واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برترین های سومین ایده بازار دانشگاه امیرکبیر معرفی شدند تهران-ایرنا-سه اختراع برتر سومین ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور صنعتگران، دانشگاهیان و سرمایه گذاران انتخاب و معرفی شدند.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، داوری هشت اختراع راه یافته به مرحله نهایی سومین ایده بازار دانشگاه امیرکبیر شامگاه دوشنبه برگزار شد.
در این رویداد، هشت اختراع آیفون تصویری هوشمند، نگاشت فعالیت های مغزی با رزولوشن و کنتراست بالا با استفاده از MRI ، پنجره خورشیدی با خاصیت تولید هوای گرم و تصفیه و ذخیره سازی آن هوا، پرنده بدون سرنشین عمود پرواز، دستگاه دیالیز قابل حمل، پک های پلیمری نگهدارنده سرما و گرما، دستگاه فیزیوتراپی و همزن برقی در حضور داوران معرفی و ارائه شد.
براساس رای هیات داوران، هیچ طرحی در این دوره از ایده بازار موفق به کسب رتبه اول نشد و طرح نگاشت فعالیت های مغزی با رزولوشن و کنتراست بالا با استفاده از MRI اختراع عباس نصیرائی مقدم دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه دوم را به دست آورد و مبلغ پنج میلیون تومان جایزه نقدی دریافت کرد.
حسین گودرزی دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ارائه طرح پرنده بدون سرنشین عمودپرواز (مدل غیر چرخان) و محسن ارژنگ با ارائه طرح همزن برقی مشترکا موفق به کسب رتبه سوم ایده بازار دانشگاه امیرکبیر شدند و هریک، مبلغ سه میلیون تومان جایزه نقدی دریافت کردند.
مدیرکل انجمن های علمی و امور المپیادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: سه طرح برتر ایده بازار در صورت تمایل می توانند برای فروش در تابلوی فرابورس قرار گیرند البته طرح همزن برقی قبلا برای قرار گرفتن در فرابورس اقدام کرده است.
دکتر مالک نادری افزود: در سومین ایده بازار شاهد ارسال 67 اختراع به دبیرخانه بودیم که از میان آنها هشت اختراع برگزیده و به مسابقه گذاشته شدند.
وی توضیح داد: در رقابت های نهایی سومین ایده بازار، صاحبان هشت اختراع برگزیده در مدت 18 دقیقه به معرفی طرح و پاسخگویی به سوالات حاضران و هیات داوران پرداختند و نهایتا سه طرح برتر انتخاب شدند.
نادری در تشریح شرایط انتخاب طرح های برگزیده در سومین ایده بازار دانشگاه امیرکبیر گفت: براساس شرایط تعیین شده، طرح هایی می توانستند در ایده بازار شرکت کنند که از چهار شرط برخوردار باشند به این ترتیب که اختراع باید حتما از سوی مراجع ذیربط به ثبت قطعی رسیده باشد، کسب و کار دانش بنیان ایجاد کند، در مدت دو سال قادر به بازگرداندن سرمایه اولیه باشد و در سال سوم، حداقل دو میلیارد تومان گردش مالی با حاشیه مالی مناسب ایجاد کند.
وی با بیان اینکه نگاه ایده بازار به بخش خصوصی و پرهیز از دولتی سازی آن است، خاطرنشان کرد: دو شرط آخر به این دلیل گذاشته شد که بخش خصوصی علاقمند به مشارکت در پروژه هایی است که در کوتاه مدت بتواند علاوه بر بازگشت سرمایه، گردش مالی بالایی ایجاد کند.
مدیرکل انجمن های علمی و امور المپیادهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر هدف اصلی از برگزاری ایده بازار را نزدیک کردن فضای ارائه ایده با فضای بازار و افزایش تعامل موثر میان مخترعان و صاحبان ایده با سرمایه گذاران و صاحبان صنایع عنوان کرد.
علمی**1055**1440
29/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]