تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هركس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد سخن خير بگويد يا سكوت نمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842014158




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گاردین: سقوط دمکراسی در انگلیس/ پارلمان دیگر نماینده مردم نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گاردین: سقوط دمکراسی در انگلیس/ پارلمان دیگر نماینده مردم نیست لندن - ایرنا - روزنامه گاردین در گزارشی روز چهارشنبه با بیان اینکه اعتماد مردم انگلیس به دولت این کشور رو به افول گذاشته است، نوشت: زمان آن فرا رسیده که دیوار میان سیاستمداران و شهروندان فرو ریخته شود و ساختار سیاسی انگلیس از نو پایه گذاری شود.


به گزارش ایرنا، گاردین نوشت: زمانی که به جریان انتخابات و نتایج شوک آورش می نگرید شاهد شرایطی هستید که در آن به همان میزان که کسری بودجه دولت نگران کننده است، کسری دمکراسی ناشی از بی اعتمادی مردم رو به افزایش است.
این روزنامه با بیان اینکه پارلمان انگلیس دیگر نمی تواند نقش نمایندگی مردم را ایفا کند، افزود: در حالی که هر نماینده در پارلمان بیانگر دست کم یکصد هزار نفر شهروند در حوزه انتخابیه اش می باشد اما تنها 7 درصد از نمایندگان از اقلیت های قومی هستند و در کل کمتر از یک سوم نمایندگان را زنان تشکیل می دهند.
گاردین ادامه داد: بسیاری از نمایندگان مجلس غالبا سیاستمداران حرفه ای هستند و تجربه کاری محدودی در عرصه جامعه دارند که در نتیجه آن نمی توانند با نیازهای جامعه خود را تطبیق دهند.
به نوشته گاردین، نمایندگان احزاب اصلی در پارلمان انگلیس به دلیل وابستگی های سیاسی و حزبی نمی توانند نماینده دیدگاه ها و چالش های حوزه های انتخابی شان باشند و لذا دیگر نمی توان پارلمان را محفلی برای مناظره ها در سطح ملی دانست.
این روزنامه همچنین افزود: بسیاری از مردم در انگلیس احساس می کنند که در جریان تصمیمات سیاسی تنها ناظر بخشی از تصمیماتی هستند که افراد ذی نفوذ پشت درهای بسته اتخاذ می کنند و آنها دیگر دانش و عادت تلاش برای تاثیر گذاری در سیاست را از دست داده اند.
گاردین با بیان اینکه "رای دادن در هر پنج سال دمکراسی به حساب نمی آید" ، افزود: تعامل با جامعه از سوی سیاستمداران، آرزوی بسیاری از مردم است که متاسفانه در سه رهبر پیشین دولت (اشاره به تونی بلر، گوردن براون و دیوید کامرون) چنین نبوده است.
این روزنامه افزود: در همین حال بسیاری از آنهایی که در قلب سیاست انگلیس فعالیت می کنند بر این عقیده هستند که از قدرت سیاسی کافی برخوردار نیستند.
گاردین به نقل از "روری استورات" نماینده منطقه "پنریث" نوشت: زمانی که به این مقام می رسید، می خواهید کاری را انجام دهید ولی اتفاقی نمی افتد؛ این سیستم به کار همه نمی آید. گروه کمی قدرت را به دست دارند و اکثریت قدرتی ندارند.
این روزنامه انگلیسی با بیان اینکه "به همین خاطر بسیاری از مردم رای نمی دهند" افزود: زمان آن فرا رسیده که دیوار برلین را میان سیاستمداران و شهروندان فرو بریزیم و آنها را به هم هم متصل کنیم. زمانی انگلیس سیستم پارلمانی مدرن را تاسیس کرد و اکنون زمان آن رسیده که آن را از نو بسازد.
گاردین در تشریح این ادعا و با بیان اینکه نظام پارلمانی انگلیس از مد افتاده است، نوشت: درحالی که تنها 1.5 میلیون نفر در جریان انتخابات به حزب ملی اسکاتلند رای دادند اما این حزب توانست 56 کرسی را بدست آورد؛ و در عین حال حزب سبز با 1.1 میلیون رای تنها یک کرسی را بدست آورد.
این روزنامه همچنین افزود: به رغم اینکه میزان مشارکت رای دهندگان در انتخابات هفته گذشته در قیاس با سال 1997 میلادی ، کاهش 5 درصدی نشان می دهد، اما بسیاری از رسانه گروهی در انگلیس از پیروزی قاطع محافظه کاران خبر دادند که در نتیجه اعتماد مردم را سلب نموده است.
گاردین تصریح کرد: این انتخابات از انگیزه کافی برای ایجاد اتحاد میان مردم بر سر یک هدف مشترک برخوردار نبود. متاسفانه موضوعات مهمی که نیازمند توجه بود و حزب لیبرال دمکرات توانست تنها به دو مورد از آن ها بپردازد اما تنها با کسب هشت کرسی از صحنه تاثیرگداری سیاسی حذف شد.
گاردین در پایان خاطر نشان ساخت: با بازنگری در ساختار مدیریت دولت و توجه به انگیزه های مردمی می توان اعتماد را در جامعه احیا نمود.
انتخابات عمومی انگلیس که پنجاه و ششمین انتخابات پارلمانی این کشور از سال 1801 میلادی بشمار می آید، روز پنجشنبه گذشته هفتم ماه می ( 17 اردیبهشت ) برگزار شد .
براساس نتایج نهایی اعلام شده، حزب محافظه کار در این انتخابات با کسب 331 کرسی از 650 کرسی مجلس عوام، توانست به عنوان حزب غالب در پارلمان انگلیس برای پنج سال دیگر و بدون نیاز به تشکیل ائتلاف با احزاب کوچکتر به سکان داری دولت ادامه دهد.
براساس نتایج اعلام شده حزب کارگر در این انتخابات 232 کرسی، حزب لیبرال دمکرات 8 کرسی، حزب یوکیپ 1 کرسی، حزب ملی اسکاتلند 56 کرسی و سایر احزاب و افراد مستقل 23 کرسی بدست آورند.
به گفته تحلیل گران ، ساختار انتخاباتی پارلمان انگلیس که مبتنی بر کسب اکثریت آرا در حوزه های انتخابیه هست، شرایطی را باعث شده که قدرت احزاب سیاسی در مجلس عوام می تواند تناسب چندانی با میزان آرای آنها در انتخابات نداشته باشد.
این ساختار انتخاباتی این امکان را برای برخی از احزاب مثل حزب ملی اسکاتلند فراهم ساخته است که به رغم داشتن آرای کمتر، کرسی ها زیادی را در مجلس عوام بدست آورند.
به طور مثال حزب ملی اسکاتلند در انتخابات روز پنجشنبه 56کرسی از 59 کرسی منطقه اسکاتلند را به دست آورد و یک پیروزی تاریخی را برای خودش رقم زد.
اما این حزب در این انتخابات تنها یک میلیون و 454 هزار و 436 رای بدست آورد که 4.7 درصد از کل آرای ماخوذه بوده است.
همچنین حزب "دمکراتیک وحدت طلب" در انتخابات روز پنجشنبه هفته گذشته توانست با کسب 8 کرسی مجلس عوام همچنان موقعیتش را به عنوان بزرگترین حزب ایرلند شمالی حفظ کرده و به طور مشترک با حزب لیبرال دمکرات چهارمین حزب بزرگ پارلمان شود.
این حزب در کل 181هزار رای در ایرلند شمالی به دست آورد که تقریبا مشابه با آرای هست که در سال 2010 میلادی کسب کرده بود .
مسایل یاد شده سبب شده است که برخی از سیاستمداران انگلیس، این ساختار انتخاباتی را که می تواند قدرت احزاب سیاسی را در مجلس عوام رقم بزند، غیرعادلانه و غیرمنصفانه ارزیابی کنند.
اروپام**4** ن**1552






23/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن