تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860449673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شمارش معکوس برای قصاص قاتل زن جوان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شمارش معکوس برای قصاص قاتل زن جوان
کد خبر: ۵۰۲۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳ - 24 May 2015


مرد جوان که پس از ارتباط پنهانی با زنی، او را به قتل رسانده بود با تائید حکم اعدامش در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.

به گزارش جام جم، متهمان پرونده پنجم خرداد سال 92 زنی به نام «شهین» را به قتل رساندند. جسد شهین که در ابتدا به نظر می رسید بر اثر تصادف کشته شده در شانه خاکی جاده رباط کریم پیدا شد. راننده ماکسیما که جسد را پیدا کرده بود به ماموران گفت در حال عبور از این جاده بودم که جسد این زن را وسط جاده دیدم، توقف کردم و آن را با کمک چند راننده دیگر به گوشه ای کشاندیم. ما هیچ کدام با این زن برخورد نکردیم، فقط چون جسد وسط جاده بود و احتمال می رفت خودرو ها با سرعت از روی او رد شوند جسد را جابه جا کردیم.

هرچند ابتدا وقوع تصادف به ماموران گزارش شده بود اما بعد مشخص شد آثار جراحت های عمیق روی بدن این زن وجود دارد و او با ضربه چاقو به قتل رسیده است.

پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی و آغاز بازجویی ها مشخص شد شهین روز حادثه سوار یک خودروی وانت دیده شده است. شوهر این زن نیز در بازجویی ها گفت: راننده وانت چند دقیقه قبل با او تماس گرفت و گفت همسرش را نزدیک خانه پیاده کرده و از آنجا که اقوامش دنبالش هستند نگران اوست.

در تحقیقات بعدی مهران ـ راننده وانت ـ مورد بازجویی قرار گرفت. او به قتل اعتراف کرد و گفت این زن را با کارد میوه خوری به قتل رسانده و جسدش را با کمک دوستش کنار خیابان رها کرده است. با تکمیل تحقیقات، دو متهم پرونده مرداد سال گذشته در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه قرار گرفتند. اولیای دم مقتول در این جلسه برای قاتل درخواست قصاص کردند.

مهران نیز وقتی در جایگاه قرار گرفت اتهام را قبول نکرد و گفت: «من چادرفروش دوره گرد هستم و از این طریق با مقتول آشنا شدم. او از من خواست برای پنجره های منزلش پرده بدوزم. وقتی برای اندازه گیری وارد خانه اش شدم، مردی را دیدم اما نفهمیدم او شوهرش است.

بعد از آن رابطه تلفنی ما شروع شد. او به من نگفت شوهر دارد تا این که یک روز با شهین قرار گذاشته بودم که مردی به سمتم حمله کرد و کتکم زد، وقتی پرسیدم این مرد کیست، جواب داد او شوهرم است اما با هم رابطه خوبی نداریم. بعد از آن رابطه ام را قطع کردم اما با اصرار شهین دوباره با هم رابطه برقرار کردیم. او گفت تا چندماه دیگر از شوهرش جدا می شود. شب حادثه قرار بود با هم بیرون برویم و من خوردروی دوستم احمد را قرض گرفته بودم. وقتی شهین آمد و سوار خودروشدیم یکدفعه شهین گفت شوهرخواهرش دنبال ماست و خواست که فرار کنیم. من شهین را نزدیک خانه پیاده کردم، با شوهرش تماس گرفتم و گفتم نگران شهین هستم. مراقبش باشد. چندساعت بعد او زنگ زد و گفت شهین کشته شده است. من یک میلیون تومان به شهین بدهکار بودم و تماس های ما بیشتر به همین دلیل بود.

متهم ردیف دوم هم در دفاع از خود منکر همدستی در این جنایت شد و گفت: من فقط خودرو را در اختیار متهم ردیف اول قرار دادم و در جنایت نقشی نداشتم. قضات دادگاه پس از بررسی پرونده، مهران را به قصاص محکوم کردند که حکم مجازات او از سوی قضات دیوان عالی کشور تائید شد. در صورتی که مهران نتواند رضایت اولیای دم را کسب کند بزودی پای چوبه دار می رود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن