واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ستاری: استادان عضو باشگاه مرجعیت علمی تسهیلات حمایتی می گیرند تهران- ایرنا- معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: برای استادان سرآمددانشگاهها و مراکز علمی در راستای اجرای مرجعیت علمی کشور، تسهیلات ویژه ای برای توسعه کیفیت مقالات پژوهشی در نظر گرفته شده که از طریق باشگاه مرجعیت علمی به آنها ارائه می شود.
دکتر سورنا ستاری شب گذشته در حاشیه برگزاری نخستین نشست هم اندیشی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با سرآمدان علمی کشور در هتل لاله در گفت و گو با ایرنا افزود: حمایت این معاونت در احیای مرجعیت علمی کشور در راستای حمایت های مرز دانش است.
وی با بیان اینکه این نشست با هدف حفظ و احیای جایگاه مرجعیت علمی کشور برگزار شد، افزود: با اجرای این برنامه درنظر داریم باشگاهی از برترین اندیشمندان و برجستگان علمی کشور ایجاد شود ودر راستای آن تسهیلاتی در جهت توسعه کیفیت مقالات بر اساس مقالات چاپ شده در نشریات معتبر دنیا به استادان ارایه می شود.
ستاری با اشاره به اینکه اولویت این هم اندیشی برتمرکز و حمایت از محققین جوان زیر 40 سال است افزود: شناسایی استادان برجسته و سرآمد در راستای اجرای برنامه مرجعیت علمی کشور انجام می شود.
وی با بیان اینکه تاکنون برنامه ای برای استادان سرآمد نداشته ایم و این اقدام ، گام مهمی دراین زمینه است، یادآورشد: این راهبردی ویژه و شروعی برای ایجاد انسجام در خدمات استادان سرآمد کشور است و در مراحل بعدی می توان از خدمات آنها در بنیاد ملی نخبگان نیز استفاده کرد.
ستاری بیان کرد: تمام هدف برنامه ها در حوزه مرجعیت علمی بر روی بالابردن کیفیت مقالات و تولیدات علمی متمرکز است زیرا متاسفانه دراین بخش از نظر کیفی ضعف های بسیاری داریم.
وی در عین حال خبر داد: برنامه های این باشگاه تنها برای استادان ایرانی فعال درکشور دیده شده است و برای استادان ایرانی مقیم خارج از کشور به صورت خاص برنامه ای بین المللی در نظر گرفته شده که در آینده اجرا خواهد شد.
ستاری ابراز امیدواری کرد حرکت آغاز شده در حمایت و تعامل با سرآمدان علمی کشور، به رخدادهای مثبتی چون ارتقای سطح علمی کشور و استفاده از ظرفیت های ناشناخته علمی منجر شود.
درنخستین نشست هم اندیشی معاون علمی وفناوری رییس جمهوری که شب گذشته با حضور حدود 40 نفر از سرآمدان علمی کشور در هتل لاله برگزار شد در زمینه پایه ریزی برنامه ها برای دستیابی به مرجعیت علمی بین المللی بحث و بررسی شد.
دکترعلی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری در این زمینه گفت: براساس سیاست های کلی ابلاغی علم و فناوری مقام معظم رهبری درسال گذشته در مورد به کارگیری از همه ظرفیت ها برای مرجعیت علمی کشور در سطح جهان ،خوشبختانه معاونت علمی ریاست جمهوری گسترش مرزهای دانش را در کنار تولید علم و از طرف دیگر شرکت های دانش بنیان را به عنوان هدف در نظر گرفته است.
وطنی گفت: اکنون۱۳ ستاد توسعه فناوری های راهبردی فعال است که در کنار شناسایی و رفع نیازهای کلان ملی از جمله در نانوفناوری، زیست فناوری و گیاهان دارویی به گسترش مرزهای دانش نیز اقدام کرده اند.
وی با بیان اینکه در مجموعه ستاد ها، دستاوردهای بسیار مهمی کسب شده است ولی همه ظرفیت های ملی نیست، گفت: هدف از برگزاری نشست شناسایی محققان بر تر کشور و حمایت از آنها ، همانند شناسایی و حمایت از استعدادهای بر تر و دانشجویان نخبه کشوراست.
وطنی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ نفر واجد شرایط که از محققان بر تر کشور هستند انتخاب شده اند و به محض اینکه این آیین نامه حمایتی نهایی و به تصویب معاونت علمی رئیس جمهور رسید، عملیات اجرایی آن شروع خواهد شد، اما حمایت های در نظر گرفته شده به همین تعداد محدود نمی شود بلکه اگر افراد دیگری که امتیازهای آیین نامه را کسب کنند، از امتیازهای آن بهره مند خواهد شد.
علمی (3) **9340**1599
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]