تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):هر كس برادر (دينى) خود را پنهانى نصيحت كند، او را آراسته و اگر آشكارا نصيحتش نماي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870524020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بوکسور مسلمان برنده مبارزه قرن را به مصاف با زبان روزه طلبید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
بوکسور مسلمان برنده مبارزه قرن را به مصاف با زبان روزه طلبید
بوکسور معروف انگلیس برای مبارزه با می‏‌ودر اعلام آمادگی کرده و از طریق مدیر برنامه های خود بر این نکته صحه گذاشته که روزه داری در ماه مبارک رمضان باعث نخواهد شد از مبارزه با این حریف بزرگ و قدرتمند صرف نظر کند.


به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، به نقل از خبرگزاری مشرق نیوز ،  فلوید می‌‏ودر بعد از پیروزی در بزرگترین مسابقه بوکس قرن برای آخرین مبازه حرفه‌ای خود برنامه‌ریزی کرده و دوستان نزدیک به او از احتمال بالای مبارزه وی با امیرخان ستاره بوکس انگلیس و ورزشکار مسلمان این کشور خبر داده اند. او قرار است در ماه سپتامبر این مسابقه را برگزار کند.
 
امیرخان برای مبارزه با می‏ودر اعلام آمادگی کرد
امیرخان در گفت و گو با «دیلی میرر» و خبرنگار پرحاشیه این رسانه بریتانیایی، دیوید اندرسون در پاسخ به سوالاتی درباره ماه مبارک رمضان و کنایه های وی مبنی بر توجیه این همه سختی در این ماه گفت: « هیچ سختی در کار نیست، علاقه مند هستم که این مبارزه در زمانی برگزار شود که روزه نباشم و بتوانم به خوبی تمرین کنم اما این نمی تواند دلیل انصراف من باشد و به رغم روزه داری حاضرم در این مبارزه حضور داشته باشم، اگر تیم حریف بتواند این مبارزه را در زمان مناسبی برنامه ریزی کند تا من هم بتوانم به فریضه الهی بپردازم و در این زمینه مشکلی نداشته باشم، خیلی بهتر است.»
 
اعلام آمادگی بوکسور مسلمان برای مسابقه با برنده مبارزه قرن با زبان روزه
 
امیرخان در ادامه اظهاراتش مبنی بر مبارزات احتمالی خود در چند ماه آینده گفته است: « مدیر برنامه های پاکیائو نیز با من مذاکره کرده اما شخصا ترجیح می دهم با می‏‌ودر مبارزه کنم، این یک مبارزه بسیار سخت خواهد بود و به خوبی می دانم که برای می‏‌ودر این آخرین مبارزه رسمی است و برای پیروزی در آن کوهی از انگیزه و انرژی خواهد بود. در چنین شرایطی دوست دارم خودم را محک بزنم و اگر این مبارزه بزرگ و سخت در ماه مبارک رمضان باشد، ممکن است کمی محدودیت برایم ایجاد شود اما با عشق و علاقه فرایض خود را انجام خواهم داد و برای غلبه بر حریف تلاش خواهم کرد.»
 
امیرخان درباره مبارزه در ماه سپتامبر گفت: « برایم مبارزه با سپتامبر آسان نیست و باید صبر کنم تا برنامه حریف نیز مشخص شود، اگر این مبارزه بزرگ در اوایل سال برگزار شود و یا قبل از این ماه باشد بهتر است، باید شرایط مختلف را بررسی کنیم اما روزه داری مانعی بر سر راه من نیست بلکه انگیزه مرا برای پیروزی بیشتر خواهد کرد. من زمان کافی برای تمرین خواهم داشت و ماه رمضان نیز در تاریخ 17 جولای به پایان خواهد رسید. اگر مبارزه با می‏‌ودر در نیمه ماه سپتامبر باشد به راحتی می‏ توانم به این مبارزه بزرگ برسم.»
 
اعلام آمادگی بوکسور مسلمان برای مسابقه با برنده مبارزه قرن با زبان روزه
امیرخان خطاب به هوادارانش نیز گفت: «باید منطقی باشیم، من همیشه پله به پله پیش رفته ام و اگر قرار باشد بر می‏‌ودر غلبه کنم باید حریفان دیگر خود را نیز شکست دهم، عجله ای برای این کار ندارم اما اگر می‌‏ودر این مبارزه با مبارزه آخر عمر ورزشی خود می داند و برایش زمان بندی دارد، من حاضرم در تاریخی که او می گوید برای مبارزه آماده شوم.»

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

نقاشی کشیدن با تکنیک های بوکس +عکس




۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن