تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى امت من كسى است كه هنگام پر شدن زمين از بيداد و ظلم، آن را پر از قسط و عدل ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853201402




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه در میانه مردگی و زندگی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 دانشگاه در میانه مردگی و زندگی تهران-ایرنا-«دانشگاه بدون آزادی مرده است»؛ این بخشی از سخنان روز گذشته ی «حسن روحانی» رییس جمهوری، در مراسم سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی بود که در عنوان های خبری بیشتر روزنامه های صبح امروز کشور برجسته شد.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** بازتاب متفاوت سخنان رییس جمهوری
رییس جمهوری روز گذشته در مراسم سی و سومین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران و اساتید این دانشگاه در واحد علوم و تحقیقات به سخنرانی پرداخت. این سخنان بازتاب گسترده و متفاوتی در روزنامه های صبح امروز داشت.
«دانشگاه مرکز آزاداندیشی، استقلال و استدلال است»، «دانشگاه بدون آزادی مرده است»، «منزلت و احترام، حق بزرگان و نخبگان است»، «دخالت در دانشگاه ها باید به حداقل لازم برسد و این واقعیت را باور کنیم که ایران متعلق به همه ایرانیان جهان است» و «فضایی را ایجاد کنیم که عالمان، استادان، اندیشمندان و دانشجویان ایرانی خارج از کشور بتوانند، راحت تر به کشور تردد کنند» بخش هایی از سخنان دیروز رییس جمهوری بود که روزنامه ها هر یک به فراخور دیدگاه خود این سخنان را در عنوان های خبری خود برجسته کردند.
در این میان برخی روزنامه ها مانند روزنامه های «جوان» «کیهان» دست کم در صفحه ی نخست خود اشاره یی به سخنرانی دیروز روحانی در دانشگاه آزاد نکردند.
«دانشگاه بدون آزادی مرده است»، عنوان خبری روزنامه های «شرق»، «اعنماد» و «ابتکار» به نقل از روحانی بود.
روزنامه ی اعتماد در گزارش خود در این ارتباط نوشت: روز گذشته رییس جمهور با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی، سخنرانی و افتتاح چند طرح تحقیقاتی، جشن سی و دومین سالروز تاسیس این دانشگاه را در صدر اخبار خبرگزاری ها نشاند تا جشن را برای مدیران دانشگاه آزاد کامل کند.
به نوشته ی اعتماد، حسن روحانی در مراسم دیروز فرصت را غنیمت شمرد تا بار دیگر به به سیاست های دولتش در قبال دانشگاه اشاره کند.
«دانشگاه بدون استقلال مرده است» هم عنوان خبری روزنامه ی «شهروند» در همین ارتباط به نقل از روحانی بود.
«دخالت در دانشگاه ها باید به حداقل برسد» هم عنوان خبری روزنامه ی «دنیای اقتصاد» به نقل از رییس جمهوری در بازدید از دانشگاه آزاد بود.
روزنامه ی «ایران» نیز در عنوان خبری خود به نقل از رییس جمهوری نوشت: «حرمت دانشگاه و استاد راخدشه دار نکنیم»
روزنامه ی «فرهیختگان»هم عنوان نخست خود را به حضور رییس جمهوری در دانشگاه آزاد اختصاص داد.
این روزنامه در مطلبی با عنوان «نماد کار آمدی» نوشت: حســـن روحـانــی، رئیس جمهور دانشگاه آزاد اسلامی را اثبات موفق تر بودن اموری که به دست مردم سپرده می شود خواند و تاکید کرد؛ «استقلال و آزادی دو اصل برای دانشگاه ها است که بدون آنها دانشگاه ها مرده و تمام شده هستند.»
به نوشته ی فرهیختگان، سخنان روحانی با ابراز خرسندی از حضور در واحد علوم و تحقیقات و افتتاح پروژه های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد. دانشگاهی که او آن را یکی از برگ های زرین و تلاش های آیت الله هاشمی رفسنجانی برای توسعه کشور خواند.
روزنامه ی ابتکار اما سرمقاله ی خود را با عنوان «از آزاد بودن یک دانشگاه» به قلم «عبدالحسین مختاباد» عضو شورای شهر تهران و رییس دانشکده ی هنر و معماری دانشگاه آزاد، به بیان موفقیت های دانشگاه آزاد طی سه دهه ی گذشته اختصاص داد و نوشت: دانشگاه آزاد اسلامی در اردیبهشت ماه سال 1361 به پیشنهاد حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی و حمایت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تاسیس شد که امروز بعد از گذشت سه دهه می توان گفت تاسیس این دانشگاه یکی از برجسته ترین فعالیتهای فرهنگی صورت گرفته در طول 37 سال انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود.
ابتکار افزود: این دانشگاه در 33 سال فعالیت خود با اندیشه ای خلاق و تلاش خستگی ناپذیر موفق شد، علاوه بر کمک به اجرای عدالت آموزشی و توزیع عادلانه امکانات فرهنگی و علمی در سراسر کشور با افزایش کمی و کیفی سطوح آگاهی شناخت و شعور فردی و اجتماعی افراد جامعه و زایندگی و تولید اندیشه، دانش و فرهنگ به پرورش نیروهای فرهیخته و کارآمد بپردازد.
در این میان روزنامه ی جوان در مطلبی با عنوان «هشدار علمی به رییس جمهور» از نامه ی بیش از 4 هزار استاد دانشگاه به روحانی در خصوص اهمیت تمرکز بیشتر سیاست ها بر تولیدکنندگان علم خبر داد و بر خلاف روزنامه ی ابتکار که در سرمقاله ی خود بر رشد علم در کشور طی چند دهه ی اخیر اشاره کرده است، نوشت: 4 هزار و 182 عضو رسمی هیات علمی دانشگاه ها در نامه ای به رییس جمهور نسبت به افت علمی کشور هشدار دادند.

*** وزیران مسکن و کار نمایندگان را قانع کردند
روز گذشته صحن علنی مجلس شاهد حضور 2 وزیر بود که برای پاسخگویی به سوال های نمایندگان به بهارستان رفته بودند. «علی ربیعی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای پاسخ به پرسش «حسین طلا» و «عباس آخوندی» وزیر راه و شهرسازی برای پاسخگویی به سوال مشترک «علی اصغر زارعی»، «مهدی کوچک زاده»، «روح ا... حسینیان» و «حمید رسایی»، نمایندگان تهران در مورد علت پیشرفت نکردن طرح های مسکن مهر در کشور به مجلس رفتند و پاسخ هایشان توانست اکثریت نمایندگان را قانع کند.
این خبر بازتاب گسترده یی در روزنامه های صبح امروز داشت.
روزنامه ی «آرمان» در گزارشی با عنوان «زور دلواپسان این بار نرسید» نوشت: هرچند نمایندگان منسوب به جبهه پایداری تمام تلاش خود را کردند تا حتی از طریق پخش کلیپ نمایندگان دیگر مجلس را تحت تاثیر سخنانشان قرار دهند تا کارت های زرد دیگری به دولت از جیب آنها دربیاید اما این امر ممکن نشد چرا که نمایندگان با 114 رای از پاسخ های وزیر کار قانع شدند و با 107 رای نشان دادند پاسخ های وزیر راه و شهرسازی برایشان قانع کننده بوده است.
«2 کارت زرد از بیخ گوش دولت گذشت» هم عنوان گزارشی در همین ارتباط در روزنامه ی شرق بود که در آن ماجرای دیروز مجلس را به سناریوی همیشه تکراری و طراحی شده از سوی جبهه ی پایداری توصیف شده و آمده است: پروژه مسکن مهر از همان ابتدای طرح بحث، با مخالفت شدید از سوی کارشناسان مطرح شد و با این حال بدون توجه به فراهم آوردن زیر ساختارها در دولت گذشته در دستور کار قرار گرفت. حالا ساختمان های نیمه جان مسکن مهر روی دست دولت مانده و آن طور که وزیر مسکن توضیح داده، ریالی هم در بودجه ٩٤ برای این پروژه اختصاص نیافته و پیشرفت پروژه باید با هزینه و پرداخت مردم ادامه پیدا کند. نکته عجیب اینکه طرف داران احمدی نژاد حالا تابلوی حمایت از مسکن مهر و ضرورت تداوم آن را بالا برده و به این بهانه عباس آخوندی، وزیر مسکن را به صحن علنی کشانده اند.
روزنامه ی اعتماد هم در مطلبی با عنوان «نه مجلس به حلقه پایداری» از قانع شدن مجلس از پاسخ های وزیران مسکن و کار خبر داد و نوشت: این بار بادهای موافق با «حلقه نه» در مجلس نوزیدند. هوای مجلس شبیه حداقل شش ماه پیش نیست که «حلقه نه» قدرت داشت. آنها که در شش ماه گذشته به وزرای پیشنهادی نه می گفتند و استیضاح را مدیریت می کردند و تذکر پشت تذکر دیگر رمق گذشته را ندارند. مجلس دیروز به جبهه پایداری نه گفت. حالا انگار طیف اصولگرایان نزدیک به لاریجانی باز دارند از جا بلند می شوند. دیروز هر چقدر هم که سوال کنندگان نزدیک به جبهه پایداری فیلم دردناک نشان دادند تا احساسات نمایندگان را برانگیزند، هرچقدر هم که نمودار نشان دادند و اسلاید رو کردند اما باز هم افاقه نکرد.
روزنامه ی «شهروند» هم در عنوان گزارشی در همین ارتباط نوشت: «ربیعی مجلس را قانع کرد»

*** معافیت احزاب از پرداخت مالیات کمک ها و هدایا
مجلس شورای اسلامی در ادامه ی بررسی لایحه ی احزاب در جلسه علنی دیروز، بیست و نهم اردیبهشت ماه خود، به بررسی منابع احزاب و گروه های سیاسی پرداخت و ماده یی را درباره ی نحوه ی تامین مالی گروه ها و احزاب سیاسی تصویب کرد که دولت را مکلف به تعیین یک ردیف خاص برای بودجه مرتبط به احزاب و گروه های سیاسی کرده است.
نمایندگان مجلس همچنین روز گذشته با حذف تبصره یی که بر اساس آن کمک ها و هدایای دریافتی نقدی و غیرنقدی و همچنین حق عضویت اعضای حزب را از پرداخت مالیات معاف می کرد، موافقت کردند.
این خبر ضمن بازتاب در روزنامه ها، سوژه ی برخی یادداشت ها پیرامون اهمیت احزاب بود.
«تحزب، پله اول تحول در انتخابات» عنوان یادداشتی در روزنامه ایران به قلم «سیدعلی میرباقری» مشاور ارشد وزارت کشور و استاد دانشگاه است که در آن از قدرت گیری احزاب حمایت شده و از حضور پر رنگ احزاب در انتخابات مجلس به عنوان عاملی برای ورود نمایندگان تاثیرگذار و کارآمد یاد شده و آمده است: برآوردی که از کارکرد مجالس دوران گذشته صورت گرفته نشان از این واقعیت دارد که در یک انتخابات پرشور و دارای مشارکت بالا نمایندگان حزبی شهر تهران یا افرادی که در یک ائتلاف قرار دارند بیشترین کارآیی را در مجلس به نمایش می گذارند.
ایران افزود: از این تجربه و آموزه تاریخ فعالیت پارلمانی در ایران می توان دریافت که اولین شرط وفاداری نمایندگان به امور ملی و جایگزینی اصل مهم کارآمدی یا همان «برنامه محوری» به جای شخص محوری، دستکاری و تغییر در محدوده جغرافیایی حوزه های انتخابیه نیست، حتی چهره های کهنه کار اصولگرا نیز اکنون به این جمعبندی رسیده اند که راه کارآمدسازی ساختار پارلمانی در ایران از مسیر احزاب و تحزب می گذرد.
به نوشته ی ایران، بر این اساس مدعای این تحلیل این است که برای اصلاح ساختاری، نظام انتخابات قبل از استانی شدن باید به سمت حزبی شدن پیش برود. این یک اصل خدشه ناپذیر در حوزه توسعه سیاسی است که اثربخشی و کارایی انتخابات، در گرو حضور و وجود رقابت حزبی است، لذا باید تشکل های سیاسی و گروه های مدنی را نسبت به موضوع انتخابات حساس کنیم. بر همین اساس در دولت اعتدال بیش از هر چیز بر شکل گیری و توانمندی احزاب و شناسنامه دار شدن آنها تأکید می رود.
روزنامه ی جوان اما در گزارشی با عنوان «2500 حزب یک شبه نان خور دولت شدند!» تصویب قانونی که در آن احزاب از حمایت های دولتی برخوردار شوند را به چالش کشید و نوشت: صرف نظر از اینکه تلاش مجلس در راستای مشخص کردن منابع مالی احزاب و گروه ها قابل تحسین است و می تواند نتایج بسیاری در خصوص پاک کردن فضای انتخابات از برخی سوء استفاده ها داشته باشد، سوال اصلی اینجاست که آیا بازکردن مسیر حمایت مالی دولت از احزاب آن هم در قالب بودجه سالانه می تواند به آنچه فعالیت حزبی سالم گفته می شود، بینجامد یا در نهایت مسیر را برای حضور احزاب دولت ساخته در فضای سیاسی کشور فراهم می کند؟!
جوان در پاسخ به این سوال افزود: شاید نقطه ضعف اول این ماده قانونی عدم توجه به شرایط احزاب برای پرداخت کمک مالی است. واقعیت این است که به دلیل نبود فرهنگ کار سیاسی و حزبی در کشور هیچ گاه فعالیت حزبی به صورت گسترده توانایی ابراز وجود را در عرصه سیاسی کشور نداشته است. احزاب سیاسی موفق نیز اغلب با تشکیل یک شبکه از افراد وفادار به یک شخصیت بوده است که توانسته اند به فعالیت خود ادامه دهند.
به نوشته ی این روزنامه، بدیهی است که این تعداد از احزاب و گروه های سیاسی هیچ گاه در داخل کشور فعال نیستند و شاید اگر لیستی از گروه ها و جبهه هایی که در مجلس و انتخابات ریاست جمهوری به صورت مؤثر فعالیت داشته اند، تهیه شود از انگشتان یک دست تجاوز نکند. در چنین حالتی است که تصویب کمک به همه این احزاب نه تنها از توان دولت خارج است، بلکه خلاف عقل سلیم نیز محسوب می شود. در نهایت حتی اگر قرار است کمکی نیز به این احزاب صورت بگیرد باید با توجه به وزن و فعالیت سیاسی آنان صورت بگیرد.

*** عقب نشینی وزیر اقتصاد از سیاست «سود»
مدیران عامل بانک ها و «ولی الله سیف» رییس کل بانک مرکزی روز گذشته در یک نشست هم اندیشی به بررسی نرخ سود سپرده های کوتاه مدت پرداختند. در این نشست که تاییدی بر واگذاری نرخ سود سپرده های کوتاه مدت به بانک ها بود، تصمیم گرفته شد، بر اساس هم اندیشی مدیران عامل بانک های کشور نرخ سود سپرده های کوتاه مدت به زودی یکسان شود.
این موضوع سوژه برخی یادداشت ها و تحلیل ها در روزنامه های امروز بود. روزنامه ها واگذاری تعیین نرخ سود سپرده های کوتاه مدت به بانک ها را به نوعی عقب نشینی وزارت اقتصاد از سیاست های خود در بحث سود بانکی توصیف کردند.
روزنامه ی شرق در سرمقاله ی خود با عنوان «فقر نظری در تدوین الگوهای توسعه» در تحلیل تصمیم وزیر اقتصاد برای سپردن تعیین نرخ سود سپرده های کوتاه مدت به بانک ها، نوشت: دیروز او (وزیر اقتصاد) گفته شورای پول و اعتبار هیچ موقع در مورد سود سپرده های کوتاه مدت، نرخ تعیین نمی کرده که الان بخواهد این کار را انجام دهد. طیب نیا با این اظهارنظر توپ سودهای رنگارنگ را به زمین بانک ها انداخته در حالی که مجوز تعیین نرخ سود این گروه از سپرده ها توسط شورای پول و اعتبار به شبکه بانکی داده شده است.
شرق افزود: کمتر سالی را می توان یافت که در آن شورای پول و اعتبار تعیین نرخ سود را به بانک ها سپرده باشد که اگر این گونه بود و تجربه آن در میان بانکی ها وجود داشت، حالا شاهد تعیین چنین نرخ های رنگارنگی نبودیم.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» هم تصمیم اخیر برای سپرده شدن نرخ سود کوتاه مدت به بانک ها را عقب نشینی دوم وزارت اقتصاد در سیاست «سود» توصیف کرد و با اشاره به بخش هایی از سخنان رییس کل بانک مرکزی مبنی بر اینکه،سیاست گذار پولی با اعطای آزادی عمل در چارچوب ضوابط به بانک ها، انتظار دارد آنها به تعهدات خود عمل کنند، نوشت: درنهایت با پیشنهاد برخی مدیران بانک های دولتی از تصمیم قبلی مبنی بر آزادسازی نرخ سود سپرده های کوتاه مدت عقب نشینی شد. گفته می شود اکثریت مدیران عامل بانک ها مقرر کردند نرخ سود سپرده های کمتر از یک سال با تفاهم تعیین و یکسان شود.

*** موج ایدز در جوانان 20 تا 30 ساله
«46 درصد مبتلایان به ایدز ٢٠ تا ٣٠ ساله اند»؛ این عنوان گزارشی تکان دهنده در روزنامه ی شرق به نقل از «عباس صداقت» رییس اداره ی ایدز وزارت بهداشت است.
در این گزارش آمده است: موج سوم ابتلابه ایدز (ابتلا از طریق روابط جنسی)، شانه به شانه موج دوم ابتلا به این بیماری (ابتلا از طریق تزریق مشترک)، درحال پیشروی است. هشدارهای کارشناسان و رسانه ها در پنج سال اخیر مبنی بر اینکه موج سوم، درحال پیشرویِ بیشتر در ایران است، حالا به حقیقت پیوسته و جزئیات آماری نشان از آن دارد که این موج بیش از پیش دامن زنان را گرفته است. علاوه بر این، سن ابتلا به ایدز نیز در حال کاهش است؛ مسئله ای که روز گذشته به تأیید رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت نیز رسیده است. او می گوید، ٤٦ درصد مبتلایان، افرادی هستند که بین ٢٥ تا ٣٤ سال دارند و اگر فرض کنیم چهار سال زمان می برد تا فرد برای آزمایش ها مراجعه کند، به این نتیجه می رسیم که سن ابتلای این ٤٦ درصد ٢٠ تا ٣٠ سال است.
در ادامه می خوانیم : در حال حاضر، بر اساس آمار های وزارت بهداشت، که در پایان هر سال برای بررسی متخصصان و پژوهشگران ارائه می شود، در پایان سال١٣٩٢، سهم زنان در جدیدترین موارد ابتلا به ایدز از طریق روابط جنسی کنترل نشده، به بیش از 60 درصد می رسد.
روزنامه ی «جام جم» هم در یادداشتی در همین ارتباط با عنوان «نیمی از جوانان راه های انتقال ایدز را نمی دانند» به معضل ها و محدودیت های رسانه ها برای شفاف سازی پیرامون ایدز و راه های انتقال آن نوشت: « بیماری ... آن بیماری .... پس گفتی آن بیماری را گرفته....» اسمش را نمی گفتند! آدم های « آخرین ستاره شب» که اولین سریال تلویزیونی درباره ایدز محسوب می شد، نام این بیماری را به زبان نمی آوردند! چرا ؟! بیم داشتند اسمی از آن ببرند و منتقدان متعصب فریاد « وا اسفا » سر دهند که چرا رسانه ملی بی حیا شده است و درباره چنین راز مگویی به مردم هشدار می دهد.
در ادامه آمده است: با همه این اوصاف اگرچه «آخرین ستاره شب» مستقیما به ایدز و همه راه های انتقالش اشاره ای نکرد و در سال 74 با تاخیری تقریبا 10 ساله از مشاهده نخستین مورد ابتلا به این بیماری در کشور، ساخته شد، اما راه را برای برنامه ریزان رسانه ملی باز کرد تا آرام آرام درباره ایدز به مردم اطلاعات دهند. با این حال روند اطلاع رسانی محتاطانه ، ملایم و محدود بود چرا که در آن زمان ایدز هنوز یک تهدید ملی محسوب نمی شد و مسئولان حدسش را هم نمی زدند که در روزی مثل امروز اداره ایدز وزارت بهداشت آمار مبتلایان به آن را 90 هزار نفر اعلام کند؛ جمعیتی که به گفته عباس صداقت ، رئیس این اداره ،46 درصد آن سنی بین 25 تا 34 سال دارند و احتمالا در 20 تا 30 سالگی به ویروس آلوده شده اند.
به نوشته ی جام جم، علت چنین وضعیتی شاید این باشد که هنوز هم رازهای مگوی زیادی درباره ایدز وجود دارد و بسیاری از اطلاعات درباره راه های انتقال این بیماری از ترس متهم شدن به پرده دری از سوی رسانه ها ارایه نمی شود و هنوز دست رسانه ها در ارایه اطلاعات کامل و جامع درباره ایدز بسته است و در بسیاری از مواقع حتی نزدیک شدن به برخی حوزه ها بویژه حوزه جنسی که از اصلی ترین راه های انتقال ایدز است با واکنش تند برخی منتقدان و ابراز نگرانی آنها از زیرپا گذاشتن عرف اجتماعی رو به رو می شوند و این وضع حتی در محیط های دانشگاهی نیز وجود دارد.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
**پژوهشم**9282**2054



30/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن