تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن ابتدا به سلام مى كند و منافق منتظر سلام ديگران است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816337478




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلايل بحران اخير الرمادي عراق


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دلايل بحران اخير "الرمادي" عراق
يک نماينده پارلمان عراق و از فرماندهان محورهاي عملياتي عليه داعش، در بررسي علل وقايع روزهاي اخير در الرمادي مرکز استان الانبار گفت: عدم حضور الحشد الشعبي به دليل فشارهاي برخي طرف ها بويژه آمريکايي ها، از جمله مهمترين دلايل وقايع اخير در شهر الرمادي است.
محمد ناجي العسکري در گفت وگو با ايرنا، اظهار داشت: حوادث اخير در الرمادي و پيشروي تروريستهاي داعش در اين شهر به دليل ضعف امنيتي است که دولت به آن توجه نکرده است. وي در توضيح اين ضعف امنيتي گفت: به اولويت هاي راهبردي در مقابله با داعش توجه نشده است.
 
وي تصريح کرد: در جنگ عليه داعش بايد برخي مناطق بويژه الرمادي و الفلوجه در اولويت راهبردي قرار مي گرفتند، چرا که بر اساس منطق نظامي، اين شهرها از مناطق حياتي هستند و حکومت بايد به آن توجه مي کرد.
محمد ناجي، فشارهاي مختلف به دولت را در خصوص عدم مشارکت الحشد الشعبي (نيروهاي مردمي) يادآور شد و گفت: ما مي دانيم که يک سلسله فشارها به دولت براي جلوگيري از حضور الحشد الشعبي در عمليات الانبار وجود دارد.
 
وي، از ائتلاف بين المللي، بويژه آمريکايي ها به عنوان يک جريان فشار نام برد و افزود: تضعيف الحشد الشعبي در چارچوب طرح تقسيم عراق است و آمريکايي ها که قصد دارند خاورميانه را تکه تکه کنند، ايجاد اختلافات را در دستور کار قرار داده اند.
 
اين نماينده پارلمان عراق، بدون نام بردن از جريان خاصي، تصريح کرد که برخي جريان هاي سياسي عراق که نمي خواهند ماجراي داعش فيصله يابد، از ديگر مخالفان حضور الحشد الشعبي در عمليات عليه داعش در استان الانبار هستند.
 
وي افزود: اين جريان ها، همان هايي هستند که پس از آزادي بخش اعظم استان صلاح الدين از دست داعش با ورود الحشد الشعبي به تکريت مخالفت کردند و ما که تابع دستور فرمانده کل نيروهاي مسلح (نخست وزير) هستيم، طبق دستور عمل کرديم.
 
اين فرمانده عملياتي همچنين از يک جريان سياسي ديگر هم به عنوان "اهرم فشار" به دولت عراق ياد کرد و گفت که اين جريان ملاحظات خاصي در خصوص جنگ عليه داعش دارد و بخاطر منافعش، مصلحت جويي مي کند. آنها از عدم حضور الحشد الشعبي در جنگ عليه داعش منافعي دارند.
 
ناجي، با بيان اينکه نيروهاي مسلح عراق کمبودهاي زيادي داشته و ارتش هنوز تکامل نيافته بود تا نقش تاريخي خود را در جنگ عليه تروريسم ايفا کند، اضافه کرد: هيچکس نمي تواند اين نکته را که آزادي مناطق تحت اشغال داعش بدون الحشد الشعبي ممکن نيست، انکار کند و آن را ناديده بگيرد. با اين حال تصميم درباره حضور الحشد الشعبي در عمليات با نخست وزير و فرمانده کل نيروهاي مسلح عراق است.
 
وي با بيان اينکه شرکت الحشد الشعبي در آزادي الانبار با همکاري و هماهنگي با نيروهاي امنيتي، ضروري و حياتي است، افزود: اين موارد واقعياتي است که دولت بايد آن را درک کند.
 
ناجي همچنين بر آماده سازي نيروهاي الحشد الشعبي و تجهيز آنان تاکيد کرد و در عين حال گفت که هم اکنون تلاش هايي براي اين منظور در جريان است.
 
نماينده پارلمان عراق، همچنين درباره علت رفتارهاي ترديد آميز آمريکايي ها گفت: آمريکايي ها هر بار يک طرف را تقويت و يک طرف ديگر ماجرا را تضعيف مي کنند، چرا که براي فروش تسليحات و ايجاد رونق کارخانه هاي اسلحه سازي اين کشور بايد جنگي وجود داشته باشد.
 
به گفته وي، آمريکايي ها به حدي چشم به بازار اسلحه در منطقه با ايجاد اختلافات و برقراري توازن ميان طرف هاي مختلف دارند که حتي زير تعهدات خود در قبال فروش سلاح به عراق زدند و از تحويل تسليحات خريداري شده به بغداد، خودداري کردند.
 
اوضاع الانبار يک بار ديگر در يک ماه اخير بحراني شده است. حملات پي در پي داعش در روزهاي پنجشنبه و جمعه به شهر الرمادي، منجر به سقوط منطقه مرکزي اين شهر و تسلط داعش بر ساختمان هاي دولتي در اين مناطق شد. همچنين مناطق وسيع ديگري از اين شهر به دست داعش افتاد و اين درحالي بود که نيروهاي مدافع عراقي با تمام توان در برابر حملات اين گروه تروريستي مقاومت کرده و از سقوط کامل شهر جلوگيري کردند.


منبع: ایرنا


۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن