستان مرکزی شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان از کودکان سرطانی بستری در این بیمارستان عیغذاهای پرنمک ممنوع!
غذاهای پرنمک ممنوع پزشکان درباره مصرف غذاهای پرنمک هشدار دادند برابر معیارهای سازمان بهداشت جهانی میزان مصرف روزانه نمک در ایران دو تا سه برابر حداکثر مصرف جهانی است به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر مصرف نمک که در غذاهای آماده به میزان زیاد مورد استفاده قرار می گیرد در ک«خونه مادربزرگه»؛ عیدی تلویزیون به کودکان دیروز و امروز
خونه مادربزرگه عیدی تلویزیون به کودکان دیروز و امروز تاریخ انتشار پنج شنبه 24 اردیبهشت 1394 ساعت 11 57 | شماره خبر 1942156326774762009 تعداد بازدید 4 پ پ ﺷﺒﮑﻪ ﺩﻭ ﺟﻤﻌﻪ - 25 ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ ماه - ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻋﯿﺪ ﺳﻌﯿﺪ ﻣﺒﻌﺚ ﺑﺨﺶﻫﺎﯾﯽ ﺍﺯ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩﺍﻧﮕﯿﺰ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎﺩﺭﺑﺰﺭﮔﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻧﺘﻦ ﻣتاثیر شگفت انگیز یادگیری زبان دوم بر مغز کودکان
تاثیر شگفت انگیز یادگیری زبان دوم بر مغز کودکان مطالعات محققان دانشگاه شیکاگو نشان می دهد که آموختن زبان دوم قبل از 6 سالگی سبب کسب مهارت های ارتباطی و رشد هوش هیجانی کودک می شود به گزارش نامه نیوز به نقل از جام جم فراگیری زبان دوم تا قبل از 6 سالگی چشم اندازهای ویژه ای را در-
گوناگون
پربازدیدترینها