تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815581440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لاغری با قرص الکترونیکی!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
لاغری با قرص الکترونیکی!




محققان آمریکایی موفق به ابداع یک قرص الکترونیکی شده اند که با فریب دادن مغز به پر بودن معده به لاغری کمک می کند.





خبرگزاری ایرنا: محققان آمریکایی موفق به ابداع یک قرص الکترونیکی شده اند که با فریب دادن مغز به پر بودن معده به لاغری کمک می کند.

عملکرد این قرص الکترونیکی به این صورت است که مغز را فریب می دهد تا تصور کند که معده پر از غذا است.این قرص الکترونیکی ظاهری شبیه قرص های معمولی دارد و به راحتی می توان با آب قورت داد.

این قرص تجربی مانند پیس میکر معده، اشتها را سرکوب می کند.

پیس میکر معده، ایمپلنتی است که از طریق جراحی در معده قرار داده می شود و به عصب واگ متصل می شود.

عصب واگ طولانی ترین عصب مغزی و دهمین زوج اعصاب مغزی از ۱۲ جفت عصب مغز است که در بلعیدن غذا، صحبت کردن، فعالیت های پاراسمپاتیک و هاضمه نقش دارد.

عصب واگ کار هدایت سیگنال ها از معده به هیپوتالاموس را بر عهده دارد؛ هیپوتالاموس منطقه ای از مغز است که مسئول تنظیم اشتها است.

پیس میکر (ضربان ساز) دارای حسگری است که ورود غذا به معده را تشخیص می دهد و سپس پالس های الکتریکی ضعیفی را به عصب واگ ارسال می کند که مغز را فریب دهد به گونه ای که تصور کند معده دیگر جایی برای غذا خوردن ندارد.

پیس میکرهای معده حدود 10 هزار یورو قیمت دارند و معمولا برای بیمارانی به کار برده می شود که به رژیم غذایی پاسخ نمی دهند و یا برای جراحی بای پاس معده مناسب نیستند.

با وجود اینکه قیمت این قرص هنوز اعلام نشده است اما احتمالا بسیار ارزان تر از یک پیس میکر است.

زمانی که این قرص حاوی فناوری پیشرفته قورت داده می شود، می توان آن را با استفاده از یک اپلیکیشن خاص تلفن همراه کنترل کرد.

این قرص چند دقیقه بعد از قورت داده شدن به معده می رسد و شبکه ای از تورهای نازک در معده ایجاد می کند.این شبکه توری از ورود قرص از معده به روده جلوگیری می کند.

سپس با قرار دادن یک برچسب مغناطیسی قدرتمند بر روی پوست در بالای محلی که عصب واگ در شکم قرار دارد، قرص به محل قرار گرفتن عصب واگ هدایت می شود.

این قرص با احساس انقباض های ماهیچه ای که بیانگر ورود غذا به معده است، شروع به ارسال سیگنال هایی از طریق این عصب به مغز می کند تا اشتها را سرکوب کند.

این قرص به گونه ای طراحی شده است که پس از سه تا چهار هفته از بین می رود.اسیدهای قوی موجود در معده نیز پوسته قرص و شبکه توری نازک تولید شده را حل و از بدن دفع می کند.آزمایش های بالینی این قرص از سال آینده آغاز می شود.






تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن