تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هنگامى كه مؤمن بر صراط مى‏گذرد، و مى‏گويد: بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم. ناگاه زبان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871004471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارتقای بهره وری در آموزش و پرورش به توسعه اقتصادی و اجتماعی کمک می کند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دبیر علمی همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش: ارتقای بهره وری در آموزش و پرورش به توسعه اقتصادی و اجتماعی کمک می کند خبرگزاری پانا: دبیر علمی همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش از دریافت بیش از 320 مقاله توسط دبیرخانه همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش خبر داد.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ساعت 10:25

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا، عبدالرسول احمدی در همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش با اشاره به دریافت بیش از 320 مقاله توسط دبیرخانه همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش، اظهار داشت: از این تعداد 40 مقاله برتر انتخاب شد و 20 مقاله نیز به صورت سخنرانی و پوستر ارائه خواهد شد.
دبیر علمی همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش بیان کرد: استارت شروع و برگزاری این همایش از بهمن ماه سال گذشته زده شد و باتشکیل 2 کمیته علمی و اجرایی مسیر ادامه یافت.
معاون پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش فارس عنوان کرد: امروزه بهره وری یکی از کلیدی ترین مفاهیم مدیریتی است که از جایگاه و نقش والایی در جوامع علمی و پژوهشی برخوردار است.
وی گفت: با توجه به به محدودتر شدن منابع مختلف، ضرورت توجه به اصل بهره وری به منظور استفاده بهینه روز به روز در جوامع مختلف بیشتر احساس می شود و کشورها تمام سعی خود را برای بکارگیری این مقوله مهم و حیاتی در تمام سطوح به کار می گیرندتا با استفاده بهینه از اصل بهره وری ، آینده را ترسیم کنند.
احمدی افزود: در جهان پیشرفته امروز بهره وری تقریبا مترادف با پیشرفت است ، زیرا با بهره وری صحیح از منابع و امکانات موجود می توان از هدر رفتن منابع در عرصه های مختلف جلوگیری کرد.
وی به نقش بهره وری در کاهش استفاده از منابع و دیگر دستاوردهای آن اشاره کرد و گفت: بهره وری یک ضرورت برای ارتقای استاندارد زندگی یک ملت است زیرا با افزایش بهره وری ، رشد اقتصادی بیشتری حاصل و توسعه اجتماعی در کشور تسریع می شود.
دبیر علمی همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش، منابع انسانی را یکی از مهمترین مولفه ها در امر بهره وری دانست و ابراز داشت: در همین راستا کشوری که منابع انسانی مولد و پویا در اختیار دارد هموراه در عرصه ههای مختلف پیشگام است.
وی تاکید کرد: آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهمترین نهادهای تاثیرگذار در جامعه می تواند بیشترین تاثیرگذاری را در مدیریت بهره وری داشته باشد. این مقام مسئول عنوان کرد: مدتهاست زنگ ضرورت توجه به امر بهره وری در فارس به صدا درآمده است و باید به این مهم توجه جدی شود.
احمدی افزود: بدون تردید ارتقای بهره وری در آموزش و پرورش به توسعه اقتصادی و اجتماعی کمک می کند و از طریق تربیت نیروی انسانی کارآمد نیز موجب اعتلای کشور می شود.
وی ادامه داد: همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش که برای نخستین بار در سطح ملی در شیرار در حال برگزاری است می تواند نقشی سازنده و تعیین کننده داشته باشد.
دبیر علمی همایش بهره وری و توسعه فرهنگ آن در آموزش و پرورش در پایان اعلام کرد: این همایش چراغ راه و نقطه آغازی در آموزش و پرورش است که با به کارگیری خروجی آن می توان مسیری را ترسیم کرد که دیگران با تحقیق و پژوهش در این مسیر گام های ارزنده ای به سوی رشد و تعالی کشور بردارند.  













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن