تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871039140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نایب رییس کمیسیون امنیت مجلس: ازمذاکره عزتمندانه باغرب کنار نمی کشیم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نایب رییس کمیسیون امنیت مجلس: ازمذاکره عزتمندانه باغرب کنار نمی کشیم شهرکرد - ایرنا - نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: از مذاکره عزتمندانه با غرب کنار نمی کشیم، اما نسبت به آن خوشبین هم نیستیم.


اسماعیل کوثری روز جمعه در پاسخ به این سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر موضع مجلس شورای اسلامی در رابطه با مذاکرات هسته ای افزود: از مذاکراتی که عزت کشور در آن حفظ شود، خارج نمی شویم اما باید نسبت به ترفندهای دشمن هوشیار باشیم.
وی گفت: رفتار دوگانه طرف مقابل به گونه ای است که نمی توان به آن اعتماد کرد، چرا که از یک طرف تحریم ها علیه ایران را تمدید می کند و از سوی دیگر پای میز مذاکره می نشیند.
کوثری با تاکید بر اعتماد مجلس به تیم مذاکره کننده اعلام کرد: تفکر خوشبینانه به غرب را قبول نداریم .
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اسرائیل نمی گذارد آمریکایی ها برای کشور ما امتیازی قایل شوند و ما باید نسبت به این موضوع درایت لازم را داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، نایب رییس مجلس شورای اسلامی روز جمعه با حضور در جمع نخبگان بسیجی و جمعی از رزمندگان دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری به سوالات آنها در حوزه های مختلف پاسخ داد.
*** ترس از فرهنگ عاشورایی، دشمن را به جنگ نیابتی متوسل کرده است ***
کوثری گفت: دشمن از فرهنگ عاشورایی ملت ایران می ترسد و همین امر باعث شده در این مقطع زمانی با به راه انداختن جنگ نیابتی به مقابله با نظام بپردازند.
وی با گرامیداشت سالروز سوم خرداد، افزود: به برکت رهبری امام خمینی(ره) و اتکای رزمندگان کشور به خداوند و نیروی ایمان یک وجب از خاک کشور به دست بیگانگان نیافتاد و ما پیروز جنگ شدیم.
وی روحیه ولایتمداری ملت ایران را رمز اقتدار ایران اسلامی دانست و گفت: ملت ایران به واسطه برخورداری از روحیه ولایتمداری و الگوگیری از مکتب عاشورا در همه صحنه ها و برهه های تاریخ انقلاب اسلامی پیروز و سربلند بوده است.
کوثری با اشاره به تحولات منطقه و جنگ افروزی های داعش، اظهار کرد: دشمن با این جنایت ها و جنگ افروزی ها درصدد نزدیک شدن به مرزهای ایران است و به همین دلیل ما با کمک کشورهای منطقه در برابر این ترفند دشمن ایستاده ایم.
وی افزود: اگر دشمن به مرزهای کشور نزدیک شود بی شک امنیت ایران به خطر می افتد، این در حالی است که ما اجازه چنین حرکتی را به دشمن نداده و نمی دهیم.
کوثری به سیاست کشور در قبال مردم یمن اشاره کرد و گفت: ما نه تنها به ملت یمن بلکه به همه ملت های مظلوم جهان کمک می دهیم اما این کمک ها در حد متعارف بوده و هیچگاه ایران در کشورهای منطقه دخالت و حضور مستقیمی نداشته، بلکه تجربه های خود را در اختیار آنها قرار داده ایم.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشت: دشمن می خواهد با ایجاد شکاف بین ملت و دولت به اهداف خود برسد و رهبری با طرح شعار "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" ما را نسبت به این تهدید دشمن آگاه کردند.
به گزارش ایرنا، اسماعیل کوثری به مناسبت هفته پاسدار و سالروز گرامیداشت حماسه سوم خرداد به شهرکرد سفر کرده است.
وی صبح امروز نیز در جمع رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و مردم این استان در تپه نورالشهدای شهرکرد سخنرانی کرد.
7363/6014/1756



01/03/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن