تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869029745




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شيوع برخي بيماري ها در يمن |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شيوع برخي بيماري ها در يمن
بر اساس گزارش های رسیده الحدیده که حاوی برخی آمار و ارقام نیز هست، در نتیجه حملات سعودی، بسیاری از بیماری ها شیوع پیدا کرده و مواردی از تب دنگی در الحدیده مشاهده و ثبت شده است که به حدود دویست مورد می رسد که یکی از زنان مبتلا به این بیماری جان خود را از دست داده است و حدود سی یا چهل درصد از مبتلایان نیز کودک هستند.
کد خبر: ۵۰۱۸۱۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷ - 20 May 2015


محاصره همه جانبه یمن و حملات سعودی به این کشور باعث شیوع برخی بیماری ها از جمله تب دنگی شده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، تمیم الشامی سخنگوی وزارت بهداشت یمن در گفتگویی درباره اوضاع بهداشتی و درمانی در یمن و بخصوص الحدیده گفت: بر اساس گزارش های رسیده الحدیده که حاوی برخی آمار و ارقام نیز هست، در نتیجه حملات سعودی، بسیاری از بیماری ها شیوع پیدا کرده و مواردی از تب دنگی در الحدیده مشاهده و ثبت شده است که به حدود دویست مورد می رسد که یکی از زنان مبتلا به این بیماری جان خود را از دست داده است و حدود سی یا چهل درصد از مبتلایان نیز کودک هستند.

وی با اشاره به ویژگی های بیماری تب دنگی که نوعی پشه عامل انتقال آن است افزود: بدون شک شیوع این بیماری بخصوص در الحدیده به طور مستقیم با حملات به یمن در ارتباط است زیرا انباشته شدن زباله ها و آب های راکد زمینه را برای شیوع این بیماری فراهم کرده است.

ابتلا به این بیماری گاهی اوقات به مرگ منجر می شود زیرا آنگونه که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است فعلا هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد ولی راه هایی برای پیشگیری از طریق جلوگیری از افزایش پشه های ناقل آن و نیز رعایت بهداشت، وجود دارد.

وی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره شیوع این بیماری در دیگر مناطق یمن گفت: هنوز اطلاعات دقیقی درباره شیوع آن در دیگر مناطق دریافت نکرده ایم اما نکته قابل توجه این که در مناطق مختلف کشور از جمله صنعا برخی موارد خونریزی مشاهده شده است که ممکن است ناشی از ابتلا به تب دنگی باشد ولی هنوز ابتلای آنها به این بیماری ثابت نشده است.

سخنگوی وزارت بهداشت یمن درباره بیماری های دیگر و شیوع آنها گفت: از جمله بیماری هایی که در شرایط جنگی شیوع پیدا می کند و ما بیشتر توجه خود را بر آن متمرکز کرده ایم، اسهال است که بیشتر مبتلایان به آن گروه سنی زیر هجده سال هستند.

این بیماری بیشتر در مناطق ساحلی و مناطقی شیوع پیدا می کند که بهداشت زیست محیطی در آنجا به سبب محاصره هوایی، زمینی و دریایی رعایت نمی شود و علاوه بر این فقدان دارو و سوخت نیز در این امر نقش مهمی دارد. کمبود آب در این مناطق نیز از دیگر علل شیوع این بیماری است که گاهی اوقات به مرگ مبتلایان منجر می شود ولی فعلا آماری در این خصوص دریافت نکرده ایم.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن