واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اختراعات و ابتکارات کارآفرینانه دانشگاه علمی کاربردی مورد حمایت قرار می گیرد تهران-ایرنا-اختراعات و ابتکارات دانشگاه جامع علمی کاربردی در اولین جشنواره کارآفرینانه این دانشگاه از حمایت بنیاد ملی نخبگان برخوردار خواهد شد.
به گزارش ایرنا از دانشگاه علمی کاربردی، اولین جلسه کمیته علمی نخستین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات دانشگاه با حضور معاون پژوهش و فناوری و دبیر علمی جشنواره و نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جهاد دانشگاهی، بنیاد ملی نخبگان، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، اداره ثبت اختراعات سازمان اسناد املاک کشور، سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با یادآوری اینکه توجه به دانش فناوری و ترویج اختراعات و نوآوری ها از منویات رهبر معظم انقلاب است، اظهار داشت: جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات دانشگاه جامع علمی کاربردی از 14 تا 18 مهرماه امسال به مناسبت سالروز تاسیس این دانشگاه و با عنوان جشنواره شهید تهرانی مقدم در تهران برگزار می شود.
دکتر حمید راشدی با اشاره به مصوبات این جلسه دستاوردهای ان را گامی در جهت تولید ثروت و توسعه کارافرینی در کشور دانست و تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی بیش از 800 هزار دانشجو و 50 هزار استاد مدرس دارد و رویکرد اصلی اولین جشنواره ملی اختراعات و ابتکارات، بر اساس تجاری سازی و نیازهای نوآورانه و کارآفرینانه دانشگاه است بنابراین سمت و سوی جشنواره نیز در جهت تجاری سازی و کارآفرینی خواهد بود.
دبیر علمی اولین جشنواره کارآفرینانه دانشگاه علمی کاربردی با بیان اینکه برگزاری این جشنواره بر اساس ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه نوآوری ها، اختراعات و ابتکارات خواهد بود، افزود: اختراعاتی که توسط بنیاد ملی نخبگان به تأیید علمی برسد از تسهیلات سطح 3 بنیاد بهره مند خواهند شد و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران نیز ضمن اعتبارسنجی اختراعات، گواهینامه تأییدیه علمی به اختراعات منتخب اعطا می کند.
وی از تفاهم دانشگاه علمی کاربردی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص حمایت از برگزاری کارگاه های آموزشی مالکیت فکری خبر داد و گفت: در این جشنواره بیش از 10 عنوان کارگاه آموزشی با همکاری جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
راشدی ادامه داد: برگزاری این جشنواره بر اساس ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی توسعه نوآوری ها، اختراعات و ابتکارات خواهد بود و برپایی آن نشانگر توجه جدی به تجاری سازی اختراعات و کارآفرینی است به طوریکه اختراعاتی که موفق به کسب تایید داوران شوند برای حمایت های مالی و تسهیلاتی معرفی خواهند شد.
مسئول اختراعات دانشگاه جامع علمی کاربردی و دبیر اجرائی اولین جشنواره کارآفرینانه، برگزاری نمایشگاه اختراعات، نمایشگاه ابتکارات، بورس ایده، داوری و ارزیابی علمی اختراعات، ابتکارات، انتخاب مخترعان برتر، برگزاری مسابقات نمایشی روباتیک و کارگاه های آموزشی را از دیگر برنامه های این جشنواره عنوان کرد.
مهندس سید محمود اسفندفرد افزود: بسیاری از نهادهای علمی و اجرائی از جمله معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری، سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران، اداره مالکیت صنعتی، بنیاد علمی نخبگان شهرداری تهران و صندوق حمایت از پژوهشگران در برگزاری این جشنواره مشارکت خواهند کرد.
علمی**1055**1440
27/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]