تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860536939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوش بین هستیم اما برای تمامی سناریو‌ها آماده‌ایم


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: عراقچی در گفتگو با رویترز:
خوش بین هستیم اما برای تمامی سناریو‌ها آماده‌ایم

مذاکرات هسته ای ایران


شناسهٔ خبر: 2581575 - جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۶
بین الملل > ایران در جهان

سید عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد ایران در گفتگوهای ۱+۵ امروز جمعه در مصاحبه ای با رویترز از آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تمامی سناریوهای محتمل خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر، سید عباس عراقچی عضو ارشد مذاکره کننده ایران در گفتگوهای ۱+۵ امروز جمعه در مصاحبه ای با رویترز از آمادگی کامل جمهوری اسلامی ایران در مواجه با تمامی سناریوهای محتمل خبر داد.معاون وزیر امورخارجه ایران و مسول مذاکرات ۳ روزه اخیر در وین اتریش از تلاش دیپلمات ها برای حل اختلافات و رسیدن به توافق جامع هسته ای خبر داد و در این باره گفت: حتی اگر خوشبینانه هم موضوع را ببینیم، باز هم خوش بین بودن به معنای پذیرفتن هر توافقی نخواهد بود. طرفین مذاکره خواهان یک توافق خوب هستند و توافق خوب برای ما، تنها توافقی است که حقوق مشروع ما را محترم شمرده و به تحریم‌ها پایان دهد.وی در ادامه به آمادگی ایران اشاره کرد و افزود: به همه احتمالات ممکن فکر کرده ایم؛ بنابراین آمادگی لازم برای هر سناریویی را داریم.ایران از ابتدا لغو کامل تمامی تحریم ها را در مذاکرات هسته خود با ۱+۵ مطرح نموده و بر آن پافشاری کرده است. اما آمریکا خواستار رفع تحریم های ضد ایرانی به صورت تدریجی است. این امر به یکی از اختلافات مهم میان دو کشور تبدیل شده است.عراقچی ادامه داد: ما معتقدیم حل و فصل مسائل فنی در صورتی که طرف های ما در مذاکره از عزم سیاسی جدی برخوردار باشند، کار دشواری نخواهد بود. اگر این چنین باشد، رسیدن به توافق جامع هسته ای حتی پیش از موعد مقرر هم امکان پذیر است.وی در پایان مصاحبه خود به رویترز گفت: مذاکرات کارشناسی ایران و ۱+۵ هفته آینده در وین ادامه خود یافت.ایران و گروه ۱+۵ متشکل از روسیه، آمریکا، انگلستان، چین و آلمان در مذاکرات پیشین خود در ۲ آوریل سال جاری به تفاهم رسیدند که بر اساس آن طرف های مذاکره، درباره برخی مسائل مانند میزان بازرسی های کارشناسان آژانس بین المللی انرژی اتمی و ذخیره اورانیوم ایران توافق کردند. اما مسائل جزئی در تفاهم نامه مذکور مورد بررسی قرار نگرفت و اکنون این کشورها در تلاشند تا نگارش پیش نویس متن توافق جامع هسته ای معروف به «برنامه جامع اقدام مشترک» را تا ۳۰ ژوئن سال جاری (۱۰ تیرماه) تهیه و تدوین نمایند.با نهایی شدن متن، برنامه جامع اقدام مشترک در قالب قطعنامه‌ای در شورای امنیت سازمان ملل متحد مورد تأیید قرار خواهد گرفت. جهت لازم الاجرا شدن برنامه جامع اقدام مشترک برای تمامی کشورهای عضو سازمان ملل متحد، این قطعنامه همچون قطعنامه‌هایی که علیه ایران تصویب شده بودند تحت ماده ۴۱ فصل هفتم منشور ملل متحد تصویب خواهد شد تا بتواند قطعنامه‌های قبلی را لغو کند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن