واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: امام جمعه قصرشیرین: سران آل سعود غلامان حلقه به گوش امریکا و صهیونیست هستند قصرشیرین - ایرنا - امام جمعه قصرشیرین گفت: سران آل سعود غلامان حلقه به گوش آمریکا و صهیونیست هستند که بدون اجازه اربابشان آب هم نمی خورند.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام علی ملکی در خطبه های نماز جمعه این هفته قصرشیرین با اشاره به اجرای حکم اعدام آیت الله شیخ نمر توسط عربستان افزود: دستگاه قضایی این کشور این عالم مجاهد را به بهانه کمک به تروریست و محاربه بودن به حکم اعدام محکوم کرد و آمریکای ملعون نیز نظارت این حکم شیطانی را بر عهده داشت.
وی اظهار کرد: صدور این حکم ظالمانه نشان می دهد جرمی که دستگاه قضایی عربستان بعنوان محاربه بودن به عالم ربانی نسبت داده دروغ محض است چرا که این عالم مجاهد خواستار اجرای عدالت و پرهیز از ظلم توسط عربستان و همچنین آل خلیفه در بحرین بود.
وی اظهارداشت: این عالم مجاهد در اعتراض به کشتار، زندانی کردن و شکنجه مردم بیگانه عربستان و بحرین و همچنین ارائه بیت المال مسلمین به اسراییل و قتل عام مسلمانان بیگناه توسط یهودیان قیام کرده بود.
خطیب جمعه قصرشیرین بیان کرد: حکم اعدام شیخ نمر چون توسط آل سعود که از همپیمانان آمریکا و اسراییل است صادر شده، سران کاخ سفید نیز از آن حمایت کردند.
حجت الاسلام ملکی گفت: آنچه که بسیار مهم و بعنوان تکلیف عقلی بر ما لازم است این است که مسلمانان باید در برابر جنایت استکبار اعتراض کنند چرا که سکوت مسلمانان در برابر ظلم و تجاوز و کشتار انسان های بیگاه خیانت به قرآن و اسلام است.
وی افزود: مسلمانان کشورهای جهان باید همانند ملت ایران اسلامی صدای اعتراض خود را به گوش ظالمان برسانند تا نسبت به جنایت یهودیان آل سعود ابراز انزجار کنند.
وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: در سایه درایت و رهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب، نظام اسلامی با خنثی کردن تمام دسایس سازمان یافته دشمنان ثابت و استوار به حیات جاودانه خود ادامه می دهد.
امام جمعه قصرشیرین افزود: زندگی در نظام اسلامی و در سایه ولایت مطلقه فقیه که برگرفته از اسلام ناب محمدی است افتخار بزرگی برای ما محسوب می شود.
وی با اشاره به در پیش بودن عید مبعث این روز بزرگ را به تمامی مسلمانان جهان تبریک گفت.ک/3
7079/3012/8066
25/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]