واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فعالان سیاسی اختیارات استاندار را محدود نکنند کرمانشاه نیازهای ضروری تری هم دارد روزنامه باختر چاپ کرمانشاه در شماره 2014 سه شنبه بیست و نهم اردیبهشت ماه 94 مطلبی را با عنوان فعالان سیاسی اختیارات استاندار را محدود نکنند کرمانشاه نیازهای ضروری تری هم دارد، منتشر کرده است.
در این یادداشت آمده است: بحث جابجایی معاونت سیاسی استانداری و بیرون رفتن آیت اله آزرمی از مجموعه استانداری کرمانشاه از شایعه به واقعیت نزدیک شده است.
اگر چه هنوز ایشان در سمت خود فعالیت می کند اما گروهی از فعالان سیاسی در نامه ای به استاندار کرمانشاه، جعفر همتی را برای جانشینی معاونت سیاسی استاندار پیشنهاد کرده و بدانگونه که از نامه این گروه بر می آید، برای تحقق پیشنهاد خود نیز اصرار می ورزند.
اگر چه هم مهندس رضایی بابادی استاندار و هم جعفر همتی مشاور استاندار به نامه پیشنهادی فعالان سیاسی پاسخ داده و هر دو انجام درخواست آنان را تقریباً غیرممکن دانسته اند، اما این مکاتبات و نامه نگاری ها، حواشی متعددی را از سوی مقامات اجرایی و شهروندان به همراه داشته است چرا که حرف و حدیث های گوناگونی در این خصوص مطرح شده و می شود که اکثراً منطقی و به نوعی قابل پذیرش است.
1- اگرچه به نظر می رسد تعدادی از این افراد یعنی پیشنهاد دهندگان به استاندار، شناخته شده و از مجموعه تشکل های مختلف هستند و برخی از آنان نیز در پست های مدیریتی قرار دارند، اما همان گونه که از محتوای پاسخ های استاندار و مشاور ایشان برمی آید و خواست مردم هم این گونه بیان می شود، محدود کردن اختیارات استانداری برای انتخاب مدیران زیرمجموعه حرف و نقل هایی را در بین مردم که از گروه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستند به وجود خواهد آورد که نه در شأن مردم استان است و نه در مقام مدیریت کلان استان و نه پیشنهاد دهندگان …
2- چه نیکو خواهد بود که فعالان مذکور هم رزومه و موقعیت کاری و شغلی خود و فعالیت های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خویش را برای شهروندان رسانه ای کنند تا مردم از شناخت بیشتری نسبت به آنان برخوردار شده و در مواقعی که پیشنهادهای سازنده و اصلاحی را عنوان می کنند مردم با اعتماد و اطمینان بیشتری نظرخواهی آنان را بپذیرند.
3- حال که این گروه که بخش کوچکی از فعالان سیاسی ـ اجتماعی کرمانشاه را تشکیل می دهند به زعم خودشان که امیدواریم واقعیت هم داشته باشد، از راه دلسوزی وارد مسایل اجتماعی و مدیریت استان شده اند، کاش به جای نگارش این نامه پیشنهادی، نگاهی اجمالی به مسایل دیگری که استان با آن درگیر است می کردند که تصمیم گیری و به انجام رساندن آنها از انتخاب و یا پیشنهاد انتصاب معاونت سیاسی استانداری بسیار آسان تر و ضروری تر می باشد که از این سیاق در استان چالش های متعددی داریم که یا از دیدگاه این فعالان به دور مانده و یا ضرورت آنها را مورد توجه قرار نداده اند.
4- اختلاف تقریباً هم سنگ اعضای شورای شهر کرمانشاه در انتخاب شهردار جدید، پس از استعفای دکتر پیمان قربانی از جمله مسایل بزرگی است که مرکز استان، یعنی کلانشهر کرمانشاه از آن رنج می برد و هنوز گزینه ی مناسبی برای این سمت با اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای شهر صورت نگرفته است.
یقیناً این مسأله از انتخاب معاون سیاسی استانداری ضروری تر است، چرا که نبود شهردار ـ فردی مقتدر و با اختیار قانونی فعالیت های روزمره شهری را به گونه ای تحت الشعاع قرار داده و شهر را در رکود فرو برده است.
اگرچه شهرداری به عنوان نمونه ای کوچک از مسایل بزرگتری مطرح شده، اما نقطه آغازی است برای فعالان سیاسی و اجتماعی مختلف والبته به هر گروه و جمعیتی که می خواهند برای دیار خود دل بسوزانند.
تأکید ما این است که باید بدانیم انتخاب معاونان و مجموعه های استانداری با شخص استاندار است و سعی نکنیم با نامه نگاری و اصرار و تأکید برانجام پیشنهاد ها، فرصت مناسب تصمیم گیری را از استاندار سلب کنیم.
اجازه بدهیم ایشان با مطالعه دقیق و بدون حاشیه هرچه زودتر مجموعه خود را مدیریت نمایند.
8066
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]