واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: دانستنی های عجیب و جالب درباره شیر شتر
تاثیر شگفت انگیز و خواص درمانی شیر شتر آنچنان قوی و آشکار است که در برخی کشورها انواع کلینیک های تخصصی برای درمان انواع بیماری ها با شیر شتر بر پا شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، شیر شتر گرم و یا سرد، نسبت به شیر گاو و گوسفند خوشمزه تر و چربی آن نیز سبک تر است.
شیر شتر برای درمان بیماری های کبد و کم خونی و سل و بیماری های هنگام پیری و شکنندگی استخوان ها و نرمی استخوان در کودکان و برای درمان سرماخوردگی، تب و آنفلوآنزا و همچنین درمان هپاتیت بی مفید است.
شیر شتر همچنین در درمان بیماریهای تنفسی از جمله سل و آسم، بیماریهای معده و روده بزرگ و اختلال گوارشی و کاهش قند و فشار خون و تنظیم ضربان قلب و تنفس و گرمازدگی مفید است.
با توجه به تحقیقی که به تازگی درباره مصرف شیر شتر برای مادران باردار اجرا شده است، متوجه شدند که مصرف شیر شتر برای نوزاد و مادر مفید و در سلامتی آنها موثر است.
شیر شتر به صورت خام و به صورت محصولات تخمیری برای درمان زخم معده، بی نظمی های بدن، اسهال، یبوست و زخم ها موثر است.
همچنین درمان بیماری های سخت معده ای هم با استفاده از شیر شتر گزارش شده است.
بیماران هپاتیت نیز پس از خوردن شیر شتر عملکرد بدنشان بهبود پیدا می کند.
در کشورهای آفریقایی (مصر، سودان، کنیا و سومالی) این اعتقاد در بین شتربانان وجود دارد که مردانی که شیر شتر می نوشند، قوی تر، تنومندتر و سریع تر هستند.
پژوهشگران از شیر شتر برای درمان بیماران مبتلا به ایدز هم در سراسر جهان استفاده کرده و به پیشرفتهای خوبی نیز دست یافته اند.
استفاده از شیر شتر 70 تا 80 درصد از ویتامین ها و پروتئین های مورد نیاز بدن را تامین می کند.
تحقیق نشان می دهد ویتامین شیر شتر 3 برابر شیر گاو است.
شیر شتر به علت اینکه حاوی مقادیر بالای ویتامین ث است در پیشگیری و درمان بیماری های دهان و دندان و همچنین محافظت از لثه ها و تقویت دندان بسیار مفید است.
برخی پژوهش ها و بررسی ها نشان می دهد که چربی ها و مواد موجود در شیر شتر نسبت به دیگر شیرها راحترها و سریعتر هضم و جذب میشود.
به تازگی پروتئینی در شیر شتر کشف شده است که عملکرد آن همانند انسولین است و در درمان بیماری دیابت بسیار مفید و کارساز است.
شیر شتر می تواند کمترین پروتئین های ضروری روزانه انسان به ویژه اسیدهای آمینه را تامین کند.
چون نیازهای انسان در محیط های گرم و خشک بر پایه کالری کمتری است و پروتئین و آب نقش مهمی دارند، مقدار کمی شیر شتر می تواند نیاز انسان را در این مناطق تامین کند.
شیر شتر آنچنان منبع سرشاری از ماده معدنی به نام آهن است که برخی معتقدند مصرف مناسب و مداوم آن انسان را از هر نوع شیری بی نیاز می کند، حتی نوزادان را از شیر مادر.
برابر بررسی ها شیر شتر 10 برابر شیر گاو؛ عنصر آهن و کلسیم دارد.
شیر شتر سرشار از اسیدهای مهمی به نام اسید آمینه مانند والین، متیونین، لیزین، آرژنین و فنیل آلانین است. همچنین شیر شتر دارای میزان به نسبت بالای آلبومین و گلوبولین نیز است.
نکته بسیار عجیب و جالب درباره شیر شتر این است که این ماده گرانبها قادر است بدون استفاده از لوازم امروزی کیفیت خود را در دمای 4 درجه سانتیگراد به مدت 12 روز و در دمای معمولی اتاق به مدت 48 ساعت و حتی بیشتر حفظ کند.
این در صورتی است که به طور مثال شیر گاو در دمای عادی اتاق ظرف 12 ساعت ترش می شود که علت آن مربوط می شود به اینکه سرعت تخمیر قند لاکتوز در شیر شتر بسیار کم است و از طرفی ناگفته نماند که افزایش میزان اسیدیته در شیر شتر آرام و به کندی است.
تحقیق نشان می دهد که شیر شتر به علت وجود برخی مواد از جمله انواع پروتئین ها مانند پروتئین کازئین؛ در برابر سموم، باکتری ها، قارچ ها و بسیاری از خطرات احتمالی آنها به ویژه برای نوزادان مقاوم و سبب مصونیت در برابر آنها می شود.
در برخی استان های کشور از جمله در منطقه بوئین زهرا در استان قزوین شتر پرورش داده می شود. استان خراسان جنوبی دومین استان کشور در زمینه تولید و پرورش شتر است و هم اکنون تعداد 29 هزار و 400 نفر شتر در استان پرورش داده می شود.
جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]