واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۶:۵ب.ظ)
رياست سازمان بازرسي کل کشور: قواي قضايي و اجرايي با تشکيل سازمان جديد براي مبارزه با فساد مخالفند موج - رئيس سازمان بازرسي کل کشور گفت:تعدادي از نمايندگان مجلس طرح تشکيل ستاد مبارزه با فساد را پي گيري ميکنند و پيش ميبرند درحاليکه قوه قضائيه و قوه مجريه با اين طرح مخالف هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، ناصر سراج گفت: اميدوارم با همه مسوولان دستبهدست هم دهيم و با فساد مبارزه کنيم تا موجبات شادي مقام معظم رهبري را فراهم آوريم. وي با اشاره به پيگيري طرح تشکيل ستاد مبارزه با فساد در مجلس اظهار داشت: تعدادي از نمايندگان مجلس اين طرح را پيگيري ميکنند و پيش ميبرند درحاليکه قوه قضاييه و قوه مجريه با اين طرح مخالف هستند. بر پايه اين طرح، سازمان مبارزه با فساد در 31 استان شعبه و مدير خواهد داشت و طبيعتاً هر مديري تعدادي معاون نياز دارد و تعدادي قاضي خواهيم داشت که به تعداد زيادي نيروي انساني نياز است. طراحان اين طرح پيشبيني کردهاند که 50 درصد درآمد اين سازمان بهعنوان بودجه خود اين سازمان منظور شود درحاليکه اين پرسش پيش ميآيد که در 2، 3 سال ابتدايي تشکيل اين سازمان که درآمدي وجود ندارد، چگونه بودجه اين سازمان بايد فراهم شود.
رييس سازمان بازرسي کل کشور با بيان اين که در صورت تصويب اين طرح، شوراي نگهبان به علت بار مالي آن را تاييد نخواهد کرد، افزود:ايجاد ساختار جديد مشکلات زيادي به وجود ميآورد و با توجه به اين که نيروهايي که قرار است در آن سازمان مشغول به کار شوند، همان نيروهاي فعلي هستند، پس چه دليلي دارد که ساختار جديدي ايجاد کنيم. نهادگرايي و ايجاد ساختار جديد پرهزينه، کمفايده و اغلب داراي جنبه تبليغي است و در مقابل، کارکردگرايي، نقاط ضعف و قوت دستگاههاي موجود را بررسي و برطرف مي کند و رويکرد اصلاحي دارد که کمهزينه و پرفايده است.
بنا بر اعلام سازمان بازرسي کل کشور، سراج در ادامه با اشاره به تصويب قانون ارتقاي سلامت اداري در مجلس شوراي اسلامي، گفت: انشا ا... با تاييد شوراي نگهبان اين قانون ابلاغ ميشود و با توجه پايان مدت آزمايشي اين قانون، آقاي نوبخت به دنبال اين است که اين قانون را در برنامه ششم توسعه بگنجاند.
وي با بيان اين که هيچ کشوري عاري از فساد نيست و تنها مراتب آن در کشورها متفاوت است، تصريح کرد:از رييس نهاد نظارتي (آمبودزمان) کشور دانمارک که پاکترين کشور جهان از نظر فساد است علت موفقيتشان را پرسيدم که وي گفت: مسوولان اين کشور با انجام فرهنگسازي، زشتي ارتکاب فساد را براي مردم نمايان کردند و به همين دليل آمار فساد در اين کشور پايين آمد. ارتباطات بينالمللي خود را بهمنظور استفاده از تجارب کشورهاي مختلف افزايش دادهايم. در کشور چين بدون در نظر گرفتن جايگاه و شغل افراد فاسد با آنها برخورد ميکند و برخورد با دولتمردان لخت را در دستور کار جدي خود قرار دادند که دولتمردان لخت افرادي هستند که خانواده آنها در خارج از کشور خود سکونت دارند و خودشان نيز تابعيت مضاعف دارند تا پس از ارتکاب فساد به خارج از کشورشان فرار کنند.
سراج با بيان اين که غرب در مبارزه با پولشويي زياد شعار ميدهد اما تاکنون به اين شعارها عمل نکردند، تأکيد کرد: ما هيچ اميدي به غرب و کشورهاي بزرگ نداريم و بايد خودمان در اين زمينه اقداماتي انجام دهيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]