تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868656466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی تبریزی ها پیش بینی ها را به هم می زنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حاشیه های سفر رییس جمهوری به تبریز؛ وقتی تبریزی ها پیش بینی ها را به هم می زنند تبریز - ایرنا - «مردم شریف ، قهرمان و فهیم آذربایجان، قهرمان آذربایجانی لار، آذریلر، سلام اولسون شوکتیزه، الیزه» ... یعنی سلام بر شکوه و عظمت تان. سخنان امروز روحانی در ورزشگاه تختی تبریز با این کلمات آغاز شد.


به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا ، مقصد رییس جمهوری در هفدهمین سفر استانی، شهری بود که عده ای با توجه به حواشی بازی فوتبال تراکتورسازی و نفت در جمعه گذشته ، آن را پرحاشیه پیش بینی می کردند.
مردم تبریز امروز استقبالی پرشکوه از روحانی رقم زدند؛ استقبالی که نه تنها توریست های حاضر در تبریز بلکه ما خبرنگاران را که چشمانمان به استقبال های مردمی عادت دارد هم شگفت زده کرد.
آنها که آن پیش بینی را می کردند فراموششان شده بود که اینجا تبریز است، سرزمین مردان و زنان نامدار و بزرگ، سرزمین ستارخان ها و باقرخان ها، ثقه الاسلام تبریزی ها، سردار باکری ها و سرزمین شهریار بزرگ، شاعر شیرین سخن ایران.
آن معدود سایت های خبری پیش از سفر رییس جمهوری نوشته بودند که قرار است در این سفر مردم اعتراض خود را به دلیل رویداد بازی فوتبال تراکتورسازی اعلام کنند و یا به گفته خودشان کارت قرمز به رییس جمهور نشان دهند اما هیچ خبری از این حاشیه ها نبود ؛ حتی شعارهایی که گاهی اوقات در برخی از استان های دیگر از سوی عده ای سر داده می شود، شنیده نشد و تنها گاهی اوقات عده ای از جوانان برای نشان دادن شدت علاقه خود به تیم فوتبال تراکتورسازی می گفتند: تراکتور ، تراکتور.
علاقه فراوان مردم به تیم تراکتور سازی مشهود بود آنها هرگاه نام این تیم برده می شد یک صدا با شور و هیجان فریاد می کشیدند تراکتور، تراکتور و پرچم های در دست خود را تکان می دادند. هنگامی که رییس جمهوری گفت سلام بر شما مردم بزرگ، زنان، مردان، جوانان و ورزش دوستان، مردم فریاد زدند تراکتور، تراکتور که روحانی نیز در پاسخ به احساسات مردم گفت که دیگر تراکتور فقط متعلق به مردم آذربایجان نیست بلکه متعلق به مردم ایران است تیمی که آرزوی قهرمانی آن را در مسابقات آسیایی خواهیم داشت.
روحانی ادامه داد: هیچ کس نمی تواند با احساسات مردم بزرگ ایران آن هم مردم قهرمان آذربایجان و تبریز بزرگ بازی کند و این گونه جمله خود را تکمیل کرد که اگر کسی در این حادثه (رویداد بازی تراکتور ـ نفت) مقصر باشد تردید نکنید که دولت با همه توان برای تنبیه او ایستادگی خواهد کرد.
وی گفت: مردم بزرگ آذربایجان اسطوره ادبیات، علم، سیاست و شجاعت هستند آنها قهرمان، سازنده آزادی و مشروطه در ایران بودند و اگر قهرمانی و ایستادگی این مردم در 29 بهمن 56 نبود انقلاب به پیروزی نمی رسید.
هنگامی که دکتر روحانی به آذری چند جمله می گفت ، هرچند که تلفظ او خالی از اشکال نبود ولی تلاشش برای همکلام شدن با مردم تبریز ستودنی بود؛ بخصوص آنجا که از زبان شهریار گفت: «حیدر بابا! سنون اوزون آق اولسون، دورد بیر یانون بولاق اولسون ، باغ اولسون» به معنی حیدر بابا! روسفید ، سربلند و خرم باشی.
روحانی در پایان سخنان خود در ورزشگاه تختی از ملت بزرگ ایران برای حمایت در همه زمینه ها و دولت تدبیر و امید و همچنین از مردم بزرگ آذربایجان و استقبال گرم تبریزی ها سپاسگذاری کرد.
شهر تبریز است و کوی دل ستان، والسلام.
از: زهرا امیری

سیام ** 9012 ** د . الف**1553



30/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن