تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى جبرئيل با وحى به نزدم مى‏آمد، نخستين چيزى كه به من القا مى‏كرد، بسم اللّه‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814687497




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده از نانوذرات سیلیکا در ساخت نانوحامل دارو


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: استفاده از نانوذرات سیلیکا در ساخت نانوحامل دارو تهران- ایرنا- محققان دانشگاه زنجان به منظورکنترل سرعت ومیزان رهاسازی دارو، اقدام به سنتز نانوحامل هایی زیست تخریب پذیر و زیست سازگار کردند، این نانوحامل از مواد اولیه کم هزینه و به روشی ساده تهیه شده است.


به گزارش ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دکتر ابراهیم احمدی از محققان این طرح گفت: در دارو رسانی سنتی، مصرف متناوب دارو سبب ایجاد افت وخیز غلظت دارو در جریان خون، بین دو حد زیانبار و بی اثر می شود، برای رفع مشکلات دارورسانی سنتی فعلی، می توان از سامانه های رهاسازی نوین استفاده کرد.
وی درزمینه فواید این نوع سیستم های دارورسانی افزود: رهاسازی کنترل شده دارو، امکان انتقال مواد فعال شیمیایی به بافت هدف را در سرعت و مدت زمان لازم در دسترس قرار می دهد، بدین ترتیب می توان سرعت رهاسازی و سطح غلظت دارو را در حد دلخواه کنترل نمود.
احمدی بیان کرد: از طرفی هنگامی که داروی مورد نظر به مقدار لازم برروی یک بستر زیست سازگار و زیست تخریب پذیر بارگذاری شود، تعداد دفعات مصرف دارو نیز کاهش خواهد یافت.
وی اظهارکرد: نانوحامل سنتز شده در این طرح از جنس نانوذرات سیلیکای متخلخل است که سطح آن اصلاح شده است، این نانوحامل به منظور بارگذاری داروی ایبوپروفن، که یک داروی ضدالتهاب و مسکن است، طراحی شده است.
به گفته احمدی، نتایج آزمایش ها نشان داده که اصلاح سطح نانوذرات سیلیکا توسط گروه های آمینی به طرز قابل توجهی سبب افزایش بارگذاری دارو شده و نرخ رهاسازی دارو را نیز کاهش می دهد،لذا با رهاسازی آهسته دارو، می توان از بروز اثرات ناخواسته و زیانبار و افراط در استفاده از مواد دارویی جلوگیری کرد.
نتایج این تحقیقات حاصل تلاش های دکتر ابراهیم احمدی عضو هیات علمی دانشگاه زنجان، نعمت الله دهقان نژاد دانش آموخته کارشناسی ارشد شیمی آلی دانشگاه زنجان و سایر همکارانشان است.
علمی (1) ** 9340**1440



28/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 176]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن