واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دور جدید گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در کرمان کرمان - ایرنا - اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در نشستی با حضور قائم مقام صندوق توسعه ملی دغدغه های خود را با استاندار کرمان در میان گذاشتند.
به گزارش ایرنا علیرضا رزم حسینی که به عنوان مدیری موفق و مجرب در بخش خصوصی حدود دو سال است پای به عرصه مهم استانداری کرمان نهاده از همان روزهای نخست حضور خود در این مسند اولویت استان در دوره جدید را مسائل اقتصادی عنوان کرد و البته اولویتی بحق و بجاست.
با توجه به حجم کارهای انجام نشده و زمین مانده در استان کرمان از یک سو و محدودیت اعتبارات دولتی از سوی دیگر و مهمتر سیستم بروکراسی اداری برای انجام امور عمرانی و سرمایه گذاری بهترین گزینه برای مدیر ارشد استان و آشنا به توانایی و قابلیت های بخش خصوصی، جذب سرمایه گذاری بود.
جذب سرمایه گذاری با جذب سرمایه گذار آغاز می شود؛ پروسه ای پیچیده که نظام اداری و مدیریتی حاکم بر استان، مناسبات اجتماعی و فرهنگی مکان سرمایه گذاری، شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و نیازهای واقعی استان و بسیاری موارد دیگر را در بر می گیرد که تحقق آن کار یک نفر و یک دستگاه نیست.
استاندار کرمان برای تجمیع توان ها و تدبیرها برای افزایش سرمایه گذاری و رونق اقتصادی در استانی مانند کرمان طرحی نو در انداخت و مثلث توسعه را ترسیم کرد.
نمایندگان دولت، نمایندگان مردم در خانه ملت و سرمایه گذاران و کارآفرینان سه ضلع این مثلث قرار گرفتند و ائمه جمعه ناظر بر عملکرد آن شدند، مدلی که در کرمان و کشور کمتر دیده شده است.
بدیهی است در چنین رویکرد و روش مدیریتی اتاق بازرگانی که به عنوان پارلمان بخش خصوصی قلمداد می شود جایگاه ویژه دارد و به اذعان بسیاری از کارشناسان و مدیران نقش اتاق در هیچ دوره ای مانند دو سال اخیر در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها اینقدر پررنگ دیده نشده است.
رزم حسینی مانند بسیاری از دستگاه ها و بخش های دولتی و غیردولتی از اتاق بازرگانی نیز خواهان ایفای نقش ویژه و موثرتر در اداره امور اقتصادی و تجاری استان شده است.
اگرچه به اذعان بسیاری از ناظران اقتصادی، اتاق کرمان در دوره مدیریت محسن جلال پور به دوران شکوفایی و رونق کم سابقه رسیده است.
اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان شامگاه پنجشنبه به دیدار نماینده عالی دولت در استان کرمان رفتند و صریح و بی پرده درباره مسائل استان گفت و گو کردند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان در این نشست با اشاره به اینکه یکی از افتخارات هر کشوری صنایع دستی آن است، گفت: فرش سال ها با رکود روبرو بوده و خوشبختانه استاندار کرمان در دوره جدید توجه ویژه ای به فرش داشته است.
فخری الله توکلی افزود: با توجه به وضعیت آب در استان کرمان باید شرایطی ایجاد شود تا بتوان از صنایع دستی بهره ببریم و درآمدزایی کنیم.
وی با اشاره به اینکه دو کارخانه ریسندگی در زرند و کرمان وجود دارد گفت: اگر کارخانه ریسندگی تمام وقت فعال شود مشکل ورود مواد اولیه نامرغوب در این بخش حل خواهد شد.
**وضعیت فرودگاه و اینترنت در کرمان نامناسب است
عضو دیگر هیات نمایندگان اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: فرودگاه و اینترنت در کرمان خیلی نامناسب است.
آرش علوی ادامه داد: یکی از فرصت های سرمایه گذاری در جایی که مشکل آب دارد ارائه خدمات از طریق اینترنت است.
وی همچنین به وضعیت ورزش در استان و تاثیر آن بر جامعه اشاره کرد و گفت: باید برنامه اصولی برای ورزش و در راستای ایجاد شادی و نشاط بین جوانان داشته باشیم.
علوی ایجاد صندوق حمایت از سرمایه گذاری در استان را یک ضرورت عنوان کرد.
** توسعه صادرات در گرو حل بحران آب است
یکی دیگر از اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: با توجه به اینکه بخش عمده ای از صادرات غیر نفتی استان وابسته به آب است نیازمند حل بحران آب هستیم.
عزت آبادی افزود: ایجاد صندوق های حمایت غیردولتی می تواند در این بخش بسیار حامی و کمک کننده باشد.
وی ادامه داد: صنایع کوچک و متوسط زیادی در استان کرمان وجود دارد که برای فعال شدن و ارائه عملکرد بهتر نیازمند حمایت هستند.
** تلاش اتاق کرمان برای جذب سرمایه گذار خارجی
رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز گفت: امیدواریم با تعامل با کشورهای دنیا بتوانیم سرمایه گذاران خارجی را در کرمان داشته باشیم و ما در این زمینه از حضور هیات های تجاری استفاده می کنیم.
محسن جلال پور افزود: 30 نقطه را در استان شناسایی، نیازهای آنها را بررسی و برای رفع مشکلات آنها شرکت های متناسب با کارکرد را معرفی می کنیم.
وی اظهار کرد: اتاق وظیفه خود را دنبال کردن برنامه های توسعه ای دولت در استان کرمان می داند.
**بزرگنمایی در مورد آفت زنجره خرما
عضو دیگر هیات نمایندگان اتاق بازرگانی استان کرمان گفت: بزرگنمایی در مورد آفت زنجره خرما صورت گرفته و اینگونه اعلام شده که محصول خرما تا 90 درصد آلوده شده است در حالی که اینگونه نیست.
محسن رشید فرخی اظهار کرد: بحث آب در استان ما آنقدر جدی است که دیگر افراد مانند نماینده فائو در ایران نیز روی آن تاکید دارند.
وی ادامه داد: بحث کشاورزی نیاز به تحول و نوآوری دارد و دولت به عنوان سیاستگذار اجازه نمی دهد که کشاورز هر چه می خواهد بکارد.
انتخابات هشتمین دوره اتاق بازرگانی استان کرمان 18 اسفند همزمان با سراسر کشور برگزار شد که در پایان 15 نفر به عنوان اعضای هیات نمایندگان انتخاب شدند.
گزارش از سودابه سرلک
7443/3028
01/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]