تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868215247




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چهار وزیر در دولت الجزایر تغییر کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چهار وزیر در دولت الجزایر تغییر کردند الجزیره - ایرنا - عبدالعزیز بوتفلیقه رییس جمهور الجزایر روز پنجشنبه اقدام به تغییر در کابینه دولت این کشور کرد که براساس آن عبدالمالک سلال نخست وزیر درسمت خود ابقا و وزرای کشور، دارایی، انرژی و فرهنگ تغییر کردند.


به گزارش خبرنگار ایرنا از الجزایر در بیانیه دفتر ریاست جمهوری الجزایر آمده است که عبدالعزیز بوتفلیقه رییس جمهور و وزیر دفاع الجزایر «بر اساس ماده 79 قانون اساسی و بعد از مشورت با عبدالمالک سلال نخست وزیر این کشور احکامی را برای تغییر در پست های وزارتی و تعیین اعضای کابینه» صادر کرد.
بوتفلیقه همچنان عبدالمالک سلال را در سمت نخست وزیر حفظ کرد؛ ژنرال احمد قاید صالح معاون وزیر دفاع ملی و فرمانده ستاد مشترک ارتش ملی مردمی الجزایر و نیز رمضان لعمامره وزیر امور خارجه را ابقا کرد.
مهمترین تعدیل های بوتفلیقه، تعیین وزیر کشور و گروه های داخلی جدید است. رییس جمهور 78 ساله الجزایر به جای «طیب بلعیز» که حالا مشاور بوتفلیقه در ریاست جمهوری با رتبه وزیر است، «نورالدین بدوی» را به صدارت وزارت کشور منصوب کرد.
گفته می شود بلعیز خود خواستار کنار رفتن از این پست به دلیل وضعیت جسمانی اش شده بود.
بوتفلیقه همچنین «عبدالرحمان بن خالفه» کارشناس اقتصادی و کمیسر ارشد جمعیت بانک ها و موسسات مالی الجزایر را به جای «جلاب» در سمت وزارت دارایی این کشور گمارد.
وزیر دارایی جدید به گفته ناظران اقتصادی با ماموریت دشواری به علت کاهش درآمدهای کشور در اثر کاهش قیمت نفت و کاهش مداوم ارزش پول ملی آن (دینار) است؛ امری که بارها دولت الجزایر تلاش کرد آن را پنهان کند اما وزیر جدید بارها هشدار داد که بهای دینار در حال سقوط است و این واقعیت نه قابل انکار و نه قابل تداوم است.
«یوسف یوسفی» نیز از وزارت انرژی کنار گذاشته شد و «صالح خبری» به جای او بر مسند وزارت تکیه داد.
برخی منابع مطلع به خبرنگار ایرنا در الجزایر گفتند که «برکناری یوسفی بعد از آن صورت گرفت که نتوانست طرح استفاده از گاز شل را توجیه کند و از قانع کردن معارضان سیاسی و افکار عمومی این کشور به ویژه جنوبی های الجزایر (جایی که طرح باید به سرانجام می رسید) برای ضرورت روی آوردن به این نوع جدید از بهره برداری انرژی عاجز ماند.
وزیر عزل شده نتونست افکار عمومی الحزایر را متقاعد کند که طرح گاز شل خطری برای محیط زیست و چاه های آب جنوب کشور در پی نخواهد داشت.
تغییرات در کابینه الجزایر به همین جا ختم نشد و خانم «نادیه العبیدی» وزیر فرهنگ این کشور نیز جای خود را به «عزالدین میهوبی» داد؛ شخصیتی که پیش از این منصب ریاست شورای عالی زبان عربی (معادل فرهنگستان زبان) را دارا بود. او پیش از این مدیر کتابخانه ملی الجزایر بود.
عزل وزیر فرهنگ نیز پس از آن بود که «لویزه حنون» نماینده پارلمان و دبیر کل حزب کار او را متهم به استفاده شخصی از منصب خود کرد؛ امری که جنجال گسترده ای را در پارلمان به راه انداخت به گونه ای که نادیه العبیدی شکایتی علیه لویزه حنون به دادگاه ارائه کرد.
شبس**9241**1565



25/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن