واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خواهان تخصیص بودجه بیشتر شد اصفهان- ایرنا- رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان خواهان تخصیص بودجه بیشتر به این شهرک شد و گفت: این مجموعه با تاثیرگذاری بالا که در حوزه علم و فناوری کشور دارد مغفول مانده و بودجه آن قابل مقایسه با بسیاری از مراکز تحقیقاتی و پژوهشی کشور نیست.
به گزارش ایرنا، دکتر مهدی کشمیری روز سه شنبه در جلسه ای با حضور دکتر محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: بودجه این شهرک کمتر از یک درصد دانشگاه پیام نور (12 هزار میلیارد ریال) است.
وی اعتبار هزینه ای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال گذشته را حدود 105 میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: مجموعه اعتبارات این شهرک از ابتدای تاسیس آن تاکنون کمتر از یکهزار میلیارد ریال بوده است.
کشمیری بودجه پارک های علم و فناوری کشور را معادل یک درصد بودجه وزارت علوم خواند و اظهار کرد: این در حالی است که حوزه فناوری، برگ برنده وزارت علوم است و باید توجه و تخصیص اعتبارات بیشتری به این بخش صورت گیرد.
وی با بیان اینکه حدود 700 میلیارد تومان سرمایه در شهرک ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: ما چهارمین مجموعه اقتصادی استان اصفهان هستیم و باید متناسب با این ظرفیت به آن توجه شود.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مهمترین خواسته های این شهرک از وزیر علوم را ارتقا جایگاه فناوری در وزارتخانه متبوع، نگاه به شهرک بعنوان نگین ویژه وزارت علوم، محول کردن ماموریت های ویژه به این قطب نواوری ایجاد شده در اصفهان و جلب حمایت سایر وزارتخانه ها در توسعه فعالیت های شهرک عنوان کرد.
کشمیری همچنین خواهان حل مشکل اعتبارات شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شد و تاکید کرد: توسعه ما در گروی حل این مشکلات است چراکه هزینه ها در آینده بدلیل افزایش شرکت ها و حمایت های ما، بیشتر خواهد شد.
به گفته وی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ظرفیت این را دارد که تا پایان برنامه ششم توسعه پذیرای دو هزار شرکت دانش بنیان باشد.
کشمیری تخصیص صد درصدی اعتبارات سرمایه ای و تامین منابع ارزی و ریالی برای بازسازی و توسعه زیرساخت های آزمایشگاهی و خدمات فنی و تخصصی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را خواستار شد.
وی با بیان اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای 16 مرکز رشد اقماری یا وابسته و دو پارک علم و فناوری شیخ بهایی و ابوریحان است، خاطر نشان کرد: تاکنون 17 شرکت دانش بنیان در نخستین مرکز رشد هنر کشور که در اصفهان مستقر است پذیرفته شده اند.
وی نرخ موفقیت شرکت های دانش بنیان مستقر در این شهرک را 85 درصد اعلام و اظهار کرد: انتقال فناوری و تجاری سازی محصولات دانش بنیان به معنای واقعی در این مجموعه اتفاق می افتد.
کشمیری زمینه فعالیت شرکت های دانش بنیان را در موضوعات مختلف دانست و افزود: بیشتر شرکت ها شامل 23 درصد در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات فعال است.
وی با اشاره به اشتغال بیش از پنج هزار و 500 نفر در حدود 380 شرکت دانش بنیان مستقر در این شهرک گفت: 90 درصد آنها دانش آموختگان دانشگاهی و 45 درصد از بانوان هستند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هزینه ایجاد هر فرصت شغلی در این شرکت ها را حدود 400 میلیون ریال اعلام و اضافه کرد: هر کارآفرینی که از این شهرک بیرون آمده برای 10 تا 15 نفر اشتغال ایجاد کرده است.
وی با اشاره به اضافه شدن حدود چهار و نیم میلیون دانش آموخته دانشگاهی به کشور در برنامه ششم توسعه تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان مامن خوبی برای اشتغال آنهاست که دولت باید از این ظرفیت بخوبی استفاده کند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به فروش 45 فناوری به مبلغ 182 میلیارد ریال با حجم سرمایه گذاری 462 میلیارد ریال در این شهرک اظهار کرد: تاکنون بخش خصوصی حدود دو هزار میلیارد ریال در این مجموعه سرمایه گذاری کرده است.
کشمیری با اشاره به فعالیت مرکز منطقه ای توسعه مراکز رشد و پارک های علم و فناوری وابسته به یونسکو (IRIS ) از پنج سال گذشته در این شهرک گفت: این مرکز فعالیت های خوبی در زمینه اموزش و ظرفیت سازی در منطقه داشته است.
وی در مجموع مهمترین دستاوردهای این شهرک را فرهنگسازی موثر در کارآفرینی فناورانه، ایجاد محیط جذاب علمی و اقتصادی، ایجاد شهرک با استانداردهای بین المللی و ایجاد پایگاه علمی گردشگری جدید در کلانشهر اصفهان اعلام کرد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز سه شنبه برای بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و دستاوردهای شرکت های دانش بنیان مستقر در آن به اصفهان سفر کرده است.
وی همچنین کلنگ احداث برج فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را به زمین زد.
محمد فرهادی پس از بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان جهت شرکت در جلسه هیات رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان به این دانشگاه رفت.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان اولین سازمان موسس مراکز رشد و پارک های علم و فناوری در کشور فعالیت اجرایی خود را از سال 1380 بطور جدی با هدف حمایت و هدایت شرکت ها و موسسات دانش بنیان آغاز کرد تا در سطحی کلان تر به ایجاد همکاری و نزدیکی بیشتر جامعه علمی و صنعتی و رونق اقتصادی بپردازد.
پ/3011/ 6508
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]