واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شيوع برخي بيماري ها در يمن
بر اساس گزارش های رسیده الحدیده که حاوی برخی آمار و ارقام نیز هست، در نتیجه حملات سعودی، بسیاری از بیماری ها شیوع پیدا کرده و مواردی از تب دنگی در الحدیده مشاهده و ثبت شده است که به حدود دویست مورد می رسد که یکی از زنان مبتلا به این بیماری جان خود را از دست داده است و حدود سی یا چهل درصد از مبتلایان نیز کودک هستند.
کد خبر: ۵۰۱۸۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷ - 20 May 2015
محاصره همه جانبه یمن و حملات سعودی به این کشور باعث شیوع برخی بیماری ها از جمله تب دنگی شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، تمیم الشامی سخنگوی وزارت بهداشت یمن در گفتگویی درباره اوضاع بهداشتی و درمانی در یمن و بخصوص الحدیده گفت: بر اساس گزارش های رسیده الحدیده که حاوی برخی آمار و ارقام نیز هست، در نتیجه حملات سعودی، بسیاری از بیماری ها شیوع پیدا کرده و مواردی از تب دنگی در الحدیده مشاهده و ثبت شده است که به حدود دویست مورد می رسد که یکی از زنان مبتلا به این بیماری جان خود را از دست داده است و حدود سی یا چهل درصد از مبتلایان نیز کودک هستند.
وی با اشاره به ویژگی های بیماری تب دنگی که نوعی پشه عامل انتقال آن است افزود: بدون شک شیوع این بیماری بخصوص در الحدیده به طور مستقیم با حملات به یمن در ارتباط است زیرا انباشته شدن زباله ها و آب های راکد زمینه را برای شیوع این بیماری فراهم کرده است.
ابتلا به این بیماری گاهی اوقات به مرگ منجر می شود زیرا آنگونه که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است فعلا هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد ولی راه هایی برای پیشگیری از طریق جلوگیری از افزایش پشه های ناقل آن و نیز رعایت بهداشت، وجود دارد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره شیوع این بیماری در دیگر مناطق یمن گفت: هنوز اطلاعات دقیقی درباره شیوع آن در دیگر مناطق دریافت نکرده ایم اما نکته قابل توجه این که در مناطق مختلف کشور از جمله صنعا برخی موارد خونریزی مشاهده شده است که ممکن است ناشی از ابتلا به تب دنگی باشد ولی هنوز ابتلای آنها به این بیماری ثابت نشده است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن درباره بیماری های دیگر و شیوع آنها گفت: از جمله بیماری هایی که در شرایط جنگی شیوع پیدا می کند و ما بیشتر توجه خود را بر آن متمرکز کرده ایم، اسهال است که بیشتر مبتلایان به آن گروه سنی زیر هجده سال هستند.
این بیماری بیشتر در مناطق ساحلی و مناطقی شیوع پیدا می کند که بهداشت زیست محیطی در آنجا به سبب محاصره هوایی، زمینی و دریایی رعایت نمی شود و علاوه بر این فقدان دارو و سوخت نیز در این امر نقش مهمی دارد. کمبود آب در این مناطق نیز از دیگر علل شیوع این بیماری است که گاهی اوقات به مرگ مبتلایان منجر می شود ولی فعلا آماری در این خصوص دریافت نکرده ایم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]