واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده ولی فقیه در قزوین:
پرداخت زکات تکمیلکننده عبادات دیگر است
نماینده ولی فقیه در استان قزوین پرداخت زکات را تکمیلکننده عبادات دیگر معرفی کرد و گفت: در انجام عبادات، پرداخت زکات تکمیلکننده عبادات دیگر است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان البرز استان قزوین، حجتالاسلام عبدالکریم عابدینی صبح امروز در نشست تخصصی زکات شهرستان البرز اظهار کرد: پرداخت زکات موضوعی مربوط به دوره حاضر یا دوره اسلامی نیست بلکه در دوره انبیاء و ملل گذشته هم وجود داشته است. وی افزود: کسی که زکات مال خود را پرداخت میکند باید به خاطر این توفیق الهی و دینی که شامل حال او شده خدا را شکر کند. امام جمعه قزوین رعایت تقوا در زندگی را موجب نزول برکات و نعمتهای الهی عنوان کرد و با اشاره به آیه 96 اعراف بیان کرد: اگر مردم ایمان داشته باشند و تقوای الهی را رعایت کنند، خداوند برکات زمین و آسمان را به روی آنها میگشاید، محصولات با برکت شود و آسمان باران خود را نازل میکند.
عابدینی ادامه داد: در توصیف و تحلیل برخی اتفاقات آب و هواییT اکثر افراد تغییرات زیستمحیطی را عامل این اتفاقات بیان میکنند اما باید توجه کنیم که عدم رعایت تقوا هم در بدبختیهای انسان نقش دارد. این مسئول پرداخت زکات را تکمیلکننده عبادات دیگر معرفی کرد و گفت: در انجام عبادات، پرداخت زکات تکمیلکننده عبادات دیگر است و بدون پرداخت آن اعمالی مثل حج و نماز باطل میشود. امام جمعه قزوین با بیان اینکه بین رزق و مال تفاوت وجود دارد، عنوان کرد: در امور مالی دو بحث رزق و مال وجود دارد که با هم دارای تفاوت هستند و برخی خیال میکنند که هرچه مال داشته باشند، موفقتر هستند اما در واقعیت متوجه میشویم که برخی از این داراییها برای صاحبان خود نگرانی و پریشانی به همراه میآورد. عابدینی اضافه کرد: رزق آن است که از راه حلال به دست آمده باشد و این رزق صرف امورات زندگی و خوشیهای حلال زندگی انسان شود اما در برخورداری از مال ممکن است انسان صاحب ثروتهای انبوهی شود و همراه با آن دچار بدبختی هم شود.
این مسئول تصریح کرد: انسان مؤمن با پرداخت زکات دارایی خود، مال و ثروت خود را به رزق تبدیل کرده و عبادات خود را با آن تکمیل میکند. نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه زندگی دنیایی انسان پایدار نیست، تصریح کرد: امروز شاهد هستیم که چه انسانهایی پرداختکننده زکات و چه انسانهایی که زکات مال خود را نمیدادند هر دو گروه اسیر خاک شدهاند اما گروه نخست در پیشگاه خداوند متعال تکلیف خود را انجام دادهاند و باید توجه کنیم که تا فرصت داریم برای جان و مال خود و صرف آن در راه انجام تکالیف عبادی خود تصمیمگیری کنیم. عابدینی با ذکر حدیثی از امام باقر (ع) خاطرنشان کرد: مطابق حدیثی از امام باقر (ع) اسلام بر پنج ستون نماز، زکات، روزه، حج و ولایت استوار است که مهمتر از همه اینها ولایت است به طوری که اگر کسی همه شبها و روزهای خود را به عبادت بگذراند و تمام داراییهای خود را در را خدا بدهد، اما نداند امام، ولی و رهبرش کیست عبادات و بخششهای این فرد در نزد خداوند ذرهای ثواب ندارد و این فرد اهل ایمان به حساب نمیآید. این مسئول عنوان کرد: زکات چون جزو عبادات محسوب میشود باید پرداختکنندگان زکات فقط به نیت انجام تکلیف و رضای خداوند این کار را انجام دهند و این عبادت خود را به خاطر تشویقها یا اینکه اتفاقی در شهر یا پروژهای رخ دهد، ضایع نکنند. انتهای پیام/2667/ط30
94/02/29 - 10:18
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]