پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1850998098
ضرر شبکه های اجتماعی به اپراتورهای موبایل ادامه دارد
واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: حالا و با گذشت تقریباً دوماه از سال 94 و با منتشر شدن آمار رسمی از میزان ارسال پیامک در شبکه اپراتورهای همراه و همچنین گله برخی مدیران اپراتورهای موبایلی از کاهش میزان مراجعین، میتوان تصویر روشنی از میزان ضررهایی که شبکههای اجتماعی به این بخش از خدمات اپراتورها زدهاند را ترسیم کرد.
به گزارش تراز ، کاهش ارسال پیامک در شبکه تلفنهمراه طی دوماه گذشته همزمان شده است با اختلال و کندی در شبکههای پیامرسان رایگانی مانند وایبر که حالا هم این چرخه اختلال به دیگر اپهای پیامرسان مانند تلگرام نیز سرایت کرده است. هرچند وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات طی یک ماه اخیر و در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص کند شدن وایبر، اعلام کرده که این اختلالات ربطی به وزارتخانه ندارد اما برخی کارشناسان اعلام میکنند بدون شک اجرای سیستم فیلترینگ هوشمند، بیتأثیر در ایجاد اختلال و کندی در این شبکه نبوده است.
ضرر OTT ها به اپراتورهای موبایل
یک مقایسه آماری ساده نشان میدهد که ارسال پیامکهای تبریک نوروز در سال ۹۴ نزدیک به ۹ میلیارد کمتر از سال ۹۳ بوده است. براساس این آمارها مجموعه ارسال پیامک تبریک در سال ۹۴، نزدیک به ۱۹ میلیارد پیامک از سوی سه اپراتور همراه بوده که این میزان در مقطع زمانی مشابه سال ۹۳، ۲۸ میلیارد پیامک ثبت شده است. پیش از ارائه این آمارها نیز بسیاری از کارشناسان پیشبینی میکردند که میزان ارسال پیامکهای تبریک در سال جاری به خاطر رشد استفاده کاربران از شبکههای پیامرسان رایگان موبایلی (OTT) با کاهش روبهرو شود. براساس آخرین گزارش ارائه شده از سوی وزارت ارتباطات، در حال حاضر کاربران تلفنهمراه هوشمند در کشور ۵/۲۷ میلیون نفر است که از این تعداد نیز در حدود ۹ میلیون نفر از اینترنت همراه استفاده میکنند. تغییر ذائقه کاربران با استفاده از خدمات و سرویسهای نوین با توجه به دسترسی آنها به اینترنت همراه نسل سوم و چهارم نوید کاهش استفاده از خدماتی مانند پیامک را میداد. در حالی که کاربران تلفنهمراه کشور خشنود از شرایط به وجود آمده و امکان استفاده راحت از شبکه پیامرسانان اینترنتی هستند، اما نفوذ این شبکههای اجتماعی بین کاربران به مذاق برخی اپراتورهای تلفنهمراه کشور خوش نیامده است. یکی از اصلیترین منتقدان این شبکهها، وحیدصدوقی، مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار است. وی با اعلام اینکه سیاستهای در نظر گرفته شده درباره شبکههای اجتماعی موبایل در کشور عادلانه نیست، میگوید: ما برای یک پیامک مبلغ قابل توجهی را به عنوان عوارض پرداخت میکنیم، اما یک نرمافزار مانند وایبر بدون هیچ عوارضی بهطور آزادانه در کشور فعالیت میکند. صدوقی تأکید کرده بود که همراه اول به دنبال محدودیت فعالیت این شبکهها در کشور نیست اما انتظار دارد شرایط به گونهای اصلاح شود که اختلاف میان خدمات اپراتورها و OTTها کم شود. در حالی صدوقی شبکههای اجتماعی را عامل ضرر اپراتورهای همراه میداند که حالا و با توجه به نفوذ اینترنت موبایل در کشور، بسیاری از کاربران با کمک اینترنت همراه خود از سرویسهای مختلف مانند شبکههای اجتماعی استفاده میکنند. اما مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار معتقد است که درآمدهای بخش دیتا کاهش هزینههای پیامک و تماس صوتی را جبران نمیکند. وی پیشنهاد داده است که برای جبران این ضررها باید، سازمان تنظیم مقررات با طرح قوانین جدید امکانی برای اپراتورها ایجاد کند که آنها بتوانند برای مصارف داخلی و خارجی اینترنت هزینههای متفاوتی را اعمال کنند.
کوچ از وایبر به تلگرام
همزمان با انتقاد اپراتورهای تلفن همراه از فعالیت بدون محدودیت OTTها در کشور، میزان کندی و اختلال در سرویس پیامرسان وایبر طی چند هفته اخیر بیشتر و بیشتر شده است. محمود واعظی، وزیرارتباطات، هر گونه دخالت و ایجاد محدودیت در این سرویس را رد کرده و اعلام داشته که وزارت ارتباطات این سرویس را فیلتر نکرده است. همچنین در کنار این اظهارات نیز بررسیهای انجام شده نشان میدهد شبکه وایبر در جهان بدون هیچ مشکلی در حال فعالیت است. کندی ایجاد شده در وایبر به هیچوجه باعث تسلیم شدن کاربران ایرانی این شبکه نشده، چرا که آنها راه دیگری یعنی کوچ به سرویس پیام رسان «تلگرام» را پیدا کردهاند. براساس گزارشها طی یکماه اخیر و با افزایش کندی در سرویس وایبر، تعداد کابران تلگرام با افزایش همراه بوده است.
علیراسخی، تولید کننده اپلیکیشن موبایل، در گفتوگو با «ایران»، اعلام میکند که اجرای فیلترینگ هوشمند باعث ایجاد بخش عظیمی از کندیها در شبکههایی مانند وایبر شده است. او با تأکید براینکه وزارت ارتباطات در یکسال اخیر تمام تلاش خود برای جلوگیری از فیلترینگ سرویسهای اجتماعی را به کار گرفته میگوید: «وایبر قربانی اجرای سیستم فیلترینگ هوشمند شده است. همچنین برنامه بلند مدت برای قطع شدن این شبکهها وجود دارد اما همانطور که میدانیم وزارت ارتباطات تمام تلاش خود را برای جلوگیری از فیلتر شدن کامل این شبکهها به کار گرفته است.»
به گفته وی در حال حاضر تعداد کاربران ایرانی وایبر ۷ میلیون نفر و واتساپ ۶ میلیون نفر است. براساس اعلام این کارشناس، فعالان شبکه تلگرام در سه ماه گذشته و با ایجاد محدودیت در شبکه وایبر از یک میلیون کاربر به سه میلیون کاربر در ایران رسیده است.
اما در همین زمینه مهدی داوری،مدیرعامل پیامرسان ایرانی بیسفون، در گفتوگو با ایران میگوید:« بحث غیرمنطقی مطرح میشود و آن اینکه استفاده مردم از OTTها درآمد اپراتورها را کاهش داده و این درحالی است که اگر مردم از پیامک کمتر استفاده میکنند به جای آن به سمت استفاده از دیتای موبایل خود رفتهاند.» به باور وی اگر در حال حاضر درآمد اپراتورها از بخش پیامک کم شده به جای آن حالا این اپراتورها درآمدی به نام دیتا را دارند که در گذشته اثری از آن نبوده است.
بازار کم رونق OTTهای ایرانی
مرکز تحقیقاتی Strategy Analytics در گزارشی اعلام کرده که به دنبال افزایش رقابت اپراتورهای تلفنهمراه برای عرضه خدمات پیامرسان با شرکتهای عرضهکننده سرویسهای اینترنتی رایگان پیامکی از جملهWhatsApp، Line Messenger وWeChatدرآمد اپراتورهای جهانی از سرویس پیامهای متنی و چند رسانهای تا سال ۲۰۱۷ میلادی ۲۰ درصد کاهش مییابد. در این شرایط بسیاری از اپراتورهای موبایل در دنیا برای جبران ضرر خود در حال همکاری با فعالان بخش OTT هستند تا با کمک تولید محتوا و همچنین تشویق کاربران به استفاده از دیتای موبایل برای کار با این اپها ضررهای خود را جبران کنند.
اما در ایران به دلیل محدودیتهای تحریمی اپراتورهای تلفن همراه کشور امکان برقراری ارتباط با OTTهای خارجی را ندارند. همچنین در این زمینه نیز تعداد اپلیکیشنهای ایرانی بهاندازه انگشتان یک دست نمیرسد.
راسخ، تولیدکننده اپلیکیشن موبایل، عدم تمایل برنامهنویسان ایرانی به تولید OTTهای بومی را به عدم اطمینان کاربران ایران به آنها به خاطر بحث امنیتی و همچنین فراهم نبودن زیرساختهای لازم در این زمینه ارتباط میدهد. به گفته وی OTTهای داخلی فاقد سرعت و امکانات کاربردی هستند و به همین دلیل کاربران ایرانی را نمیتوانند به سمت خود جذب کنند.
اما مهدی داوری، مدیرعامل اپ پیامرسان بیسفون، معتقد است صحبت از عدم اطمینان کاربران ایرانی به پیامرسانان اینترنتی داخلی، جوی است که از خارج کشور به کاربران داده میشود. به باور وی سطح اطمینان و یا خطر پذیری OTTهای داخلی و خارجی در یک سطح است و نمیتوان در این زمینه تفاوتی برای آنها قائل شد.
او در ادامه میافزاید: «نباید انتظار داشت بیسفونی که نزدیک به ۶ ماه فعالیتکرده از نظر کارایی با وایبری که حدود ۴ سال در این حوزه فعالیت داشته برابری کند. با این حال OTTهای داخلی فعلی هم از نظر امکانات و هم به دلیل استفاده از اینترنت داخلی از سرعت بالاتری برای انتقال پیام برخوردار هستند.» براساس اعلام داوری، بیسفون در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۰هزار کاربر دارد که ۷۰درصد آنها در این شبکه فعال هستند.
فعالان حوزه تولید اپلیکیشن در ایران براین باورند که برای رشد اطمینان کاربران ایرانی به استفاده از OTTهای داخلی نیاز به قانونگذاری خاص و حمایت بیشتری از طرف دولت است.
منبع: ایران
چهارشنبه 30 ارديبهشت 1394 ساعت 10:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
برنامه ریزی جدی دشمن برای استفاده از شبکه های اجتماعی موبایلی در انتخابات آینده
برنامه ریزی جدی دشمن برای استفاده از شبکه های اجتماعی موبایلی در انتخابات آینده شواهد و نشانه ها حاکی از آن است که دشمن برنامه جدی برای انتخابات آینده مجلس و پس از آن انتخابات دور دوازدهم ریاست جمهوری دارد به گزارش فرهنگ نیوز کنترل افکار عمومی مهم ترین برنامه ایست که از سوی سرعضویت در شبکههای اجتماعی موبایلی مدیریت زمان را از شما نگیرد
سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۳۱ یک جامعه شناس به افراد توصیه کرد برای استفاده از تلفن همراه خود برنامهریزی کنند و اجازه ندهند عضویت در شبکههای اجتماعی موبایلی مدیریت زمان را از دستشان بگیرد بهرام نوابی فر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاهدانلود Flipagram - نرم افزار موبایل شبکه اجتماعی فلیپاگرام
شما با یک برنامه شبکه اجتماعی برای سیستم عامل اندروید روبرو می باشید که برنامه شماره یک بیش از ۸۰ کشور است این برنامه بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد شما با این برنامه میتوانید افکار خود را در شبکه اجتماعی به اشتراک بزارید و یا ویدئو های جالب بسازید و منتشر کنید شما همچنین میتوانضعف مهارتهای گفتاری و حرکتی؛ تهدید استفاده زیاد از شبکههای اجتماعی موبایلی
دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۰ یک دکترای علوم تربیتی معتقد است استفاده بیش از حد از شبکههای اجتماعی موبایلی مهارتهای گفتاری و حرکتی را از فرد میگیرد الهام کاویانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه با بیان اینکه شبکههای اجتماعی موبایلی یبرگزاری کارگاه نقش شبکه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی در ارتقاء سرمایه اجتماعی
برگزاری کارگاه نقش شبکه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی در ارتقاء سرمایه اجتماعی گرگان - ایرنا - نخستین کارگاه کشوری و آموزشی نقش شبکه سازمان های مردم نهاد محیط زیستی برای ارتقاء سرمایه اجتماعی از روز سه شنبه در گرگان مرکز استان گلستان آغاز بکار کرد به گزارش ایرنا در این دوره کاعجیبترین اتفاق تاریخ لیگ/از دقیقه 87 شبکههای تلویزیونی، رادیویی و موبایل قطع شد و به تراکتوریها گفته بودند
عجیبترین اتفاق تاریخ لیگ از دقیقه 87 شبکههای تلویزیونی رادیویی و موبایل قطع شد و به تراکتوریها گفته بودند قهرمان شدهاید بازیکنان تراکتور با وجود تساوی مقابل نفتتهران به شادی و دور افتخار پرداختند شادی بازیکنان تراکتورسازی و هواداران این تیم به این دلیل بود که به آنها اعلامبلوغ جنسی زودرس اثر شبکههای اجتماعی
دام هایی در فضای مجازی بلوغ جنسی زودرس اثر شبکههای اجتماعی بسیاری از محتواهای ارائهشده در فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی نظیر فیسبوک و اتاقهای گفتوگو بدون در نظر گرفتن اقتضای سنی مخاطب در معرض دید و برداشت و تحلیل وی قرار میگیرد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز بسیدلفینها هم شبکه اجتماعی دارند
حقایقی تازه از دنیای پستانداران آبزی دلفینها هم شبکه اجتماعی دارند دلفینها پستاندارانی هستند که با سطح هوش بالا و با رفتار دوستانه و پرجنبوجوش همیشگی خود از قرنها پیش توانستهاند با انسانها رابطه خوبی برقرار و توجهها را به خود جلب کنند کار تا آنجا پیش رفته که امروزچهره ها در شبکههای اجتماعی (107)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 107 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضا شاهین نیا در روزگاشوخیهای جالب شبکههای اجتماعی (115)
شوخیهای جالب شبکههای اجتماعی 115 هر نوشته ای نویسنده ای دارد هر نویسنده ای حق دارد اسمش را پای مطلبش ببیند نوشته هایی که در این صفحه می خوانید Status های کپی پیست شده ای است که در شبکه های اجتماعی دست به دست چرخیده و صاحبش را گم کرده برتمعاون استاندار بر ضرروت حل آسیب های اجتماعی در مازندران تاکید کرد
معاون استاندار بر ضرروت حل آسیب های اجتماعی در مازندران تاکید کرد ساری - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران بر ضرروت حل مشکلات آسیب های اجتماعی این استان تاکید کرد علیرضا یونسی روز سه شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان از طلاق بیکاری و اعتیاد بهوزارت ارتباطات: پیوست فرهنگی اپراتورهای موبایل تدوین شد
وزارت ارتباطات پیوست فرهنگی اپراتورهای موبایل تدوین شدپیوست فرهنگی پروانه اپراتورهای موبایل باند پهن در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات مخابرات ایران تهیه شد به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نقل از روابط عمومی پژنگرانی وهابیها از فیلم مجیدی ادامه دارد/ تقاضا برای توقف پخش شبکههای یک و دو از نایلست
وهابیت نگرانی وهابیها از فیلم مجیدی ادامه دارد تقاضا برای توقف پخش شبکههای یک و دو از نایلست در حالی که نگرانی سلفیهای وهابی مصر از فیلم مجیدی ادامه دارد یک مسئول سلفی وهابی در مصر از تقاضا برای توقف پخش شبکههای یک و دو از نایلست خبر داد به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوزپیوست فرهنگی پروانه اپراتورهای موبایل باند پهن تدوین شد
پیوست فرهنگی پروانه اپراتورهای موبایل باند پهن تدوین شد پیوست فرهنگی پروانه اپراتورهای موبایل باند پهن در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات مخابرات ایران تهیه و تدوین شد به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران تصویب این پروژه به استناد ماده 2 قانون برنامه پنج سالعضوگیری داعش در شبکه های اجتماعی با استفاده از زنان
اعترافات عضو جداشده داعش عضوگیری داعش در شبکه های اجتماعی با استفاده از زنان یک جوان ۲۵ ساله تاجیک که به تازگی از سوریه برگشته داستان پیوستنش به داعش در سوریه و چگونگی فرارش از آن جا را در حضور صدها نفر از جوانان مقامهای پلیس و روزنامهنگاران بازگو کرده است به گزارش سرویس بیوزارت ارتباطات خبر داد: پیوست فرهنگی اپراتورهای موبایل تدوین شد
وزارت ارتباطات خبر داد پیوست فرهنگی اپراتورهای موبایل تدوین شد تهران - ایرنا - پیوست فرهنگی پروانه اپراتورهای موبایل باند پهن در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات مرکز تحقیقات مخابرات ایران تهیه و تدوین شد به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصویبچهره ها در شبکههای اجتماعی (108)
چهره ها در شبکههای اجتماعی 108 در روزگاری که جامعه مجازی و شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است ستارگان و چهره های هر جامعه ای نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با طرفداران خود و مردم انتخاب کرده اند برترین ها - امیررضا شاهین نیا در روزگا-