تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سه چیز از نشانه های یقین هستند: کوتاهی آرزو، اخلاص در عمل، بی رغبتی به دنیا
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844098175




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهبردهای خوداتکایی اقتصادی امام (ره) و رهبر انقلاب محورهای کاری دولت یازدهم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: راهبردهای خوداتکایی اقتصادی امام (ره) و رهبر انقلاب محورهای کاری دولت یازدهم تهران - ایرنا - دیدگاههای امام (ره) در عرصه اقتصاد و راهبرد حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین اقتصاد مقاومتی به عنوان الگوی اداره کشور و لزوم اجرای آن فارغ از نتیجه مذاکرات هسته ای و ماندگاری یا رفع تحریم ها، به عنوان برنامه کاری دولت یازدهم در دستور کار قرار گرفته است.


حضرت امام (ره) در بخشی از وصیت نامه خود تاکید کرده اند: «بر دولت ها و دست اندرکاران است چه نسل حاضر و چه نسل های آینده که از متخصصین خود قدردانی کنند و آنان را با کمک های مادی و معنوی تشویق به کار نمایند و از ورود کالاهای مصرف ساز و خانه برانداز جلوگیری نمایند و به آنچه دارند بسازند تا خود همه چیز بسازند.»
رهبر معظم انقلاب نهم اردیبهشت ماه در تبیین بخشی دیگر از اقتصاد مقاومتی اظهار کردند: مصرف کنندگان با انصاف، با درک مصلحت کشور، چشم بر برندها و مارکهای خارجی ببندند و با مصرف کالاهای داخلی به کمک هموطنان کارگر، بشتابند.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به گستردگی دستگاههای دولتی، دولت را بزرگترین مصرف کننده کالا خواندند و تأکید کردند: در دولت اصرار و پافشاری کنید که مصارف دستگاههای دولتی، مطلقاً داخلی باشد و دولت هرگونه مصرف کالاهای ریز و درشت خارجی را در صورت وجود مشابه داخلی، بر خود حرام بداند.
دولت یازدهم در چارچوب این راهبردهای کلان، برنامه گسترش استفاده از تولیدات داخلی در بخش های مختلف بویژه صنعتی و برنامه ساخت قطعات مورد نیاز در داخل با استفاده از توان بومی را به عنوان یکی از راههای اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار داده است.
قطع دسترسی های رانت خواران به منابع مالی و ارزی، شفاف سازی روند فروش نفت و از بین بردن واسطه ها، همکاری مستمر با قوه قضاییه و مقننه برای مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی، پیگیری برای بازگشت مطالبات معوق بانک ها، تسهیل سرمایه گذاری، ایجاد رونق صنعتی و خروج اقتصاد کشور از رکود از جمله گام های دولت یازدهم در طول حدود دوسال مسئولیت بوده است.
از سوی دیگر، نفت برای ایران و بسیاری از کشورهای نفتی به جای اینکه طلای سیاه رسیدن به توسعه و اقتصاد خودکفا شود، بلای سیاه و سبب ادامه میراث وابستگی به نفت سوزی شد.
رهبر انقلاب 29 بهمن ماه 1393 نیز بر لزوم درمان بیماری این کهنه اقتصاد ایران تاکید کردند و گفتند: نفت را که سرمایه ماندگار ما است و امکان ارزش افزوده چندین برابری در آن وجود دارد، از زیر زمین بکشیم بیرون، خام خام بفروشیم به دنیا، پولش را بگیریم و صرف امور جاری کشور بکنیم؛ از این بدتر واقعاً چیزی نمی شود.
ایشان افزودند: اقتصاد نفتی این جوری است. خب، نفت را می شود تبدیل کرد به فرآورده. بنده احتمال می دهم - بعضی از دقّت های علمی هم همین را تأیید میکند - شاید؛ این نفتی که آن را تبدیل می کنیم به بنزین و گازوئیل و نفت سفید و مثلاً مصرف این جوری می کنیم، با تولید فراورده هایی که تا امروز، بشر آن فراورده ها را تولید نکرده است، تا صدبرابرِ این بشود ارزش افزوده برای نفت به وجود آورد؛ ما از این ها غافلیم؛ نفت خام را از درون چاه ها بکشیم بیرون و این ذخیره را - این ذخیره که دوباره در زیر زمین تولید نمی شود؛ جزو چیزهای پایان پذیر است؛ اینها تبدیل پذیر نیست که بگوییم تمام [آن را] می کِشیم، جای آن می آید؛ نه، وقتی کشیدیم، تمام می شود؛ نفت این جور است، گاز این جور است - بفروشیم، پول آن را صرف کنیم در مصارف جاری کشور؛ از این بدتر واقعاً چیزی نمی شود؛ این جزو میراثهای شوم رژیم طاغوت و رژیم گذشته است.
اول**



28/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن