تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):پيامبر خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه‏اى چركين و سر و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871973411




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفیر فلسطین درسوریه:تروریست هایی که اردوگاه یرموک را محاصره کرده اند از ترکیه و قطردستور می گیرند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شصت و هفتمین سالگرد « روزنکبت»/ اختصاصی ایرنا سفیر فلسطین درسوریه:تروریست هایی که اردوگاه یرموک را محاصره کرده اند از ترکیه و قطردستور می گیرند دمشق - ایرنا – انورعبدالهادی سفیر کشور فلسطین در سوریه با انتقاد شدید از کاهش حمایت برخی کشورهای عربی درسطح رسمی از فلسطین تاکید کرد ، تروریست های تکفیری مسلح که اردوگاه فلسطینی نشین یرموک در جنوب دمشق را محاصره کرده و ساکنان آن را گرسنه نگه داشته اند،از ترکیه و قطر دستور می گیرند.


عبدالهادی در گفت وگو با ایرنا ، اقدام تروریست های تکفیری در محاصره اردوگاه یرموک را در جهت خدمت آنها به رژیم صهیونیستی خواند و همه اتهام زنی ها و دروغ پردازی رسانه های وابسته و یا حامی باندهای تروریستی تکفیری علیه دولت سوریه را تکذیب کرد.
وی تاکید کرد:ادعای برخی رسانه های حامی تروریست های تکفیری مبنی براینکه دولت سوریه در پشت سر اقدامات علیه پناهجویان سوری قرار دارد، کذب محض بوده و بی پایه و اساس است و برعکس تروریست های تکفیری از ترکیه و قطر دستور می گیرند.
سفیر فلسطین در سوریه با بیان اینکه « متاسفانه برخی سران کشورهای عربی نیز برای خدمت رسانی به منافع رژیم صهیونیستی تلاش می کنند»، تصریح کرد: رژیم تروریستی صهیونیستی هرگز به دنبال صلح نبوده و پیشنهاد صلح را نمی پذیرد و این واقعیت برای هر انسان منصفی در جهان اعم از عرب و یا مسلمان آشکار شده است.
عبدالهادی خاطرنشان کرد: فلسطینی ها روز به روزبه آزادسازی فلسطین و قدس نزدیک تر می شوند زیرا رژیم صهیونیستی در حال زوال و نابودی است اما تا رسیدن به این روز در فلسطین وضعیت فوق العاده برقرار خواهد بود.
وی اظهار داشت:من با این نظریه که لابی صهیونیستی،آمریکا را تحت تاثیر قرارمی دهد،موافق نیستم، بلکه برعکس باور دارم اسراییل برای تامین منافع آمریکا ایجاد شده و این لابی تحت نفوذ آن قرار دارد.
سفیر فلسطین در سوریه گفت: به رغم گذشت 67 سال از روز نکبت و اشغال فلسطین، ملت فلسطین از تلاش برای دستیابی به همه حقوق مشروع خود در هر زمان و مکان و در راس آنها حق بازگشت به کشورش دست نکشیده است.
عبدالهادی با اشاره به نماد کلید به عنوان حق بازگشت که نسل به نسل بین فلسطینی ها دست به دست می شود، افزود: حتی فلسطینی هایی که از سوریه به طور مشخص از اردوگاه یرموک مهاجرت کرده و تابعیت کشورهای دیگر را از روی ناچاری پذیرفته اند، هرگز فلسطین و حق بازگشت را فراموش نکرده و نخواهند کرد.
دیروز جمعه با شصت وهفتمین سالگرد اشغال سرزمین فلسطین و تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی مصادف بود که به «روز نکبت» معروف شده است اما فلسطینی ها امیدوار به بازگشت کلید خانه های اشغال شده خود را حفظ کرده اند.
صهیونیست ها در پانزدهم مه سال 1948 بیش از سه چهارم خاک فلسطین را اشغال کردند و با بیرون راندن فلسطینی ها از خانه و کاشانه شان، پایه های رژیم نامشروع و جعلی خود را بر ویرانه های آن بنا کردند.
با گذشت 67 سال از تجاوز به خاک فلسطین و برپایی رژیم منحوس صهیونیستی، صدها هزار نفر از مردم فلسطین که در کشورهای عربی پناهجو شده اند و یا در کرانه باختری و نوار غزه آواره و در اردوگاه های موقت ساکن شده اند، هنوز کلیدهای خانه شان را نگه داشته اند به امید روزی که به شهر و دیارشان برگردند.
پانزدهم ماه مه هر سال، خاطرات دردناکی را در اذهان فلسطینی ها و ملت های منطقه وجهان به ویژه مسلمانان زنده می کند.
15ماه مه سال 1948 نقطه آغاز درد و رنج فلسطینی ها، کشتار و آوارگی ساکنان اصلی فلسطین به دست باندهای صهیونیستی در سایه حمایت و سکوت قدرت های جهانی در قبال حملات وحشیانه و جنایت های ضد بشری این باندها و اشغال صدها شهر و روستای سرزمین فلسطین است.
15 ماه مه سال 1948 ، روز اشغال سرزمین فلسطین و تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی روز نکبت نامگذاری شده و این ننگ همچنان دامان امیران و شاهان عرب را گرفته است که حاضر هستند برای نابودی ملت مسلمان و عرب یمن ائتلاف و ارتش تشکیل دهند اما حتی یک قدم هم برای آزادی سرزمین اشغال شده فلسطین و جنگ با صهیونیست ها برنداشته اند.
با وجود توطئه قدرت های جهانی و سران برخی کشورهای منطقه به ویژه عرب حاشیه خلیج فارس علیه فلسطین، مردم مظلوم فلسطین که حق مسلم آنها در برخورداری از حق تعیین سرنوشت کشورشان از آنها سلب شده و یا آواره کشورهای دیگر شده اند، همچنان به پیروزی خود در سایه مقاومت و آزادسازی کامل فلسطین اطمینان دارند.
مردم فلسطین همه ساله در سالگرد روز نکبت، با برپایی تظاهرات و راهپیمایی و تشکیل کنفرانس ها و جلسات سخنرانی، بر حق پناهجویان و آوارگان بر بازگشت به وطن و دیار خود و مشارکت در تعیین سرنوشت کشورشان تاکید می کنند.
خاورم *(3)*و.م* 1324



26/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن