تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803271188




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داعش به تهدید روزمره برای اروپا تبدیل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: داعش به تهدید روزمره برای اروپا تبدیل شده است


وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مجارستان امروز پس از دیدار دوجانبه در جمع خبرنگاران به تشریح موضوع های مطرح شده در این دیدار پرداختند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، آقای ظریف با ابراز خرسندی از دیدار با وزیر امور خارجه مجارستان پس از 14 سال در ایران گفت: مجارستان به عنوان یک کشور با تاریخ دیرینه در اروپا و با روابط طولانی با ایران برای ما هم در ارتباطات منطقه‌ای با اتحادیه اروپا و هم در روابط دوجانبه یک شریک مهم و قابل توجه است.   وی افزود: ما امکان گسترش روابط دوجانبه در حوزه‌های مختلف را با مجارستان داریم.
وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به حضور بیش از 2000 دانشجوی ایرانی شاغل به تحصیل در مجارستان گفت: زمینه برای همکاری‌های فرهنگی و آموزشی میان دو کشور با توجه به سابقه فرهنگی دیرینه، بسیار فراهم است.   وی افزود: همین طور در حوزه همکاری‌ های اقتصادی و انرژی دو کشور دارای علایق مشترک و زمینه‌ های مختلف همکاری و هم‌افزایی هستند.
ظریف گفت: این امکان در واقع زمینه را برای گسترش همکاری‌ ها و ارتباطات گسترده‌ تر فراهم می‌ کند.   رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان افزود: دیدگاه‌های مشترک ما درباره ضرورت حل و فصل صلح‌آمیز و سیاسی اختلاف های منطقه‌ ای و مبارزه با افراط و تروریسم زمینه را برای همکاری‌ ها و گفتگوی سیاسی میان دو کشور فراهم می کند.
ظریف گفت: به همین علت است که ما در حوزه‌های مختلف مشغول بررسی و مذاکره اسنادی هستیم که برای جلوگیری از اخذ مالیات مضاعف و همکاری‌های فرهنگی و همین طور گفتگوها و مشورت های سیاسی میان دو وزارت امور خارجه در حال نهایی شدن به دست همکاران ماست که ان‌شاءالله در آینده نزدیک بین دو کشور امضا خواهد شد.
وزیر امور خارجه افزود: امروز ما همچنین در موضوع های منطقه‌ای در منطقه ما مشکل سوریه، عراق، یمن و افغانستان صحبت کردیم.   وی گفت: درباره ضرورت ادامه آتش‌ بس در یمن و ارسال کمک‌ های انسان‌ دوستانه به این کشور صحبت کردیم.   ظریف همچنین از توافق تهران و بوداپست برای در پیش گرفتن راه‌ حل سیاسی در بحران‌های سوریه، یمن و اوکراین در دیدار با همتای مجارستانی خود خبر داد.   «پیتر سییارتو» در نشست مشترک خبری با همتای ایرانی خود با اشاره به ادامه مذاکرات گروه 1+5 با ایران ابراز امیدواری کرد این مذاکرات تا قبل از 30 ژوئن نهایی شود و با نهایی شدن آن شاهد تحولات مثبتی در خاورمیانه باشیم، در غیر این صورت تأثیرات بسیار منفی خواهد داشت.
وزیر امور خارجه مجارستان تاکید کرد: مشخص است بدون همکاری های عملگرایانه با ایران، موضوع بسیار بسیار پیچیده خواهد بود و قادر نخواهیم بود که این جنگ را در خاورمیانه پایان دهیم.   وی با اشاره به مطرح شدن مسائل مختلف در دیدار با همتای ایرانی خود گفت: مهم‌ ترین این گفتگوها درباره شکست داعش است که یک هدف بسیار مهمی است و همه ما این هدف را دنبال می کنیم.   وزیر امور خارجه مجارستان احترام به تمامیت ارضی کشورهای خاورمیانه و حمایت مجارستان از رویکرد مثبت جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات 1+5 را خاطرنشان کرد و افزود: بوداپست از پایان موفقیت‌آمیز مذاکرات سیاسی در 30 ژوئن حمایت می کند و از گشاده‌رویی دنیای غرب در این مذاکرات و همکاری با ایران بسیار خرسند است. وی ابراز امیدواری کرد 16 وزیر خارجه اتحادیه اروپا از تهران دیدن کنند.
وزیر امور خارجه مجارستان با اشاره به گفتگوهایش با آقای ظریف درباره مسائل فرهنگی گفت: ما اهمیت خاصی برای فرهنگ فارسی قائل هستیم و قصد داریم که مؤسسه فرهنگی مجارستان را در ایران تأسیس و راه اندازی کنیم و پیش نویس توافقنامه آن را به همتای ایرانی خود تقدیم کرده ام.   وی با اشاره به تحصیل 2000 دانشجوی ایرانی در مجارستان افزود: امیدواریم که این همکاری ها گسترش یابد.
پیتر سییارتو با اشاره به فضای بسیار مناسب برای گسترش روابط اقتصادی و تجاری میان دو کشور بدون هیچ پیش شرطی گفت: معتقدیم که باید توافقنامه از میان برداشتن مالیات مضاعف میان تهران و بوداپست را انجام دهیم. وزیرخارجه مجارستان با اشاره به اینکه از کمبود آب آشامیدنی در ایران مطلعیم افزود: مجارستان در خصوص مدیریت آب تخصص دارد و می تواند تجربیاتش را در اختیار ایران قرار دهد.
پیتر سییارتو بار دیگر با اشاره به پیشرفت های صورت گرفته در مذاکرات 1+5 با ایران و حسن نیت دو طرف و رایزنی های صورت گرفته در این زمینه گفت: معتقدیم با این رویکرد جدی ترین چالش ها هم قابل رفع هستند.   وی افزود: ما در پی ایجاد سازوکارهای قوی‌تر میان دو وزارتخانه و گفتگوهای قوی‌تر و جدی‌تر با تهران و همچنین ارتقای مذاکرات و گفتگوهای سیاسی هستیم.
وزیرخارجه مجارستان همچنین از امضای توافقنامه با جمهوری اسلامی ایران برای خواهرخواندگی تهران و بوداپست خبر داد.   سوال خبرنگاران از وزرای خارجه دو کشور: درباره جنگ یمن از آقای ظریف می پرسم اگر جنگ ادامه پیدا کند و غیر نظامیان بیشتری کشته شوند ایران چه اقداماتی صورت خواهد داد؟ همچنین از وزیر خارجه مجارستان این سوال را دارم که با توجه به اینکه روابط دو کشور در گذشته بسیار خوب بوده اما در حال حاضر کمتر از 40 میلیون دلار شده چه اقداماتی در دست است تا به روابط و روزهای گذشته برگردیم؟
 ظریف: وزیر امور خارجه
آقای ظریف در ادامه نشست خبری با همتای مجارستانی خود، درباره راهکار عملی ایران در صورت ادامه جنگ در یمن، با اشاره به کشته شدن حدود هزاران یمنی به ویژه غیر نظامیان، کودکان و بانوان افزود: ما می بینیم این اقدامات در مناطق غیرنظامی ادامه می یابد و تأسف‌بارتر از آن این است که کمک های بشردوستانه نمی تواند به یمن برسد و آنان نیازهای جدی به این کمک ها دارند.
وزیر امور خارجه گفت: این موضوع چالش بسیار جدی است و باید بمباران فرودگاه و غیر نظامیان متوقف شود .
ظریف افزود: از سازمان ملل متحد خواسته ایم از هر روش ممکن استفاده و مسئولیت خود را اجرا کند تا این آتش بس تمدید شود، ادامه یابد و البته نشانه هایی وجود دارد که این آتش بس ادامه نمی یابد.
وزیر امور خارجه گفت: معتقدیم سازمان ملل متحد نیاز دارد که یک منطقه حفاظت شده در یمن برای دسترسی کمک های بشردوستانه ایجاد کند، البته طرح قبلی با وجود تلاش‌های دبیر کل سازمان ملل متحد و نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد برای یمن انجام نشد.
وی تصریح کرد: مردم یمن با وجود این تلاش‌ها رنج می برند، سازمان ملل کنترل اوضاع را دست خود بگیرد و اجازه دهد کمک ها به یمن ارسال شود.
    ظریف افزود: اطمینان می دهم این کمک ها بشردوستانه است، آنان به کمک های دارویی نیاز دارند و این کمک ها مورد غفلت واقع شده است ما نگرانی‌های جدی در خصوص بحران یمن داریم.   سوال: مجارستان راهکار مبارزه با داعش را چگونه ارزیابی می کند؟ و از آقای ظریف این سوال را دارم که درصورت درخواست بازدید از مراکز نظامی ایران چه واکنشی خواهد داشت؟
وزیر خارجه مجارستان
پیتر سییارتو افزود: حجم روابط دو کشور خیلی پائین است و ما به ایران آمدیم که روابط را افزایش دهیم.   وی گفت: تولیدات دارویی مجارستان بسیار پیشرفته است و صادرات ما در سال گذشته 32 میلیون دلار بود که هم اکنون 40 درصد افزایش پیدا کرده است.
سییارتو افزود: البته در خصوص فناوری، ماشین آلات، انفورماتیک و مخابرات همکاری هایی داشته ایم.   وی گفت: تحریم های بین المللی این نیاز را ایجاد کرده است که ایران تأسیسات مخابراتی اش را مدرنیزه کند و ما می توانیم تجربه و تخصص خودمان را در اختیار ایران قرار دهیم.
سییارتو افزود: همچنین بخش کشاورزی و صنایع غذایی نیز می تواند زمینه مهمی برای همکاری ها باشد.وی گفت: مجارستان درخصوص خودرو و اتومبیل سازی یکی از پیشروهای این صنعت در اروپاست.
وزیر امور خارجه مجارستان افزود: همکاری درباره تجهیزات پزشکی و خودرو می تواند باعث افزایش تجارت میان ایران و مجارستان شود.   وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره گروه تروریستی داعش گفت: داعش یک تهدید تروریستی است.
سییارتو افزود: شاید در چند سال گذشته اختلافات در منطقه خاورمیانه خیلی دورتر از اروپا اتفاق می افتاد اما پس از وقایع غمبار کپنهاگ و پاریس هر فردی در اروپا متوجه شد که داعش تهدیدی تروریستی است و هم اکنون به طور روزمره به تهدیدی برای اروپا تبدیل شده است. وی گفت: به همین علت برای ما اهمیت دارد که بتوانیم این موضوع را حل کنیم و ثبات در خاورمیانه برقرار شود.   سییارتو افزود: ثبات در خاورمیانه نه تنها به نفع خاورمیانه بلکه به نفع اروپا نیز هست و از این موضوع اطمینان داریم.وی گفت: اروپا باید تلاش ها را برای مقابله با داعش افزایش دهد و به همین علت پارلمان مجارستان در چند هفته گذشته تصمیم گرفت که 150 سرباز را برای مقابله با داعش اعزام کند.
سییارتو افزود: نیروهای مجارستانی به عنوان پاسدار صلح حضور خواهند داشت و از نیروهای آلمانی و ایتالیایی حمایت خواهند کرد چنانکه در افغانستان نیز از فرودگاه این کشور محافظت کردند.
وی گفت: باید داعش را جدی بگیریم و با آن مقابله به مثل کنیم تا بتوانیم داعش را شکست دهیم.   سییارتو افزود: داعش فقط چالشی برای خاورمیانه و اروپا نیست بلکه چالشی برای همه افریقاست زیرا سازمان های تروریستی در افریقا می خواهند با داعش متحد شوند. وزیر امور خارجه مجارستان گفت: عقیده ما این است که مقابله با داعش را در آینده افزایش دهیم.   وزیر امور خارجه گفت: بارها گفته ایم که در واقع همکاری ما با جامعه بین المللی در چارچوب مصالح و امنیت ملی کشور است و فراتر از آن اجازه دخالت در کشورمان را نخواهیم داد.
 محمدجواد ظریف افزود: جمهوری اسلامی ایران بر اساس مقررات عمومی بین المللی و نه بر اساس روشی خاص، آمادگی شفاف سازی در حوزه فعالیت های هسته ای اش را دارد.
وی گفت: البته این روزها برخی مقامات غربی برای آرام کردن برخی گروه های فشار بحث هایی مربوط به دسترسی و نظارت به صورت همه جانبه مطرح کرده‌اند که طبیعتاً پاسخ خود را از مسئولان ایرانی دریافت کرده‌اند.
ظریف افزود: پروتکل الحاقی بر اساس مقررات کشور و با توجه به چارچوب های کشور به صورت داوطلبانه اجرا می شود و در داخل پروتکل الحاقی اجازه دسترسی بی رویه و بی علت به ساختارهای کشورها نیامده است بلکه چارچوبی قاعده‌ مند و قانونمند را فراهم می کند که امروز در 124 کشور در حال اجراست.   وی گفت: مقررات موجود مانع از سوء استفاده از این گونه دسترسی هاست و این نوعی دسترسی است و بازرسی نیست و چارچوب آن مشخص است.
وزیر امور خارجه افزود: زمانی که پروتکل الحاقی در دهه 90 میلادی مورد مذاکره قرار گرفت، چارچوب های مناسب برای جلوگیری از اینکه دسترسی ها به نوعی دسترسی به اسرار نظامی و اقتصادی کشورها نباشد فراهم شده است به خاطر اینکه فناوری غنی سازی و دیگر فناوری هسته ای در بسیاری از کشورها جزو اسرار صنعتی‌شان است و نیاز ندارد موضوعی نگرانی امنیتی داشته باشد بلکه رقابت های صنعتی هم برای کشورهای مختلف باعث می شود چارچوب های قانونمندی تدوین شود.  
ظریف گفت: باید هدف این نظارت ها و شفافیت ها فقط این باشد که از صلح‌آمیز بودن برنامه های هسته ای کشورهای عضو پروتکل الحاقی اطمینان کسب کند و قرار نیست در این موارد حاکمیت و همچنین مقررات امنیتی و صنعتی کشورهای مختلف نقض شود.    


دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن