واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نخستین دور گفت وگوهای وزیران دفاع ایران و عراق برگزار شد
پس از انجام مراسم استقبال رسمی از سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران توسط خالد العبیدی وزیر دفاع عراق، نخستین دور مذاکرات وزیران دفاع دو کشور در بغداد برگزار شد.
کد خبر: ۵۰۱۳۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۰ - 18 May 2015
پس از انجام مراسم استقبال رسمی از سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران توسط خالد العبیدی وزیر دفاع عراق، نخستین دور مذاکرات وزیران دفاع دو کشور در بغداد برگزار شد.
به گزارش «تابناک»، سردار دهقان در این دور از مذاکرات، با ابراز خرسندی از سفر به عراق، گفت: روابط دو کشور تاریخی و بسیار ریشه دار است و این پیشینه همبستگی دو ملت را نشان می دهد.
وی به سفر موفقیت آمیز رییس جمهوری عراق به تهران در هفته گذشته و دیدار ایشان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رییس جمهوری کشورمان اشاره کرد و افزود: ما امروز اینجا هستیم تا اراده خود را برای تحقق توافقات صورت گرفته و گسترش همکاری های فی مابین نشان دهیم و با هم افزایی و تقویت مقاومت فعالانه، چالش ها و بحران های امنیتی را بر طرف سازیم.
وزیر دفاع ایران با بیان اینکه دولت جمهوری اسلامی ایران علاقمند و مصمم به توسعه روابط و همکاری با دولت عراق در ابعاد مختلف بویژه دفاعی و امنیتی است ، گفت که شرایط منطقه از جمله بحران ها و ناامنی در محیط امنیتی مشترک ایران و عراق، ضرورت همکاری های نزدیک دفاعی میان دو کشور را اجتناب ناپذیر کرده است.
دهقان از همکاری های دفاعی و امنیتی ایران و عراق و مبارزه مشترک علیه تروریسم به عنوان عاملی ثبات ساز و امنیت آفرین در منطقه یاد کرد و گفت: ایران با تمام توان در کنار دولت و ملت عراق ایستاده و بدون هیچ گونه چشمداشتی درخواست برادران عراقی خود برای مقابله با تروریسم را اجابت کرده است.
وزیر دفاع ایران اظهار امیدواری کرد که در این سفر علاوه بر تقویت مناسبات دفاعی امنیتی دو کشور، بتوانیم گام های محکم تری برای انهدام کامل شبکه مخوف و جنایتکار تروریستی - تکفیری - صهیونیستی، به عنوان مهمترین عامل ناامنی در منطقه، برداریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]