تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چیزى را بر زبان نیاورید که از ارزش شما بکاهد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799049672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فسیل شناس موزه کاردیف ولز:علم زمین شناسی در ایران رشد قابل توجهی داشته است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فسیل شناس موزه کاردیف ولز:علم زمین شناسی در ایران رشد قابل توجهی داشته است مشهد-ایرنا- فسیل شناس و پژوهشگر برجسته موزه ملی کاردیف ولز بریتانیا گفت: علم زمین شناسی در ایران طی 17 سال گذشته از نظر کمی و کیفی رشد قابل توجهی داشته است.


پروفسور لئویید پوپوف روز دوشنبه در همایش سراسری انجمن زمین شناسی ایران در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: مطالعات بسیاری در زمینه علم زمین شناسی در ایران انجام شده که توسعه کیفی مطلوب این علم آینده بسیار خوبی برای زمین شناسی و دیرینه شناسی در این کشور نوید می دهد.
وی ادامه داد: حدود 17 سال قبل تنها یک یا دو مورد مقالات علمی در زمینه علم زمین شناسی از محققان ایرانی در محافل و همایشهای بین المللی مطرح می شد ولی هم اکنون سالانه تعداد زیادی مقالات تاثیر گذار توسط متخصصان ایرانی ارایه می گردد و این نشان دهنده پیشرفتهای قابل ملاحظه در علم زمین شناسی است.
پروفسور لئویید پوپوف اظهار داشت: ایران از خواستگاه و قطبهای اصلی زمین شناسی جهان است و ریشه بسیاری از فسیلها و سنگواره های پیدا شده در سایر نقاط جهان به این کشور برمی گردد و لذا پژوهشهای علمی دیرینه شناسی در این کشور از منظر متخصصان و صاحبنظران دیگر کشور ها بسیار مهم است.
پروفسور پوپوف اظهار داشت: برگزاری همایشهای دیرینه شناسی از فرصتهای بسیار خوب برای بررسی آخرین یافته ها و بحث و تبادل نظر بین متخصصان و صاحبنظران این بخش است و باید از این فرصت بهره لازم را گرفت.
این استاد دانشگاه کاردیف با اشاره به اینکه نخستین سنگواره ها و فسیلهای شناسایی شده در جهان به 440 تا 485 میلیون سال قبل بر می گردد، گفت: در آن زمان زمین شرایط ناپایداری داشت و چند بار عصر یخ بندان و غیر یخبندان به وجود آمد و در این مدت تعداد زیادی از موجودات کره زمین منقرض شدند.
دبیر انجمن دیرینه شناسی ایران نیز گفت: دانشگاه فردوسی مشهد یکی از پیشگامان علم زمین شناسی کشور و پایه گذار انجمن دیرینه شناسی و دو انجمن دیگر مرتبط با علم زمین شناسی است.
دکتر علیرضا عاشوری گفت: نهمین انجمن دیرینه شناسی ایران با شرکت اساتید و پیشکسوتان برجسته و دانشجویان و صاحبنظران علم زمین شناسی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور به مدت یک روز در مشهد برگزار شد.
وی گفت: از مجموع 75 مقاله ارسالی به دبیرخانه همایش ، 50 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که از این تعداد 35 مقاله به صورت سخنرانی و 15 مقاله نیز به صورت پوستر در همایش ارایه شد.
وی مهمترین محورهای این مقالات را ریز دیرینه شناسی، دیرینه شناسی بی مهرگان، دیرینه شناسی مهره داران، دیرینه شناسی گیاهی، دیرینه شناسی دانه های گرده، دیرینه شناسی اثر فسیلها، بوم شناسی دیرینه، جغرافیای زیستی دیرینه، ـ چینه نگاری زیستی، چینه نگاری سنگی، چینه نگاری رخدادی، ـ چینه نگاری ایزوتوپی، انقراض و عوامل کنترل کننده آن و کاربرد دیرینه شناسی در اکتشاف ذخایر هیدروکربوری ذکر کرد.
دراین مراسم از دکتر علی اصغر آریایی موسس گروه زمین شناسی دانشگاه فردوسی و از پایه گذاران برجسته علم زمین شناسی و از دکتر محمد داستان پور، دکتر مهدی یدزی، دکتر محمد قویدل سیوکی و دکتر بهاء الدین حمدی بعنوان پیشکسوتان دیرینه شناسی کشور تقدیر شد.
دیرین شناسی یا دیرینه شناسی شاخه ای از زمین شناسی است که به بررسی آثار و بقایای موجودات گذشته می پردازد و برپایه پیدایش و نابودی این آثار که سنگواره نامیده می شوند سن نسبی لایه های زمین را تعیین کرده و محیط زیست موجودات دیرینه را مشخص می کند.
2095/1211



28/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن