تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه سفره پهن مى‏شود، چهار هزار فرشته در اطراف آن گرد مى‏آيند. چون بنده بگويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871414832




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشورهای حامی گروه‌های تروریستی افراطی از آسیب‌های آنان در امان نخواهند بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ولایتی در دیدار با "لیو یو خه":
کشورهای حامی گروه‌های تروریستی افراطی از آسیب‌های آنان در امان نخواهند بود
رئیس‌مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت توقف بمباران یمن و تجهیز گروه‌های افراطی و تروریستی در سوریه و عراق گفت: کشورهای حامی این اقدامات از آسیب‌های جدی و دنباله‌دار عملکرد آنان که صلح و ثبات جهانی و منطقه‌ای را از بین می‌برد در امان نخواهند بود.

امنیت آسیا و همکاری‌های اقتصادی و سیاسی منطقه نقش بسیار تاثیر گذاری در معادلات جهانی خواهد داشت
به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای باشگاه خبرنگاران، علی‌اکبر ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام که به دعوت دبیر کل اجلاس سازمان‌های غیردولتی، سیکا برای بحث و تبادل در خصوص امنیت آسیا و همکاری‌های قاره‌ای در همه زمینه‌ها اعم از اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ملاقات با برخی از مقامات این کشور به چین سفر کرده است، با "لیو یو خه" دبیر کل اجلاس دیدار و در خصوص همکاری‌های منطقه‌ای، بررسی شرایط حاکم بر خاورمیانه و غرب آسیا، روابط دوجانبه و تلاش برای گسترش هر چه بیشتر تعاملات و همکاری‌های دو طرف، اقدامات مختلف در حوزه‌های مطالعاتی و پژوهشی به بحث و تبادل نظر پرداخت. 


در این دیدار که خاجی سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین،  فروزش معاون مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، محمدی مشاور رئیس مرکز و تعدادی از مسئولان برگزاری اجلاس نیزحضور داشتند ، "لیو یو خه" ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و حضور هیئت ایرانی، جایگاه روابط دو کشور را برای منطقه و جهان بسیار مهم قلمداد کرد و اظهار امیدواری کرد که با تلاش دو طرف، زمینه گسترش هر چه بیشتر روابط راهبردی و استراتژیک دو کشور فراهم شود.


وی با اشاره به جایگاه و سوابق سیاسی و به ویژه موضوعات روابط خارجی ولایتی افزود: حضور شما به عنوان دیپلماتی کهنه کار در این اجلاس و همچنین از حدود ۳۳ سال قبل که به این کشور سفر کرده بودید و تلاشی که برای ارتقا روابط دو کشور داشته‌اید، می‌تواند نقش موثری را در منطقه به طور عام و روابط دو جانبه به طور خاص در پی داشته باشد و ما شما را به عنوان دوست قدیمی ملت چین و فردی که برای توسعه روابط ایران و چین پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت کرده می‌شناسیم.


 ولایتی نیز ضمن تشکر از دعوت از جمهوری اسلامی ایران و مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام و حضور در مجموعه نهادهای غیر دولتی و مطالعاتی اجلاس سیکا گفت: حجم روابط دو کشور در زمینه‌های اقتصادی و همچنین توسعه روابط در دیگر زمینه‌ها و تعاملات جهانی و منطقه‌ای می‌تواند با تلاش مسئولان و دست‌اندرکاران دو کشور بیش از پیش افزایش یابد و تعاملات استراتژیک و راهبردی ایران و چین در بسیاری از موضوعات مفید و تاثیر گذار قلمداد می‌شود.


مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با اشاره به برخی از زمینه‌های گسترش این همکاری‌ها افزود: دو کشور در حوزه اقتصادی مکمل یکدیگر بوده و می‌توانند در حوزه سیاسی نیز به این شکل عمل کنند و ایران به عنوان کشوری تاثیرگذار در خاورمیانه، غرب آسیا و شمال آفریقا و البته به عنوان کشوری که در بسیاری از موضوعات جهانی و بین‌المللی نقش‌آفرینی می‌کند آمادگ همکاری در همه زمینه‌هاست. 


رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام به موضوع جاده ابریشم و نقش تاریخی ایران و چین هم اشاره و یادآوری کرد: به طور طبیعی و با عنایت به سابقه دیرینه و تاثیر گذار ایران در جاده ابریشم، ایفای نقش ایران در طرح‌های مربوط به احیا جاده ابریشم بسیار مهم تلقی می‌شود و می‌تواند بستر تعاملات و همکاری‌های بیشتر کشورهای این حوزه را به دنبال داشته باشد که در ملاقات با وزیر خارجه چین در تهران هم بر این نکته تاکید شد و مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز برنامه‌ها و مطالعات مناسبی را در این موضوع اجرا و برنامه ریزی کرده است. 


مشاور مقام معظم رهبری در ادامه به برخی مشکلات موجود در منطقه و از جمله حضور گروه‌های تکفیری و تروریستی در کشورهایی همچون عراق، لبنان، سوریه و... و بررسی مسایل منطقه‌ای پرداخت. 


 ولایتی همچنین با اشاره به ضرورت توقف بمباران و حمله به مردم یمن و تجهیز و کمک به گروه‌های افراطی و تروریستی در سوریه و عراق تصریح کرد: باید در مقابل اینگونه اقدامات افراطی و تکفیری ایستادگی کرد، برخی کشورهای حامی این اقدامات حتما از آسیب‌های جدی و دنباله دار عملکرد انان که صلح و ثبات جهانی و منطقه‌ای را از بین می‌برد در امان نخواهند بود و ایران و چین می‌توانند در این زمینه نیز همکاری‌های سازنده‌ای را با یکدیگر طراحی و پیگیری کنند.


به گزارش باشگاه خبرنگاران، اولین اجلاس سالانه سازمان‌های غیردولتی و مطالعاتی کشورهای عضو "سیکا" با عنوان "تعامل و تدابیر اعتمادسازی در آسیا" از روز دوشنبه هفته جاری (۴ خرداد) به مدت دو روز در شهر پکن برگزار می‌شود و ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در کنار ملاقات‌های خود با برخی مقامات این کشور و همچنین بازدید از مراکز مطالعاتی و پژوهشی و برخی از بخش‌های اقتصادی، در این اجلاس سخنرانی خواهد کرد.


حدود ۲۰۰ نفر از اعضای دولت‌های عضو، سیاستمداران، مراکز غیر دولتی و مطالعاتی، سفرای خارجی مقیم چین و کار‌شناسان در این اجلاس حضور خواهند داشت. 


ایده برگزاری اولین اجلاس سالانه سازمان‌های غیردولتی و مطالعاتی کشورهای عضو "سیکا" سال گذشته و در جریان برگزاری اجلاس سران سیکا در شانگهای که حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران هم در ان شرکت کرده بودند از سوی شی جین پینگ٬ رئیس جمهور چین مطرح و با استقبال کشورهای شرکت کننده روبه رو شد. به همین منظور این اجلاس با عنوان "تعامل و تدابیر اعتمادسازی در آسیا" از روز دوشنبه هفته جاری (۴ خرداد) به مدت دو روز در شهر پکن برگزار می‌شود و نهاد ریاست جمهوری چین میزبان این اجلاس است .


براساس برنامه اعلام شده، ولایتی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در کنار دیگر برنامه‌ها و ملاقات‌ها در آن سخنرانی خواهد کرد. رئیس جمهور چین نیز از دیگر سخنرانان اصلی این مراسم است که سخنرانی خود را با موضوع "مفاهیم امنیت در آسیا" ارائه می‌کند. 


طرح ایجاد نشست سران تعامل و اقدامات اعتمادسازی در آسیا (سیکا) در اکتبر سال ۱۹۹۲ میلادی در چهل و هفتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد از سوی نورسلطان "نظربایف" رئیس جمهور قزاقستان به منظور ارتقای روابط دو جانبه و همکاری میان کشورهای آسیایی با هدف ایجاد ثبات و برقراری امنیت در منطقه مطرح و این سازمان در سال ۱۹۹۶ به طور رسمی تشکیل شد.


 نشست سران سیکا هر ۴ سال یک بار و اجلاس وزیران خارجه هر ۲ سال یک بار برگزار می‌شود.


گفتنی است٬ سازمان سیکا در حال حاضر ۲۲ عضو دارد و در برگیرنده ۱۲ عضو ناظر مشتمل بر سازمانهای بین المللی همچون سازمان ملل متحد، سازمان امنیت و همکاری در اروپا، اتحادیه عرب و تعدادی از کشور‌ها از جمله مالزی، اندونزی، ویتنام، ژاپن، اوکراین و آمریکاست.


اولین و دومین اجلاس سران سیکا در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ در شهر آلماتی پایتخت قزاقستان و اجلاس سوم در سال ۲۰۱۰ در استانبول ترکیه برگزار شد.


ریاست اجلاس سیکا از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در اختیار چین است و ایران، قزاقستان، افغانستان، پاکستان، کره جنوبی، چین، روسیه، هند، فلسطین، مغولستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و تایلند از جمله اعضای این سازمان هستند.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

ایران همواره نقش فعالی در نشست‌های بین‌المللی به ویژه اجلاس سیکا ایفا کرده است
ایران به‌عنوان عضو مؤثر سیکا می‌تواند در برقراری امنیت نقش تعیین‌کننده داشته باشد
سفر ولایتی به پکن برای شرکت در اجلاس سیکا
هیچ قدرتی قادر نیست در مرزهای کشور ما ناامنی ایجاد کند/ هرچه خطوط قرمز بیشتر رعایت شود قطعا به نفع ماست




۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن