تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870917131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پارلمان عراق، آمریکا و اسراییل را به تلاش برای تجزیه عراق متهم کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پارلمان عراق، آمریکا و اسراییل را به تلاش برای تجزیه عراق متهم کرد بغداد-ایرنا- نمایندگان مردم عراق در پارلمان این کشور روز پنجشنبه ، طرح تجریه عراق را طرحی آمریکایی ، صهیونیستی اعلام و آن را محکوم کردند.


به گزارش ایرنا، خانم فرودس العوادی ، طرح استقلال کردستان عراق را طرحی کاملا آمریکایی - صهونیستی خواند و به سخنان نخست وزیر مجارستان که پس از دیدار اخیر با مسعود بارزانی در ورشو ایراد شده بود، حمله کرد.
وی، طرح کنگره آمریکا و اظهارات نخست وزیر مجارستان را نقض حاکمیت عراق توصیف کرد و خطاب به جریان های سیاسی عراق گفت: "او کیست که برای عراق تصمیم می گیرد؟!"
العوادی از همه جریان های سیاسی و عراقی های آزاده خواست ضمن اعلام مخالفت و محکوم کردن چنین طرح ها و نقشه هایی ، در مقابل طرح های تجزیه عراق محکم بایستند.
نخست وزیر مجارستان در کنفرانس خبری مشترک با مسعود بارزانی که در مسیر بازگشت از آمریکا به ورشو رفته بود، از استقلال کردستان عراق حمایت کرد.
این اظهارات خشم عراقی ها را بر انگیخت و موجی از محکومیت دولت مجارستان را در این کشور به دنبال داشت و دولت عراق نیز با صدور بیانیه ای از مجارستان خواست، در امور داخلی عراق دخالت نکند.
در همین حال خانم عالیه نصیف یک نماینده دیگر پارلمان عراق، روز پنجشنبه دربیانیه ای مطبوعاتی، طرح تقسیم عراق را یک طرح صهیونیستی که در کنگره آمریکا دنبال می شود، توصیف کرد و گفت: این ماجرا برای ملت عراق روشن ساخت که چه کسانی وطن پرست بوده و خواهان وحدت ارضی کشور هستند.
وی گفت عجیب آنجاست که نمایندگان کنگره با حذف بندهایی از طرح "کمک مستقیم آمریکا به کردها و سنی ها به عنوان دو کشور"، عملا این طرح را رد کردند، اما هنوز برخی نمایندگان و جریان های سیاسی آن را تایید می کنند.
نصیف، با بیان اینکه ملت عراق از همه طوایف خواستار حفظ تمامیت ارضی کشور به دور از ناسیونالسیم و فرقه گرایی هستند، گفت این طرح صهیونیست هاست که با هدف کنترل بر سرنوشت عراق ، به دنبال تکه تکه کردن کشورمان هستند.
وی ایستادگی نخبگان و از جمله جریان سیاسی ائتلاف ملی در برابر طرح کنگره را عامل عقب نشینی آمریکایی ها از این نیت خبیث و خطرناکشان دانست.
از جانب دیگر علی الادیب رییس فراکسیون ائتلاف دولت قانون در پارلمان عراق، به برخی سیاستمداران این کشور که بدون اطلاع و اجازه دولت مرکزی به سفرهای خارجی می روند و با طرف های خارجی در خصوص امور داخلی عراق گفت وگو می کنند، حمله کرد.
وی خواستار برخورد قانونی با این سیاستمداران شد و گفت : ما در ائتلاف دولت قانون تاکید داریم که عراق یک کشور مستقل است و به همین دلیل بی توجهی به نقش حکومت و مسوولیت آن در قبال قانون اساسی ، بویژه در حوزه سیاست خارجی را غیر قابل قبول می دانیم.
وی هرگونه مذاکره و درخواست کمک از خارج را در حوزه مسوولیت دولت مرکزی دانست و گفت کسانی به این اقدامات دست می زنند که خود در پرونده هایی در این کشور و صدمات وارده مسوول هستند.
الادیب از شخص خاصی در اظهاراتش نام نبرد، اما بسیاری از جریان های سیاسی و تحلیلگران مستقل طی هفته های اخیر به شخصیت هایی مانند مسعود بارزانی رییس منطقه اقلیم کردستان عراق و اثیل النجیفی استاندار موصل - البته پیش از سقوط آن در خرداد ماه پارسال- ، اعتراض هایی داشتند که هر دو در هفته های اخیر به آمریکا سفر و درباره مسایل داخلی عراق گفت وگو کرده اند، بدون آنکه دولت مرکزی عراق اطلاع داشته باشد یا مجوزی برای این سفرها صادر کرده باشد.
بارزانی در سفر هفته گذشته خود به واشنگتن درباره تسلح کردها و نیز روابط اربیل با بغداد همچنین طرح آزادسازی موصل از دست داعش با اوباما و جو بایدن معاون او گفت وگو کرده است. بارزانی از جمله سیاستمداران عراقی است که از طرح تقسیم عراق دفاع کرد.
اثیل النجیفی برادر اسامه نجیفی معاون رییس جمهوری عراق و رییس سابق پارلمان این کشور نیز اخیرا در سفری به آمریکا، خواستار مشارکت آمریکایی ها ، کردها و نیروهای محلی برای آزادی موصل شده بود و با حضور نیروهای ارتش و مردمی عراق در عملیات آتی مخالفت کرده بود.
وی از جمله مدافعان طرح تقسیم عراق در قالب طرح کنگره بوده و از آمریکایی ها برای تشکیل اقلیم موصل در عراق کمک خواسته است.
سابقه دیدارها بدون اطلاع دولت مرکزی یا بدون مجوز آن، به ماه گذشته هم بر می گردد، از جمله سفر جنجال برانگیز سلیم الجبوری رییس پارلمان به همراه اسامه نجیفی معاون رییس جمهوری و صالح مطلک معاون نخست وزیر به اردن و دیدار با شاه این کشور که با موجی از مخالفت ها در پارلمان عراق روبه رو شد.
این سفر نه با اطلاع پارلمان و نه اطلاع دولت انجام شده بود و جزییات مذاکرات آن نیز به صورت قطره ای به رسانه ها منتقل شد.
برخی منابع عراقی در انتقاد از این سفر می گفتند که یکی از اعضای هیات، خواستار مداخله عربی در بحران عراق شده و اجرای عملیات توفان قاطعیت سعودی ها به الانبار را مطرح کرده است. این انتقادها با پاسخ صریحی روبه رو نشد.
خاورم*1*1770*1549



24/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن