تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871495464




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای یک رسانه یمنی از ورود رییس جمهوری فراری به حضرموت برای آغاز تجاوز زمینی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ادعای یک رسانه یمنی از ورود رییس جمهوری فراری به حضرموت برای آغاز تجاوز زمینی تهران- ایرنا- یک رسانه یمنی از ورود قریب الوقوع منصور هادی رییس جمهوری فراری به استان حضرموت در این کشور برای اعلام آغاز تجاوز زمینی ائتلاف عربی به سرکردگی آل سعود خبر داد.


به گزارش ایرنا، پایگاه خبری «اخبار الساعه» روز جمعه به نقل از یک مقام بلندپایه امنیتی نوشت: «عبد ربه منصور هادی» در چند ساعت آینده وارد فرودگاه «البدیع» در استان حضرموت در جنوب شرقی یمن می شود تا آغاز حمله گسترده زمینی با حمایت عربستان و شورای همکاری خلیج فارس به یمن را با نام «شمشیرهای بران» و برای آنچه «بازپس گیری استان های تصرف شده توسط نیروهای انصارالله و هم پیمانانش» گفته می شود، اعلام کند.
این رسانه یمنی بدون اشاره به نام این مقام امنیتی، افزود: گزارش های امنیتی و اطلاعاتی حاکیست در حال حاضر تدارکات گسترد نظامی و امنیتی از سوی کشورهای ائتلاف عربی و در صدر آنها عربستان برای آغاز این حمله همزمان با بیست و پنجمین سالگرد وحدت یمن (22 ماه مه 1990) جریان دارد.
وی مدعی شده که صدها افسر و سرباز از صنعا و شماری از استان های یمن برای پیوستن به ارتش جدید و گشودن جبهه های تازه علیه انقلابیون یمنی وارد «مارب» و «حضرموت» در شرق یمن شده اند.
این مقام امنیتی با تاکید بر اینکه تحرکات غیرطبیعی در منطقه مرزی «العبر» در مرز دو کشور دیده می شود، گفته است، از چند روز پیش تدارک نظامی گسترده ای در این منطقه برای شرکت در عملیات زمینی پیش از آغاز گفت وگوهای ژنو که قرار است 28 ماه جاری میلادی آغاز شود، جریان دارد.
تجاوز نظامی عربستان و ائتلاف کشورهای عربی - آمریکایی علیه مردم یمن که از ششم فرودین آغاز شده، شهادت بیش از سه هزار و 800 یمنی و آوارگی حدود 100 هزار یمنی را درپی داشته است.
بنابر اعلام منابع خبری، شمار مجروحان این تجاوز نیز به بیش از هشت هزار نفر رسیده است که 2 هزار و 800 نفر از آنها به رسیدگی فوری نیاز دارند، اما به دلیل نبود دارو و برق این امکان وجود ندارد.
بیشتر شهدا و مجروحان یمنی ناشی از بمباران جنگنده های عربستان و ائتلاف عربی – آمریکایی را کودکان و زنان بی دفاع تشکیل می دهند.
از مجموع کشته های تجاوز نظامی به یمن، دستکم 503 نفر کودک و 218 نفر زن بودند و از میان زخمی ها نیز بیش از یک هزار نفر کودک و نزدیک به 725 نفر زن هستند.
در این مدت 560 محل مسکونی هدف حملات هوایی و موشکی قرار گرفته و 932 مرکزغیرنظامی، خدماتی، موسسه عمومی و خصوصی، 54 بیمارستان و درمانگاه، 26 مسجد و 168 مرکز آموزشی نیز بمباران شده است.
عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای علیه یمن به اجرا گذاشت تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی یمن را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای آن کشور را تامین می کنند، جلوگیری کند.
کارشناسان، حمله های عربستان به یمن و محاصره مردم این کشور را به جنایات رژیم صهیونیستی در قبال ساکنان غزه، تشبیه کرده اند.
شبد**1480** 2023



02/03/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن