تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867377585




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وجود 70 نوع ماده معدنی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بیرجند ؛
وجود 70 نوع ماده معدنی در کشور
مدیرکل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت به وجود ۷۰ نوع ماده معدنی در کشور اشاره کرد و گفت: از این تعداد حدود ۵۰ نوع ماده معدنی در خراسان جنوبی وجود دارد و این استان دارای پتانسیل های بالایی در بخش معدن است.


به گزارش باشگاه خبرنگاران بیرجند ؛ کشاورز با اشاره به صدور ۹۶۰ پروانه اکتشاف معدن طی سال گذشته در کشور، افزود: با صدور این پروانه ها یک میلیارد و۷۵۰ میلیون تن به ذخایر معدنی کشور اضافه شد. وی اظهارکرد: در سال گذشته تعداد ۹۶۰ مورد پروانه اکتشاف و ۸۴۵ گواهی کشف معدن در کشور صادر شد. به گفته وی با صدور این پروانه ها در مجموع یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تن به ذخایر معدنی کشور اضافه شد. مدیر کل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت از فعال بودن ۷۰ درصد معادن کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر از بیش از 7 هزار معدن کشور حدود 4هزار فعال هستند. کشاورز، نبود بازار را مهمترین دلیل تعطیلی معادن کشور عنوان کرد و افزود: به عنوان مثال در استانی مانند خراسان جنوبی تنوع خوبی از گرانیت های سبز وجود دارد که در دنیا مشابه آن نیست اما بازار ندارد. وی به وجود ۷۰ پهنه معدنی در کشور اشاره کرد و گفت: تعدادی از این پهنه ها به دلیل مشکلات زیست محیطی اقدام به واگذاری نکرده اند ولی برای مابقی پهنه ها فراخوان اعلام و واگذار شده اند. مدیرکل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر عمق اکتشاف در دنیا دو کیلومتر است، یادآور شد: این در حالی است که میانگین عمق اکتشافی در کشور حدود ۵۰ متر بوده وبه همین دلیل در واگذاری پهنه ها به دنبال اکتشافات عمیق هستیم. کشاورز با بیان اینکه در عمل اطلاعاتی از ذخایر تحت الارضی کشور نداریم، خاطرنشان کرد: در همین راستا با واگذاری پهنه ها با اکتشاف عمیق به نتایج خوبی رسیده ام و هر چند هنوز زمان بسیاری از این پروژه ها به اتمام نرسیده اما از بعضی از آن ها نتایج خوبی حاصل شده است. وی نبود سرمایه گذاری در مقطعی از زمان را یکی از دلایل نبود اکتشافات عمیق در حوزه معدن کشور دانست و افزود: بعضی اوقات نیز موانعی که توسط سایر دستگاه ها از جمله محیط زیست و منابع طبیعی بود سبب شد که این کار انجام نشود. مدیرکل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در حال حاضر ارتباط خوبی بین سازمان صنعت و معدن و این دستگاه ها برقرار شده و توانسته ایم در پهنه های معدنی کار مطالعاتی انجام دهیم. کشاورز با بیان اینکه ایران در رنکینگ جهانی جزو ۱۰ کشور نخست دنیا از نظر ذخایر معدنی است، افزود:حتی در بعضی مواد معدنی ما جزو پنج کشور برتر دنیا هستیم و در بعضی ذخایر نیز رتبه های نخست دنیا را داریم. وی به وجود ۷۰ نوع ماده معدنی در کشور اشاره کرد و گفت: از این تعداد حدود ۵۰ نوع ماده معدنی در خراسان جنوبی وجود دارد و این استان دارای پتانسیل های بالایی در بخش معدن است. مدیر کل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در سال گذشته رکورد گواهی کشف توسط خراسان جنوبی زده شد،گفت: این استان با صدور ۱۱۲ گواهی کشف رتبه نخست کشور را در سال ۹۳ داشت که با صدور این گواهی ها ۳۸۰ میلیون تن به ذخایر معدنی استان اضافه شد. کشاورز از راه اندازی سامانه کاداستر در تمامی استان های کشور خبر داد و تصریح کرد: این سامانه از ۱۶ اسفند ماه سال گذشته در تمامی استان های کشور راه اندازی شد و بازهم خراسان جنوبی در آن پیشتاز بود. وی به نمایشگاه تخصصی معدن درخراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه در طول چندین سال گذشته که من در وزرات صنایع و معادن حضور دارم نخستین نمایشگاه است که در بخش معدن و توانمندی های معدنی برگزار شده است. مدیرکل امور اکتشاف وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنین مواد معدنی در گروه آهن و فلزات را از نخستین اولویت های امسال وزارت صنایع و معادن در بخش معدن عنوان کرد.
 


انتهای پیام/ ا



اخبار مرتبط

380 میلیارد ریال اعتبار برای راه اندازی کارخانه سیمان باقران نیاز است
کمک 269 میلیون ریالی خیران به ایتام شهرستان زیرکوه
کشف بیش از 100 کیلوگرم مواد مخدر درخراسان جنوبی
میکروب سالمونلا،عامل اصلی مسمومیت‌ها
خراسان جنوبی ، یکی از قطب های تولید گیاهان دارویی کشور




۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن